.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

EDna glupava snimka

Не мога да разбера какво става?!!В петък донесох в даскалото фотоапарат за да се снимаме с дружките.Страшно много исках снимка с момчето,което харесвам.Докато седяхме в коридора една моя приятелка го видя и се затича към него.Казала му дали може да дойде за малко ,защото искат да се снимат с него.Той попита :Кой?И тя каза мойто име.Реакцията му беше следната :Верно ли бе ?. Моята пр. ми каза ,че много се е зардвал.И така ,той беше с една мацка и я заряза там да седи сама и дойде при мен.ОК снимката е факт!
    Всички повтаряха ,че 100% ме харесва и аз започнах да си мисля същото и заради неща,които стават с нас напоследък.
    На следващия ден в Skype си беше сложил за аватар снимка -но с някакво друго момиче .Направо откачих !!!Супер тъпо се почувствах и едва се успокох .Цяла нощ съм плакала ,заради тази симнка.Как да разбера противоречивите му сигнали,и струва ли си заради тази снимка да се притеснявам?Вече се уморих((

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Ама много ме кефите вие момичетата колко сте чуствителни и как плачите за най малкото

Сега да помислим....... за тая снимка дето си я сложил не се притеснявай. Няма нужда да се измъчваш толкова заради 1 снимка и какво от това че не е сложил вашата снимка ами някаква друга сега сигурно те кара да ревнуваш и да се заинтерисоваш повече от него.

Голям фен Аватара на I_ve7o
    abe ne se vprqgai tolkova zaradi edna snimka spok ) ti 6tom za edna snimka pla4e6 nai6 li kolko mnogo drygi raboti te o4akvat :P spok

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Само една снимка кфо толкоз...споксС
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    abe ne se vprqgai tolkova zaradi edna snimka spok ) ti 6tom za edna snimka pla4e6 nai6 li kolko mnogo drygi raboti te o4akvat :P spok
    =D>
    абе за една снимка не си заслужава да плачеш

Мега фен Аватара на iiirish
    мисля, че приемаш твърде навътре нещата. дори и да не те харесва наистина какво от това?! нито те е излъгал за нещо, нито ти е обещавал нещо... бъди оптимистка и гледай реално на нещата! залъгваш се твърде много и очакваш неща, за които нямаш основание да се надяваш

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Божеее...За една снимка плачеш ?!
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Миличка не трябва да ти пука заради една снимка...Харесва те...може би ДА може би НЕ..Ако те харесва ще направи нещо ако ли не...голяма работа...той има ли снимката с теб...ако я няма как да си я сложи...ти сложила ли си снимката с теб в скайпа?!Ами аз имам мн снимки с момчета дет съм мн сладка излязла но с никой от тях нямам нищо повече от приятелство По спокойно...що не направиш ти първата крачка...аз ако бях на твое място щях да мус е включа и да му кажя "ей сладур аиде на кафе някой ден"...давай рискувай!АКо не рискуваш няма да спечелиш :P
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

НЯма смисъл от плачене...няма да помогне.Успокой се и се бори за него!!!Успех

Голям фен
    Pomisli logichno tova moje da e sestra mu,bratov4eTKA my,nai dobrata mu fr. Sigurno i ti imash snimki s tvoi priqteli,bilo to ot kompaniqta ti ili ot klasa.Povod za pritesnenie-nikakav
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на koalka
    Ами виж...тази снимка,която си я е сложил на скайпа може би е била с приятелка,която е прегърнал,а не нещо повече..Успокой се и отиди да му кажеш,че го харесваш.Щом се е зарадвал,значе те харесва,а и всички да ти казват това,нито един да не мисли обратното,значи...Та питай го дали имаш шанс,а ако иска нещо да направи ще те покани да излезете и така.

Голям фен
    Град
    Memphis
    ОООО неразумни народееее !!!!!!!! xaxa zashto zanimavash xorata sas tupotiiite i kak bixa mogli da ti pomognat ne mogla da go snimala drisla malka
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    ОООО неразумни народееее !!!!!!!! xaxa zashto zanimavash xorata sas tupotiiite i kak bixa mogli da ti pomognat ne mogla da go snimala drisla malka
    коки, много крайно се изказваш

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    =D>
    абе за една снимка не си заслужава да плачеш

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    пф стегни се малко бе.. за една снимка ревеш, пък ако тръгне с друга кой знае кво ще е.. не си заслужава
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

haily_drs
    Guest

.

vij ne se raztroivai tolko mnogo.ne go priemai tolkova navytre.zamisli se-moje puk dda e nqkoq bratov4edka ili dobra priqtelka ili puk sestra mu .ne sum mn sigurna no iskam da te uspokoq,vuzmojno e.ne se qdosvai majkite ne go zaslujavat (s izkliu4eniq)

ti ako civri6 tai zaradi 1 snimka...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Blagodarq na horata ,koito mi dadoha podkrepa.Az oba4e se okazah prava i za moe sajalenie tova ne e bratov4edka mu
    S tova momi4e hodqt ot 10 dni .I toi ne mi e kazal ni6to-vsi4ki sa si mal4ali,no az prosto sam go usetila..NE e vqrno ,4e ne mi dalji obqsnenie ,za6toto prez tezi 10 dni nie dori izlizahme na sre6ta ,na koqto toi me pokani ,a ne az nego.Ob6to vzeto mai pak popadnah na idra4.Oba4e jivota ne e svar6il.
    A kokoto da nqkoi ,koito sa bili taka lubezni da me obidqt 6te im kaja ,4e v tozi forum 4ovek moje da razkaje kakvo mi teji bez da go ubijdat i da po4uvstava nqkakvo uspokoenie.Ne bih iskala s nikoi da se zaqjdam,no tva vse pak e forum za hora ,koito mogat da ob6tuvat ,a ne za takiva ;koito tekarat da se 4ustva6 kato idiot.
    SEga mi e super sduhano i 6ibano taka 4e ...po dobre da sprem s temata do tuk!Ve4e ne iskam da mislq za tova.Tuka ima silni momi4eta ,smqtam se za takova.Jivotat e takav kakavto si go napravi6 ti!

Може би просто се харесва как е излезнал на тази снимка А и защо не го попиташ,ей така м/у другото,дали си има приятелка и така ще разбереш със сигурност и няма да измъчваш..
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Еми щом е така-просто иди при него и директно го попитай 'нея или мен' ако избере теб-супер радвай се,но ако избере нея,не се притеснявай,ще ти мине след известно време
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе как може да се впрягаш толкова за една снимка!Ти добре ли си!Това нищо не значи,може само тая снимка да има или там най-много да се харесва!Какво толкова се впрягаш?!Успокой се малко

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Боже...момчето нито ти е обещавало нещо...щото си се снимала с него и си решила че той иска да е с тебе.Може просто да си му симпатична.Има много момчета, които са ми адски симпатични и се държа много мило с тях, но това далеч не означава, че искам връзка...

Голям фен
    nedei da pla4e6 za tolkova malki ne6ta.toi ako iska da e s teb,6te ti kaje,a ako ne iska-ostavi go pravi kakvoto iska i se pravi 4e ne ti puka za nego.ponqkoga tozi na4in e dosta uspe6en:}kasmet
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Е недей плака няма смисал
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си