S vsqka izminata secunda zapo4vam vse pove4e da razbiram kak vsi4ko kato 4e li otkym predstavi na dne6nite hora se e preobyrnalo..i nqma na4in da ne si izkaja vyzmu6tenieto! 6te kajete,4e zvu4a staromodno-ok,no na men mi omryzna vinagi nai-iskrenite,dobrosyvestni i 4istosyrde4ni sy6testva da stradat na toq svqt i vinagi te da bydat obvinqvani... Moeto nabludenie e,4e kolkoto pove4e obi4a6 horata,kolkoto si po-vseotdaen,kolkoto si po-mil i priqten s okolnite,tolkova pove4e te typ4at i te vzemat za nqkakyv glupak-i te vzemat moje bi to4no,za6toto im se doverqva6 prekaleno mnogo po nqkakyv na4in i raz4ita6 da proqvqt 4ove6kite si ka4estva,koeto moje bi nikoga nqma da stane..omryzna mi da stradat istinskite hora-onezi,koito vse pak imat nqkakvi cennosti i umstven potencial,koito znaqt kakvo predsatavlqva jivotyt i go priemat syvsem naseriozno.. obiknoveno nai-rano si otivat nai-dobrite hora,a i te nai-mnogo stradat..teq,koito na nikogo po nikakyv na4in ne sa navredili,koito daje moje bi sa tyrpqli otricatelno otno6enie to4no zaradi POLOJITELNITE si ka4estva! Hora,moga li da vi popitam kakvo e stanalo s horata v dne6no vreme,koe gi e nakaralo tolkova mnogo da ne razbirat kakvo e hubavoto i kakvo trqbva da tyrsqt,sqka6 naro4no pravqt to4no obratnoto? Ne moga da izdyrjam pove4e polojenieto si na jertva,samo za6toto okolnite me interesuvat i ne sym bez4uvstvena i bezotgovorna kym vsi4ko,kakto te.. tova,4e me interesuvat 4uvstvata na okolnite i gledam vinagi da sym im polezna i da davam vsi4ko ot sebe si,da sym otkrita i vejliva,se obry6ta sre6tu men. NO AZ NE ISKAM DA SE PROMENQM ZARADI TQH !!! Samo trqbva da postigna nqkakyv balans... moje bi osnovnata razlika m/u men i ostanalite hora na mota vyzrast e(az sym na 16),4e az mislq za ne6tata i to po mnogo seriozen na4in,a i kakto ve4e kazah gledam da sym polojitelno nastroena kym toq svqt,a kakvo se polu4ava-vsi4ki v edin moment se obry6tat protiv men i edva li ne mi se izpluvat na dostoinstvoto..lipsa na intelekt,na kakvato i da e kultura i vyzpitanie..ami az kakvo da napravq,4e sym otgledana v semeistvo,v koeto drugiq se ceni i e VAJEN? Moite principi sa syvsem razli4ni. Razbira se,az se zabavlqvam,kato vsi4ki ostanali,za6toto predi vsi4ko az sym mlada i mnogo sveja,no tova ne mi pre4i da imam nqkakvi pravila,normi za povedenie,koito da ne mi pozvolqvat da typ4a 4ujdoto dostoinstvo.. moje bi drugite prosto ne sa sviknali na toq tip hora i gi vyzpriemat kato slabi,za6toto te sa sviknali da jiveqt na principa na ocelqvaneto.. ami ok,az kato malka ne sym igrala v mahlata,a sym risuvala,zanimavala sym se s muzika i nai-razli4ni podobni deistviq..tova me pravi razli4na,no ne po-lo6a-daje,smeq da tvyrdq-to4no obratnoto! Moga da kaja samo edno-dylboko sym ogor4ena ot tova,koeto vijdam i ne6tata,koito se slu4vat ne sa estestveni.. vyrposa e kak da spasq sobstvenata si koja i da spre tolkova da mi puka za drugite,za6toto vijdam,4e nqma otgovor za moite dela i nikoi ne gi razbira i priema... Kakvo da napravq,4e da se 4uvstvam dobre i da spra da pozvolqvam nqkoi da mi se ka4va na glavata,bez da se promenqm? Molq vi,tezi,koito se 4uvstvate kato men,pi6ete.. Obi4am vi..4ao-4ao !