- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- po-visoki
Abe hora, za6to robuvate na vsqkvite mu tam predrasydyci? Az sym na 17 i sym 178, a priqtelqt mi e edna godina po-golqm, no e 174-5 i kakvo tolkova? Na nikoi ne mu pravi vpe4atlenie, obi4ame se, hubavo ni e da sme zaedno, pyk na koito ne mu haresva da ne gleda be...Az pone ne pla65tam danyk ob6testveno mnenie!!! Tai 4e vzemete se v ryce i en si mislete , 4e viso4inata e nai-vajnata!!! Pyk i 6te vi kaja, 4e po princip niskite myje si haresvat pove4e visoki jeni i obratnotoDokazano e!!!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
mi smeshno e, vijdal sam takiva dvoiki, i mi izglejda malko sme6no
aaa dobre zna4i stavaabe to viso4inata ne e 6okira6ta de .ima nqma polovin glava. Rolling Eyes
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
ujaaaaas.viso4inata e stra6no vajna za men.az se otvra6tavam ot niski myje(bez li4ni obidi za tqh).vsmisyl,4e za gadje po nisko ot men?NIKOGA!!!Ne znam za6to go 4uvstvam po toq na4in ,no e taka.Az sym 1,73 sm (ne sym mnogo visoka),no po princip iskam gadjeto mi e da e pone polovin glava nad men.Ne 4e mi se struva tolkova sme6no,kolkoto neudobno.Ne moga da si predstavq,4e kogato se celuvame az 6e trqa da sym taq,koqto da se navede nadolu.
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?
Честно казано се смея на себе си,защото в момента си падам по по-ниско момче, но какво мога да направя
Освен да го изчакам да порастне
![]()
P.S. Странно ми е къде е казано, че момчето трябва да е по-високо? Знам, че така е прието, но каква е причината??![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
важното е да има любоф![]()
Е ако разликата е от няколко сантиметра няма проблем, но пък, ако въпросното момче е с една-две глави по-ниско...е тогава е малко смешно, но пък за любовта.."няма височини"(?!)
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ми сме6но е според мене прави впе4атление......аз не бих тръгнала с мом4е което е по ниско от мене![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
Хаха и тоя запъртък ти разпраа "Наведи се те цунааа" ГагагагаПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
![]()
"малко"Първоначално написано от PR0
![]()
доста бих казала![]()