- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изгубено приятелство ..
Ето за какво става дума :
Познавам се с въпросното момиче от доста отдавна и тогава много се разбирахме бяхме мн добри приятели и често говорехме.Само че напоследак (последните месеци) като се видим и въобще не си приказваме даже много по-лошо - не се поздравяваме минаваме един срещу друг и нищо![]()
Както казах по-нагоре от малки се познаваме живеем близко един до друг и често се виждаме. но въпреки това все едно че никога не сме се познавали . Мислил съм си да я заговоря но тя се събира с едни момичета с които не мога да кажа че се разбирам ..![]()
Съмнявам се че са и казали нещо против мен но се пак възможно ли е от компанията и тя да е станала като тях т.е. от там да ме избягва ?
Трябва да призная че и аз не поздравявам по простата причина че като я видя някак си тя пък се обръща(но въпреки това е свестно момиче и много я уважавам)
В тоя раздел я пиша темата защото имам чувството че малко я харесвам
![]()
![]()
Ами просто се опитай да я заговориш, но да е сама.Поговорете си.Но не мога да разбера,защо се е изгубило така приятелството ви,след като го е имало и няма видима причина.
Едитеят вариант е да не ти обраща внимание заради ново гадже а другия приятелките както каза да не те харесват(тва момичетата са големи инати всичко могат да ти направат)
Тя не е постоянно с приятелките се,тай че все ще намериш начин да я заговориш.Помоли я да ти помогне за нещо,питай я за някой общ познат и за да и благодариш за услугата я покани да излезете.Едвали приятелките и ще я обърнат против теб,след като се познавате и тя знае какъв човек си!
Не се отказвай без борба!![]()
Kak taka se e izgubilo priqtelstvoto bez pri4ina?![]()
не казах точно ама имаше един период малко незнам от къде ми дойде самочувствието и малко от тогава понамалихме приказката за което доста се ядосвам затова моля без обидиПървоначално написано от Ninska
![]()
ami govori s momicheto kato q vidish i razberi prichinite poradi koito ne ti obrushta vnimanie...s gadenie nqma da stignesh do nikude
това в прав текст ли ? ..Първоначално написано от BeBencEto
след като той не и е обращал внимание,кво да праи момичето ве?Първоначално написано от BeBencEto
аз съм бил така но с бивше гадже, според мен това е инат а и ако е разбрала че я харесваш, и е станало неприятно може би затова аз така си обяснявам нещата, има и друго: компанията може също да я е променила!!!!ПОговорете когато сте сами!
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
otidi do tqh ili i se obadi ...pogovrete si...pitai q kakvo stava s neq,neshto da ne ti se syrdi...otidete na kafe i taka postepenno daje moje i neshto poveche da se polychi..
A kolkoto do tova da ne te pozdravqva,az lichno spiram da pozdravqvam nqkoi,kogato sym syrdita za neshto ili sym chyla che e govoril edi kfo si za mene i posle razbiram che e istina...
издебни удобен момент и я заговори
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
spored men kompaniqta mn vliqae no se opitai da gvprish s neq i i obqsni vsi4ko...