.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: 3 problema help

besniq-val4o
    Guest

3 problema help

zna4i imam 3 vyprosa !
    1-q :
    za6to predi sex penisa mi 1 chas ne6te da stane .. a kato stane zapo4vam da treperq i svyrshvam byrzo i nese izhvarlqm , a sym na 15 ? a kat praq 4ekii staa nomera
    2-q : onq den mnogo se zlobih kat praih 4ekii , i bez da iskam skysah koji4kata svyzva6ta glavi4kata s tqloto ... i sq se 4ydq kakvo da pravq ... da hodq li na doktor ili 6te zarasne samo
    3-q :
    imam 4yvstvoto 4e sym obraten ... kogato me syrbi dypeto kato se 4e6a mi stava hubavo ... kak moga da razbera dali sym gei ?

Guest
    xaxa ne si gei samo zaradi tova 4e te sarbi guzaxaxa
    a za dr..vsi4ko e na psihi4eska osnova..gledai dokato trae "lubovnata igra" da si mislish za mackata..da si q predstavqsh gola ala bala xaxa da se nastroish na taq valna ..turkai se v neq..natiskaite se za da se vazbudish.za 2riq problem...SPOKO,shte zarasne!probvai s vazelim(medicinski) da go majesh i sam she usetish dali ti pomaga ili ne..ne ti trqbva lekar!

moH4o
    Guest
    vaiiiiiiiii mazen 4ikijiq li si e axaxxaaxax

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    imam 4yvstvoto 4e sym obraten ... kogato me syrbi dypeto kato se 4e6a mi stava hubavo ... kak moga da razbera dali sym gei ?
    брау брау само в тоя дух

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    Вкъщи

Re: 3 problema help

Цитирай Първоначално написано от besniq-val4o
    1-q :
    za6to predi sex penisa mi 1 chas ne6te da stane .. a kato stane zapo4vam da treperq i svyrshvam byrzo i nese izhvarlqm , a sym na 15 ? a kat praq 4ekii staa nomera
    Малак си
    3-q :
    Ми мий си задника бе

zna4i imam 3 vyprosa !
    Значи имаме три отговора.
    1во - Вярно си е малък си
    2ро - Вярно е чикиджия си .
    3то. Къпи се по-често за да не ти се налага да се чешеш отзад и да си останеш мъжки Ако не ти харесва идеята да се къпеш отивай да джиткаш по пл.Македония при траверсите

И Преди да пишеш такива темички пии една водка Т'ва е решението на всички Проблеми.

P.S. Желателно е водката да не е българска
    ~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
    for info skype acc : em4osexy

Guest
    mi prekaleno 4esto si bie6 4ekii brato e za tva svar6va6 barzo.........a tva predlojnie da hodi6 pri travestitite e qko

Повече от фен
    uaxaxaxa, 6te me spukate ot smqh tuka...egati prostotiite, napravo s eizpylnih, mom4eto e malko, prai si zlobarki i e ne4istoplytno, mi otgovora e qsen MNOGO SI ZLEEEEE
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен

zna4i imam 3 vyprosa !
    1-q :
    2-q : onq den mnogo se zlobih kat praih 4ekii , i bez da iskam skysah koji4kata svyzva6ta glavi4kata s tqloto ... i sq se 4ydq kakvo da pravq ... da hodq li na doktor ili 6te zarasne samo
    3-q :
    epa brakni si s rakata u gaazo naprai edna svirka i ako ti aresa znachi si obranal rezbata we maina!!!!!!!!!!!!!!!!! a glei da ne bie6 chakii prez edin chas da ne ti se kasa kojichkata..
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Голям фен
    Град
    Бургас
    още си неопитен затова трепериш при секс.. а тфа за кожичката ми отивай на лекар. и си мий дупето по често не си гей спокойно

malee ..otdavna ne se bqh smqla taka .. kym avtora:kato akash se byrshi po dobre ta posle da ne se cheshish .. hahahha
    and it was called yellow ..

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм

Цитирай Първоначално написано от JuSt Em0
    P.S. Желателно е водката да не е българска
    Македонска

Въпрос към автора: значи ако ме сърби задника съм гей?Аве момко... кат те ухапе комар и се почешиш не ти ли става хубаяво?

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си