.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    NE MOGA VE4E_F
    Guest

KAKVO DA PRAVQ VE4E MI PISVA ;(

Hora zdr parvo se izvinqvam 4e ne pi6a na kirilica ama ne6to kompa se bugna
    Ta moqta tupa istoriq e slednata:
    Haresvam si az edno mom4e ve4e 3 meseca toi e super sladuk i dobri4uk no imam 4uvstvoto 4e ne izpitva ni6to kum men i ne znae za 4uvstvata mi kum nego,no vuprosut mi e da mu kaja li 4e izpitvam privli4ane bla bla... az mislq 4e i toi me haresva no durjanieto mu e nqkakvo super promenlivo,hem se durji qko s men a sl 10 min. si trugva na nqkade bez 4ao bez ni6to....hora v glavata mi e ka6a az mn se privurzah kum nego i mu ti4am po zadnika kato ku4ence i vse pak da mu kaja li 4e go obi4am i haresvam???

Голям фен Аватара на I_ve7o
    emi da ti kaja ni6to ne gybi6..kato my kaje6 ) ako iska6 opitai..as si mislq 4e i toi ima 4yvstva kym teb 6tom kakto ser dyrji dobre po4va se dyrji nqkfo typo..edno mom4e v koeto bqh vlybena se dyrje6e takja daje nqkoga mnogo gadno...no as napravih gre6kata da ne my priznaq 4e mn go obi4kam..toi sy6to mn me e obi4al..no prosto ne mi go e kazal..i as si misleh 4e se e ebaval...tova mi go kaza edva sled 1 godina na rev..i myki..kakto i da e po dobre my kaji i o6te ne6to my kaji 4e ako ima nekfi 4yvstva kym teb da spre da se pravi na 6matka :P ami da po4ne da se dyrji normalno 6totot 6te te zagybi ..pone taka stanba s men...kakvoto iska6 pravi de no vse pak yspeh

NE MOGA VE4E_F
    Guest
    da ama ako mu kaja i ako se nadue 6te stane o6te po zle...

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Hei sladur! Po dobre mu kaji .... taka pone 6te razbere6 kakvo misli i 4uvstva toi.Az bqh po su6tiq na4in haresvah si edno mom4e ot moeto daskalo minalata godina zavur6i, hodehme si po kafenca i t.n i sled 4 meseca mul4anie mu priznah 4uvstvata si , i togava razbrah 4e i toi ispitva su6toto i eto sega ve4e 8 meseca sme zaedno i se obi4ame do poluda. Badi silna mila i mu kaji ! Nie sme s teb! USPEH !!! {}
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от NE MOGA VE4E_F
    da ama ako mu kaja i ako se nadue 6te stane o6te po zle...
    Еми като се надуе прави се на недостъпна. Но преди това трябва да знаеш дали 100% има чуства към теб ако има след извесно време от твоя страна като се правиш на недостъпна той ще умекне и ще те търси

NE MOGA VE4E_F
    Guest
    Hora starah me e da ne se nadue da ne po4ne da me podigrava ama toi ne e takuv(pone taka si mislq

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Hora starah me e da ne se nadue da ne po4ne da me podigrava ama toi ne e takuv(pone taka si mislq
    Рискове винаги има а ти за толкова време би трябвалп да си го упознала до някаква степен и да знаеш как ще реагира
    Сега мисията ти е да си признаеш чуствата и да видиш той дали има. СЛЕД ТОВА да ни пишеш тук у темата или да направиш нова хем да знаем какво става хем и ако имаш нужда от съвети :P

NE MOGA VE4E_F
    Guest
    oki obe6tavam 4e sl 2,3 dni 6e pi6a da vi kaja kvo e polojenieto

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    oki obe6tavam 4e sl 2,3 dni 6e pi6a da vi kaja kvo e polojenieto
    Значи си запомнила мисията си тя започва....................... СЕГА айде Go Go Go !! и успех !

Не му ходи зад задника,така той знае че може да те има когато пожелае.Ако се отдръпнеш малко и ако той те харесва сам ще направи първата крачка.Късмет!!! [-o< [-o< [-o< [-o<

Мега фен Аватара на koalka
    Последно обичаш ли го,или само го харесваш?Ами според мен трябва да си признаеш чувствата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си