- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера чувствата на едно момиче....?
Как да разбера чувствата на едно момиче без да и призная мойте
Моля не ми казвайте като призная мойте, защото имам лошото чувство че ако и призная и тя не изпитва нищо към мен ще ме намрази или нещо подобно и ще загубя и приятелството и.
Момичето за което говоря е в моя клас, клас в който има само 4 момичета и много момчета( такова е училището), и първите 2 години гледах как и правят намеци, а тя нищо не им казваше или ги отблъскваше.
s tfa ot 1 klas mno kofti no se pak . . kakvo predlagam az .. govori si s neq puskai i 6egi4ki gledai dali se smee pitai q dali iska da doide s teb nezavisimo kade( da si kupi6 ne6to za qdene naprimer) gledai q v o4ite tam mn si li4i .. stiga da moje6 da go oseti6 .. za na4alo napravi tova
btw tq priqtel ima li si ?![]()
prosto dobyr !
Забавлявай я, не я притискай и я третирай, както се държиш с приятелите си - естествено и енергично. Гледай внимателно за държанието - поглед, действия, как се държи, около е теб, изчервява ли се, как говори и т.н.
Бъди забавен на първо място прави и комплименти(но в рамките на нормалното без да досаждаш)покажи й че може да ти има доверие!Шегуваи се караи я да се усмихва!Направи и един намек за да видиш как ще реагира(ако не го приеме кажи че си се шегувал)!ще се справиш!!!
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
=D>Първоначално написано от SeXy`t0
но все пак не прекалявай с приятелското отношение защото после май няма да ти е приятно като чуеш:"ми аз те имам само за приятел"
6tom ste priqteli tva e edin plus za teb,prosto zapo4ni da se prai mn gotin.Trenira6 li?Ako ne zapo4vai da blaska6,tva e o6te edin plus ne samo zaradi neq a i za vsi4ki gotini momi4eta.Badi po 4esto s neq,pokani q da izlezete zaedno i ako iska6 da stane ne6to m/u vas trqbva da ima6 tarpenie i sled vreme da zapo4ne6 s nameci, a kolkoto do tva da i razbere6 4uvstvata,malko trudno,6toto na koi ne mu se iska da razbere drugiq kvo misli i 4uvstva,ama ne stava.Prosto naparavi tva deto ti kazah i sled vreme deistavi,pak kakvoto stane.Uspeh.
Мерси. Тя мисля че няма приятел, колкото до това да си прекарвам времето с нея , да пускам шеги и тн. Това без да искам съм го направил. Тя се смее, даже 1 път ревеше от смях.
Мисля че не харесва мъже/момчета от типа виж кой съм аз. А и аз никога няма да отида в тая посока, по простата причина ,че го намира за глупаво да изглеждаш като СКАЛА.
Тя е най-красивото създание,което съм виждал, което не само че е красиво, но и умно, добро и нежно. Няма 2-ра като нея...
Predloji i da izlezete sled daskalo..naprimer da razglejdash za pantalon ili kecove ( ako nosish).Kaji i che iskash priatna kompania za pazar :P Ako ti otkaje pod glypav predlog znachi moje bi ne te haresva.No ako prieme te haresva.
Vyzmojno e i deistvitelno da ne moje.V smi sledi reakciite i,ako izglejda razocharovana,che ne moje da doide zanchi ima nqkakvo privlichane mejdy vas.A i kakto kazaha drygite pravi delikatni nameci,pyskai shegichki.Uspeh i dano te haresva![]()
Ebasi pedalite ste tyka zaklevam se! Kak da q pogledna bez da se iz4ervq, kak da izlqza s neq...eeeeeeeeiiiiiiiii idi se gramni nekade be oligofren! Ni edna pi4ka nema izlezne s tebe nikoga! Da vi e ba y tymbacite! _)_
Е,това е хубаво.Тогава продължавай в същия дух и да се надяваме,че ще стане нещо с вас.Първоначално написано от class
![]()
Забелязала съм,че когато момиче харесва момче някак си се притеснява пред него и много го гледа в устните ,така че...докато си говорите виж на къде гледа иии как се държи
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!