- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложна и дълга история...
Ами.....Не знам какво да кажа,хубаво е,че си толкова упорита,защото ако аз бях ти отдавна щях да съм се отказала.Според мен не си е проверявал пощата и за това не ти е отговарял...Но за смс-ите не знам.Явно не е искал да ти отговаря,друго обяснение не се сещам
.
А за това дали да се отказваш...Бих те посъветвала да се откажеш,защото той като е завършил може и да не живее повече в същия град и е безсмислено да отказваш на всички момчета,заради него...Но щом си решила да се бориш за любовта му...Пиши му още,или иди в този град,в който работи и се вижте.Питай го защо не ти е отговарял,притеснявал ли се е от фактът,че си влюбена в него...Да ти каже всичко,което не ти е ясно,за да знаеш какво да правиш.Това е от мене...УСПЕХ ти пожелавам с него и дано се пребориш за него,няма да съжалява,ще е голям щастливец,ако се хване с такова момиче като теб...
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!