.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Naistina li?

Naistina li?

da popitam (glavno mom4etata) ....razbrah ne6to i iskam da razbera dali e istina...naistina li po-niskite mom4eta haresvat po-visoki momi4eta?
    Po-dobre da pu6a i da letq,
    otkolkoto da piq i da padam!

Аз не съм момче, ама да си кажа мнението... Ами не ми се вярва много да е така... аз лично съм висока (1.70 м.) и не съм забелязла повечето ми обожатели да са ниски(не че са много де ама това е друга работа )То си зависи много и от момчето, ама мисля, че повечето харесват просто добре сложени(и изглеждащи) девойки

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ам не.Поне аз не съм виждал ниски момчета, харесващи високи момичета.
    Аз съм висок-1,75м но не не мисля, че ще харесам момиче по-високо от мен...
    хъхъ..

Мега фен Аватара на koalka
    Не е вярно,просто така се случва.Може и да харесаш и по-нисък и по-висок...

Голям фен
    Не съм момче,но ако мацката му е харесала и тя също не виждам проблем,ако момчето е по-ниско,или те да имат нещо против.Това си зависи от хората,защото почти всички имат различни мнения
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Повече от фен
    Tvyrdo ne e vqrno.

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Ами не упира въпроса до височината..аз сум 190 висок и си харесфам секфи стига да отговарят на тва което турся..то е до човека виждал съм момче ниско с висока приятелка и обратното няма нищо лошо в тва!?!?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оф ами височината няма значние.Едно мое бившо гадже беше по ниско от мен и до сега ме обича адски много така ,че може...но по принцип аз предпочитам момчето да е по-високо от мен макар че много от момчетата ,с които съм била са били по-ниски от мен!

Не...ниските момчета не обичат гаджетата да им са по високи...приятеля ми..опс вече бившия ми като обуех токчета ставах 175 и той ме се ядосваше,че съм по висока от него
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Оф ами височината няма значние.Едно мое бившо гадже беше по ниско от мен и до сега ме обича адски много така ,че може...но по принцип аз предпочитам момчето да е по-високо от мен макар че много от момчетата ,с които съм била са били по-ниски от мен!
    На всеки коментар казваш за различно момче че още те обича.По-добре те свала на земята с един HEADSHOT да ти забързам развитието на мозачните клетки

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз

Re: Naistina li?

Цитирай Първоначално написано от haily
    da popitam (glavno mom4etata) ....razbrah ne6to i iskam da razbera dali e istina...naistina li po-niskite mom4eta haresvat po-visoki momi4eta?
    Иии аз не съм момче ноо искам да се изкажа
    Е то ако по ниско момче харесва поо високо ще изглежда като глупак до нея
    Според мен малките хора си се харесват и големите си се харесват... =D>
    Пък и много височината не играе роля акоо има чувства и привличане!Но мисля че последното нещо което ниското момче ще хареса е височината на каката

emiii zna4i mnoo rqdko se slu4va,a i lubovta kakvo ob6to ima po dqvolite s viso4inata...vijdala sum samo edna dvoika,kudeto momi4eto be6e po-visoko
    Feel my pain

Pri men e obratnoto az sum visok i haresvam niskite momi4eta e ne da e nqkvo djuje ama ot porqdaka na 1.60 do 1.72. sa mi lubimki :P
    In dreams there are no rules...

Супер фен
    глупости ти 4ува6 ли се ако аз съм 1 и 60 и да искам мацка 1 и 80 глупости бтв аз съм 189

Супер фен
    Е аз не се сещам за по голям ташак от мъж по нисък от жена му .
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    az sym momiche,no spored men ne e vqrno...ne znam zashto,no povecheto momicheta misliat ( ili prosto az sym ostarqla mnogo) che vynshnostta e nai-vajnata...ne govorq za vsichki,a za nqkoi otdelni individi...
    Mojesh da haresash nqkoi koito e 160,moje i nqkoi 2.20 ...Moje da e po-malyk ot teb,moje i da e po-golqm...Moje da e grozen,da ima pypki,da e debel ili slab..Spored men vajnoto e,che toi e tvoito drygo az,polovinkata ti,koiato te kara da si shtastliva,koiat oti vdyhva smelost i ti dava smisyl na jivota ti...Nz..lichno mnenie..

Випрос на вкус, аз лично не сам висок и не харесвам високи, в повечето случай не се обръща внимание на това
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си