.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    malinka
    Guest

Ne6to mi stana.....

zan4i v4era pravihme seks s priqtelq mi .....napravihme go edin pyt i po vreme na vtoriq ne6to mi stana.cqlata mi oblast ot qi4nicicite do pod gyrdite mi se zapari ot vytre sqka6 kiselina sym glutnala i adski mnogo me zabolq pih hap4eta za stomah no qi4nicite mi me bolqha mnogo ne mojeh da stana ot legloto no mi mina.posle syvsem leko me nabolqvaha qi4nicite i kato pi6kah me bole6e......dnes ve4e 2ri den o6te me boli stomaha samo 4e v oblasta pod pypa.
    ne moga da razbera ko sme napravili tolkova....ni6to novo ne sme problvali.... vsi4ko kakto obiknovenno i izvednuj super mnogo se izbo4ih az

na kakvo li se dulji tova molq vi obqsnete mi 4e se pritesnih mnogo

a~n~i~t~y
    Guest
    nai dobre otidi pri li4niq ti lekar da te pregleda, a ne pri ginekolkog poneje ot tova koeto kazvash mi se struva 4e moje da e cistit,6tom te boli kato pishkash..........az bqh s cistit predi 1 2 meseca i mn me boleshe dokato pishkam, a tfa za qichnicite i az smqtam 4e ssa qi4nicite otna4alo i otidoh na ginekolog a se okaza 4e ne sam za tam...poneje imah cistit (vazpalenie na piko4niq mehur)

Мега фен Аватара на koalka
    Отиди на лекар.На мен такове нещо не ми се е случвало и не мога да ти кажа какво е.

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Както казват другите...отиди до личния си лекар..искай му направление за генеколог и той от професионала гледна точка ще ти обясни..но не трябва да се стесняваш да му разкажеш сичко както го описваш тук..успех

malinka
    Guest
    az si misleh za cistit ama ne bqh sigurna.
    no vse pak strannoto be6e 4e me zabolq po vreme na poloviq akt az za tova se zamislih mnogo
    sega vse o6te me boli samo 4e sega celiq stomah.....stranna rabota

blagodarq mnogo za otgovorite
    vsi4ko nai

Guest

Re: Ne6to mi stana.....

Цитирай Първоначално написано от malinka
    zan4i v4era pravihme seks s priqtelq mi .....napravihme go edin pyt i po vreme na vtoriq ne6to mi stana.cqlata mi oblast ot qi4nicicite do pod gyrdite mi se zapari ot vytre sqka6 kiselina sym glutnala i adski mnogo me zabolq pih hap4eta za stomah no qi4nicite mi me bolqha mnogo ne mojeh da stana ot legloto no mi mina.posle syvsem leko me nabolqvaha qi4nicite i kato pi6kah me bole6e......dnes ve4e 2ri den o6te me boli stomaha samo 4e v oblasta pod pypa.
    ne moga da razbera ko sme napravili tolkova....ni6to novo ne sme problvali.... vsi4ko kakto obiknovenno i izvednuj super mnogo se izbo4ih az

Тва е като оня виц:
    Един си купил панталон. Първия ден всичко ОК обаче на втория го почнала да го мъчи ена болка която почвала от пишката качвала се по гръбнака и правила ПУФ в главата му. Ден два три седмица две три накрая мъжът не успял да издържи и отишъл при доктора и вика РЕЖИ
    Доктора учуден и му одрязал пишката. Оттогава човекът нямал грам проблеми и болката изчезнала. Решил пича да отиде да си купи панталон по поръчка и шивачът го питал
    - От коя страна си държиш пишката от лявата или от дясната?
    - То няма никво значение - казал човека
    - Е как да няма е? Ако не си го сложиш на правилната страна почва ена болка от пишката, минава по гръбнака и прави ПУФ в главата...

awe cistit ne e to4no tva ... toest ne te bolqt qi4nicite a bubrecite .... pari kato pi6ka6 a ponqkoga daje pi6ka6 kryv ...

Повече от фен

Re: Ne6to mi stana.....

Цитирай Първоначално написано от malinka

Spokoino, ne ti se slu4va samo na teb, Pri men tova se e polu4avalo sy6to. Pri men pone se polu4ava ako nqkoi pyt mi go vkara po-rqzko...posle mi pari otvytre i kato hodq da pi6kam me boli, sy6toto kato pri teb. Nz no pri men pone ot tova se polu4ava.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

vica mi haresa hahha i az imah minalata godina cistit i prosto ne mojeh da otida do toaletnata .. pishkashe mi se ama prosto ne mojeh ... boleshe UJASNO mnogo .. i to po chesto se poqvqva zimata kato ponastinesh ... taka se symnqvam da imash cistit .. nai dobre otidi pri lichniq si lekar i mu razkaji syshtoto .. i bez panika aide uspeh
    and it was called yellow ..

Мега фен
    Град
    София
    Може и киста да е

Моля моля!Аре без да е цистит просто е абсур изведнъж да те хванат някви боли.Имала сам цистит не 1 път и никога не сам ме хващали извенъж такива боли.Това е бавен процес който започва с леко парене при пишкане болки нико в корема при по резки движени и дискомфорт по веме на секс и и при нелечение на време се появява и кръв орината освен другите симптоми Има подходящи хапчета за лечение и не е нужно лекарско предписание но няма да ти ги кажа понеже от това което прочетох много се съмянвам да имаш цистит

Момиче съм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си