- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви, защо и как получихте прякорите си в даскало???
Какъв ти е прякора? Как и защо го получи?
Аз имам много прякори, страшно много. Това са най-известните: дърво(с корона), (руса)палма, ел.стълб, маркуч, жираф.
Получих ги, защото съм доста висока. Първия ми беше маркуч. Оттам натаъка започнаха всякакви разновидности.
А при вас как е?
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
fustuk- za6toto sum djoben razmer![]()
hahahahahhahahahahahahhahhaahПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
nashiq prqkor e blizna4kite xaxa, zashtoto sme blizna4ki
най-често ми казват мацето (от ника ми в мирката) и не само в даскало,а на всякъде така ми казват
:P
f@nt@zi@
Моят- Катри е от името ми: еКАТеРИна
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Ами принципно сички ми викат Брачеда..тоя прякор ми излезна тази година на морето...Преди това ми викаха Секса..щото като малък ги върших едни..А сега в даскало ми викат Урко-Тва Урко много ме дразни..Излиза тва нещо от един филм Планетата на Маймуните...И аз съм приличал на на тази маймуна..Което според мен не е вярно..Много му се дазня ама така като си ноф в класът така е....Урко ебати тупото...![]()
![]()
Вече си имаш КоалкаПървоначално написано от koalka
![]()
Скоки.Ма за наще прякори дет ги имаме не се иска мислене просто казваш шещо
Ми Кат.Щот се казвам Катрин..
Мале мойте край нямат.
Лимон - и аз нз защо. ЕДно момче миго измисли и аз нз защо!!!
Баница - щото се казвам яница и се римува!!!
Истерия - щото мноо бързо се нервя!!!
Има и още ама некой друг път!!!
Ооо сега в новото даскало нямам, но в 5,6 и 7-ми клас ми викаха фъстъкТва един висок с 30см над мен ми го каза веднъж пред целия клас (бяхме дежурни и триехме дъската) и оттам вече се получи верижна реакция...
Даже веднъж едно момче не можа да се сети как се казвам, шот специално той все Фъстъче ми викаше
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Ami na men mi kazvat "malkoto" za6tot sam drebni4ka, a sa6to taka i "jabkata" za6toto se obli4am dosta 4esto v zeleno![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
Хах готино звучи за прякор.Първоначално написано от AngelOfMercy
moite prqkori v y4ilishte do 8 klas bqha ujasno gadni
boza, 4erna.bukar T, zashtoto sum murgava , a nqkoi hora nemogat da priemat razli4nite.sega daje kato me vidqt po ulicata pak taka mi kazvat kvartalnite idEot4eta
sega sa mi dance , zashtoto mn obicham da tancvam.
edna kompaniika mi vika luboff neznam zashto
i sestra mi vika tarantula
До 7 клас ми викаха Gнещо бях луднал по рапа,а като се замисля в новия клас май нямам прякор освен опита на един съученик който гледаше сериала жената в огледалото и ми викаше някакво име на една от героините.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
моят прякор е Matrix
получих го щот напраих някво мн лудо завъртане в даскало , абе някво движение от брейка :P![]()
Ми банан,усмивка и Мена.Банан-щото веднъж в даскало си носех банан и решиха така да ме кръстят.Усмивка-миналата година в класа ни дойде ново момче и постепенно започнахме да се сприятеляваме и когато се обърнеше към мене аз започвах да се хиля (по неразбираеми причини) и оттам,а Мена нз що измисли го една приятелка.
В предишното даскало ми викаха и на мен жираф, маркуч, защото съм по-височка.Ама сега съм Пинки(обичам много розовото), Барби (приличала съм на кукличка), прасчо (обичам да си похапвам, ама то кой не обича), оле (тва не знам от къде
) и мноооого други
![]()
Ми моя прякор е БОБИ или Борката.Тъй като аз сам Цветелина от начало ми беше малко странно,но свикнах.Получих го в час по английски защото сме две Цветелини и трудно се разбираше за коя се говори и госпожата реши че аз ще съм боби а съученичката ми ще си е Цвети. А и фамилията ми е нещо подобно и така вече ми викат боби или борката.![]()
Mira bien, todo va mal y todo est
Даммм..Аз мисля готини прякори ...Ь шуоя тряя се популяризираПървоначално написано от koalka
![]()
фъстък ми викат в повечето слуцхаи или нинсифъстък доиде от някаф смотаняк дето искасхе да ме бие и аз като се заотварях само го подканвах и тои ми вика "абе фъстък я се виж кфо си клощаво.." та повечето познати от тогава ми викат така
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
еми много са, но повечето ми призлизат от името, иначе някои ми викат фъстък, а най-разпространеното е човечЕ (ударението е на посл. е)![]()
![]()
![]()