- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- */ Сива Стая /*
.....
- Имам нужда от простор...
-Значи не ме обичаш..
-Обичам те...
-Тогава защо ти е простор?
когато го прочетох някакси го почувствах, много истинско наистина!
бравооо!
"Целувка за лека нощ"
страхотно е! наистина е много добро
Стихотворението ти е много красиво! Поздравявам те, наистина много ми хареса. Имам само една малка критика ако приемаш такава, надявам се, че няма да ми се разсърдиш, все пак форумът е и за това - да се дават различни мнения!
Според мен ако в 4-тата строфа поставиш "огледалото" в началото, стихът ще звучи по-добре. Ето така:"Огледалото във ъгъла трепери..." Също така по-добре ще е (според мен!) ако началото на 5-та строфа е така:"От прозореца паяжиниТЕ са спрели..."
Други забележки нямам, много е хубаво!!!
много е яко.супер! =D>
благодаря ви.... писах го преди минути...
MauMyHkaTa... благодаря за комеара и да..наистина словореда в 4тата строфа ще го обърна.... но за пълният член ...ще си помисля..мерси още веднъж..
-Значи не ме обичаш..
-Обичам те...
Много е хубаво БРАВО!!!!уважение и продължавай да пишеш таки3 неща!!!!!няма какво да кажа повече!!!супееер
![]()
Много е хубаво. Продължавай в същия дух\
/
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Определено това стихотворение е много по-хубаво от някои за кандидатстудентски изпити.Думата, която го описва е красиво...и реално![]()
[`Лунно`цвете`]
naistina e mnogo krasivo ... chela sum pochti vsichki neshta,koito si post-vala vuv foruma.. i sa prekrasni tvorbite ti.. pozdravleniq !!!
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
aLL|aLoNe, MinD|ConTroL_F... наистина ви благодаря... вашите мнения са доста важни...благодаря ви пак![]()
-Значи не ме обичаш..
-Обичам те...
Невероятно е! Наистина е много, много хубаво. Поздравявам те.Продължавай в същия дух.Прекрасно е
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
мила... пропуснала си буквичката юПървоначално написано от [`Лунно`цвете`
![]()
заклчена,с олющени стени
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Прекрасно е,както всички останали твои стихотворения!...Вложени са много чувства и това си личи!Браво,миличка!:}}
f@nt@zi@
Гледам, сега думичката е станала "закЮлчена", но прдполагам че това е не до там значима грешка, допусната в бързината. Както и да е, не е от особена важност, просто явно на всички ни се хареса великолепното ти стихотворение и просто искаме да го "доизпипаме" и да му се любуваме "на воля"Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
Още веднъж, поздравления, мила!
Има ли нужда да редя суперлативи![]()
Чудесно е просто. Ти си знаеш, че имаш талант и се надявам да продължаваш да го развиваш, миличка![]()
![]()
МНого красиво и истинско БРАВО
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
prosto nqmam dumi![]()
javascript:emoticon('
')
за миг ми се стори, че наистина се намирам в тази стая.. звучи много истинско![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Много красиво....поздрави =D>
------------------------------------------------------------------
Raise me up
Don't let me fall
Cause I don't get myself
I feel like I felt before
But can't find my way...
Невероятно е миличка продължавай все така.....направо ти се възхищявам честно ти казвам толкова е красиво.......искам частни уроцииии