- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви, защо и как получихте прякорите си в даскало???
на мен брат ми ми вика русо изчадие или русо проклятие Едно момче от моя клас досега ми казал три пъти по име:криси, иначе маркуч. Най-се дразня като някои ми викат от 1000 м. Направо![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
На мен дребен, дребосъчко или зверчеЩото съм доста нисичка и съм доста злобничка понякога
![]()
![]()
![]()
Много са. И не само от даскало. Ето това май са всички засега:
Блеки (обличам се в черно, кефя се на Блеки Лоулес от УАСП)
Ози (докарвам го от време на имидж и поведение, опитвам се и по глас)
Денис (много дълга история)
Жицата (яко жицааааа.....)
Стефо Дисторшъна (който знае що е тва дисторшън, ще разбере, на ден използвам такава "машинка" минимум по два часа)![]()
![]()
Аз си имам няколко прякора в даскало и няколко вкащи![]()
В даскало са :
1. Наркоманка (измислиха ми го защото сам се хилела като напушена)
2. Мъди(Идва от името ми Меги и се опитват да го римуват с мъди
![]()
![]()
(хахаха това е един от лубимите ми прякори \
/ ). )
А вкущи наще наи често ме наричат :
1.Муни (нз що)
2.Пъпеш (и тва нз що) и
3.Чушка ( за тва пук идея си нямам зао ме наричат такано маика ми мн често го употребява (дори и пред приятелите ми
)
Та и има още малко ама те малко тъпи (не че тея са цвете...)![]()
ми какво да ви кажа
1.като малък - къдревата дъвка(с къдрева коса съм пък и постоянно бях с дъвка)
2. HOSE - това става в средното образувание за това че повече наблягах на текилата отколкото на други питиета. пълно име: Hose Miguel Ramirez Santa-Maria Gonzalez Pedrosso De Sancesвгати и името нали
![]()
Ми как ли не ми викат![]()
Дългата (стърча над останалите)
Дълъг, Колега (тези ми ги казва един колега по ръст само дето той е 2м буквално)
ААа тоя същияколега ми казва и BunnYY
![]()
Рижа ( в един момент бях с рижава коса)
Шматка също ми казавт
Преспа (това дойде от един спор)
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
peps---->mi nz ot kude doide
punkita---->mi 6ot se nosq po punkyi zatfa
bloody devil----->tfa mi e prqkora ot skype
ro6av/ro6i/ro6la------>zaradi kosata mi :]
siten/sitnej-------.6oto sam drebni4ka i edvam se vijdam![]()
fustuk ------>pak po su6atata pri4ina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Викат ми РУМЕН ... ьхаиьхуиаьа сериозно ... Казвам се Емо ама един ден пътуваме с едни приятели и се лигавиме в един влак (отивахме на една вила) и викахме всеки на всеки РУМЕНЕ ! Тва си остана като прякор в компанииката в даскалото ми казват Емо Ем4о няам определен прякор.
Иначе в нашето даскало си има един прякор за всички - за момчетата - Чоребе (на цигански - сперма - все пак имаме доста цигани в даскало) или Заухав , а за момичета кифли .![]()
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
1. Enfo - от ника
2. Гущер - в 9ти клас се хилех като идиот и един от моя клас реши че съм приличал
3. Жоро - казвам се илия ама по едно време всички бяха Жоро..и си остана![]()
So it began...
ми в миналото даскало ми викаха "боксьорката" щото счупих носа на 1 момче и сички като чуят боксьорката и си мислят некфо добиче братле а то кфооо аз
а в новото нико само ми вика вендета щото съм била разрушително създание
ами обикновено ме наричат Вале, Валче, Валентинка... Пепи (докараха новите кренвирши
) - тва е от IRC, там се пиша Peperudkata{}90, понякога го съкращавам на Pepi и мн ми се смеят
:P
а някой път ми казват "90-60-90"...пхаха тва е щото съм висока и с хубаво тяло и искали манекенка да ме правят![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мии на мен много често ми викат наркоманче ,кифла и тъпан си викаме с една фр. щоту се бях писала в ирк кифла за по-фън и така остана ,най ме радва "лигав" е тва като го чуя и се разцепвам.
Ами 11г ми викат "метълчето", защото нося странни комбинации от дрехи, цветове и аксесоари.11б ми викак "Куинс", защото постоянно пия натурален сок.И най-често ми викат "енигма" от ника ми =>enigmatic^
Ми моят прякор не дойде от училище.Бях с приетели на плуване в един басейна.И тогава един Х ме хареса и ми викаше постоянно "Пиле ела.....".И от него тръна моят прякор.
Ami az pak imam dva
Mrav4eto,za6toto sam nai-malka na godini ot kompaniqta i za6toto imax edni pe4at4eta s mrav4e.
Praska,za6toto mn obi4am da qm sladki raboti i to po mnogo.
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
ami kudravoto 6oto sum kudrava
elen ot elena imeto mi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Хаха какво ли не са ми викали!Помня ,че бях елфче щот мн съм скачала на ханбала...ам жълтия дядо мраз заради една шапка...ам сега ми викат пахахондасне знам защо
![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Барби![]()
![]()
цялото ми даскало ми казва така
![]()
или само някой ми казва Мимито !
![]()
![]()
Мразя си прякорите
Стратиев.. защото по история миналата година бягах много от часовете и даскала веднъж казал "Абе къде е този.. Стратиев.. или какъв беше, че трябва да го изпитвам".А аз съм Станислав и от там --> Станислав Стратиев![]()
![]()
zdrawko admina![]()
Hardcore... za6toto sporih s edin suo4enik za toq stil v muzikata, toi kazava6e 4e nqma takova ne6to, a az kazvah 4e ima.... i taka sega vs mi vikat Hardcore, ili na kratko-Hard, a drugoto e proto... Дъ![]()
Жоро... А се казвам Петър... Един почна ми вика така и оттгава сички ме знаят кат' Жоро...
Pepe(edin priatel po4na da mi vika taka o6te v 4etvurti klas i daje toi ne pomni 6to)
Slunce(ot malka mi vikat taka 6toto sum mn ysmihnata)
Beb4e(6toto kato me hvane ligata sum kato malko bebe)
Ymnica(6toto vinagi imam kakvo da kaja i kakvo da dobavia i vsi4ki idvat pri mene za suvet)
Snejanka(6toto sum s mn biala koja)
Kasandra(kazvam se Sandra)...
Za tva se se6tam v momenta![]()