- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vupros kum momichetata
Mn mi e interesno kakvo mislite momi4etata za tezi mom4eta..... primerno haresate nqkoe mom4e super sladko e mn vi kefi abe vsi4ko mu e nared samo deto ima pupki po liceto dali shte go haresvate i togava ili ne .....
По принцип пъпките не ме одблъскватНО ако са много...
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Трябва да си доста ограничен, за да си избираш 'гаджета' спрямо това имат ли пъпки по лицето или нямат![]()
И не само за пъпките.. като цяло трябва да си много ограничен ако гледаш само и единствено външния вид на човека, без да вникнеш в самия него..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Външността не е толкова важна![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
И аз съм на това мнение!С пъпки или без пъпки харесал си го.С моя приятел като се запоснахме имаше много пъпки(преди 2години),но въпреки това ми хареса адски много..Първоначално написано от machoka
зависи, колко са Ако са по цялото лице и то огромни, ознчава, че не полага много грижи за себе си. По-ското ще ме отблъсне това, а не пъпките. Но иначе ако има 2-3 пъпки няма проблем, мисля че е нашълно нормално
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Ти казваш,че момчето е супер сладко и напричер ме кефи и после питаш дали ако има пъпки ще ме кефи?Не мога да разбера.А по принцип почти всяко момче има пъпки през тази възраст.Просто при някои са повече,а при други по-малко.
ми нали сме го харесали вече с пъпки или без пъпки...
Tochno taka,moq priqtel sushto ima dosta pupki po liceto,no tova ne mi promenq mnenieto za nego.Izobshto ne mi pravqt vpechatlenie,haresvam si go takuv kakuvto,vupreki nedostatucite mu!Vse pak nqma perfektni hora.Първоначално написано от machoka
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
абе да бе! как да не е важен външния вид?! верно, не е най-същественото нещо, но си е от голямо значение. визията и характера са две неделими неща за мен и изобщо не ми го побира акъла как може да се пренебрегва първото (важно е да има баланс между двете, а да не е някой супер красив и тъп като галош или грозен и умен)... да не говорим, че не вярвам на хората, които казват, че не се вълнуват как изглежда гаджето им... как пък не![]()
относно пъпките... мен не биха ме притеснили, ако са в границите на нормалното и ако за тях се полага някаква грижа, за да се махнат или поне намалят максимално![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Пор, какъв предпочиташ - по-тъп или по-грозен?![]()
Нали знаеш, че съвършени хора няма![]()
нито едното.
не мога да харесам човек, който е тъп или грозен. както казах - важно е да има равновесие между двете. не искам да е супер красив и супер интелектуалец едновременно, а просто хубавичък и умничък(познавам много малко такива хора впрочем, което е тъжно.. за мен)
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
da i az taka mislq...Ти казваш,че момчето е супер сладко и напричер ме кефи и после питаш дали ако има пъпки ще ме кефи?Не мога да разбера.А по принцип почти всяко момче има пъпки през тази възраст.Просто при някои са повече,а при други по-малко.
Only God can Judge me... Be the Best!
mi az sam s papki i sam momi4e i nikoi ne me haresva ahaahahahaha
ama po princip ne be 6to samo nekvi papki da sa problema ako mom4eto e super milo i sladko 6to ?
За предпочитане е без пъпки но ако има 2 пъпки няма да го убия все пак