- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете какво да направя ..
от 1 месец и половина с гаджето сме разделени ходихме 4 месеца ... от както се разделихме сме се виждали към 5-6 пъти като 1 път спах една верер утях а аве всеки пут като сме се виждали след раздялата сам бил утях... в сряда можеби пак да се видя с нея,..... тя ми казва че няма да може пак да сме заедно ама аз не вярвам.... кажете какво да направя помогнете поне малко... някак си да я изненадам имам оше чуства кум нея неискам друга![]()
Ami vie ste razdeleni pak se vijdate 4esto tova ne e dobre. Ama ako iska6 da si otnovo s neq trqbva da i go kaje6 da i kaje6 4e iska6 samo neq i taka nz izmisli ne6toAma ne razbrah za6to kato ste razdeleni spi6 daje u tqh i se vijdate?
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
Ами кажи и ,че още имаш чувства към нея, направи й комплимент, някой мил подарък или пък нещо символично ,което да и напомни за връзката ви. Успех!
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
ми това беше в петък вечерта и тя ми писа смс че е била самичка и ако сам искал мога да отида утях аз отначало нямаше да спа утях ама тя ми вика остани остани и аз останах.... тя знае че имам още чуства към нея ......... много пъти ми повтаряше че неиска да ме вижда и такива..ама наи отчтиво я питам можели да доида увас и тя казва да....
pussycat; Ami vie ste razdeleni pak se vijdate 4esto tova ne e dobre...??? защо не е добре??????
Ами де да знам...започни наново да я сваляш и виж как ще реагира.Просто й кажи,че още имаш чувства и да сте заедно.
то ако ставаше толкова лесно ... само да и кажа че имам чуства и искам да сме заедно и тя да се сугласи пак... ще е супер ама нестава![]()
Явно така и е по-добре.Може би просто не иска да ходи сериозно с тебе а само да си споделя леглото с някои и ти вероятно си подходящ,а може и като сте ходили да си я задушавал и д ане си и давал свобода и за тва сега да не иска да е сериозна .....
така си мисля аз понеже и на мене ми се е случвало да прая нещо подобно![]()
ми не точно сам я задушавал ама я ревнувах много ..ама тя си ходише на всякаде с пр-ки на купони ала бала.... просто една седмица след да скусаме тя беше видяла някво старо гадже и тогава за малко да скъсаме ама не скусахме..ама след 1 сед скусахме
ами според мен или карай направо или скъсай окончателно за да не се нараняваш така...
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
ми немога да я забравя това е най големия проблем в цялата работа
утре ще ходя утях квот стане :П
pitai q mackata iska li da e s tebe otnovo ili ne...vreme e da re6i nai posle
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
ми тя казва че неиска.. ама пак ме вика утях... шантава работа еии