- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Франция, здравей...ааа довиждане де!
Просто получих душевен оргазъм, като рабзрах, че сме били французите, и то как....водели са ни с 0:2 гейма, но сме ги обърнали, 3:2, и сме на полуфинал!!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!!! \/
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, НЕКА ГОСПОД ДА Е С ВАС!!!![]()
ХЕЙ ЧУЙ Франция 2:0 3:2![]()
Франция здравей знамето развей на свети пак ви бих тук -8 от 8 айде Бразилия-елате да ви бием и вас
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Наистина забележителен обрат на българския отбор.Ама за Бразилия доста се съмнявамИ все пак...България с медал!! =D> =D>
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Bravo nashte samo taka, kakva borbenost ot 0:2 - 3:2. BRAZILIQ DOIDE I TVOQ REDpesenta ve4e ti e izpqta
![]()
Българи юнаци! остава Бразилия - бием ги и сме пак първи. дано и на полуфиналите сгънем съпротивата!
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Ние нали сме луди вкъщи, ставахме в 4 да гледаме... След втория гейм мислех да си лягам, толкова се бях смарангясала...
Обаче си струваше да остана... Мача беше невероятен, толкова не съм се шашкала от мачовете на Левски в Уефа миналата година... Като свърши мача така изкрещяхме с наште, че сестра ми дотърча да види какво става...КОйто не го е гледал тоя мач, много е загубил , честно... Накрая Мартин Стоев беше толкова шашнат, че не можа нищо да каже на журналиста който го интервюираше, псвен "Нямам думи", след което се разплака и го гушна...
![]()
Отборът ни е страхотен! ДА просължава в същия дух да ни радва!!! \/ И дано да стигнем и до финала...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.