- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо не иска с език?
разби меПървоначално написано от OSTATA
хаха ако си мислиш че за да е хубава една целувка трябва да си ползвал
Colgate MaxFresh Cooling Crystals + Colgate 360 (За теб това е най-добрата комбинация в света) =D>
и дъвкал 2 дъвки Orbit Sweet mint и и и дори и на него/нея да дадеш да дъвче същата дъвка"
"
\
/ Да ти кажа чесно преди моята първа целувка и Аз и Той бяхме яли наденички на огън и доматчета
но усещането за целувката беше истински хубаво не за друго миличък просто чувствата които изпитваш и които влагаш те играят главната роля)))) незнам дали е измислена дъвка или паста за зъби придаваща такъв дъх
![]()
![]()
целувайте се с пенисиПървоначално написано от OSTATA
Я по-добре остави момичето на мира ! Първо постъпваш мн глупаво като
"по най-перверзния начин като директно си напъхах езика в устата" вместо да си по мил и внимателен ! И след като се целуваш със цялото училище .....по добре 1 и целувка (с език) да е с момче което да я харесва и да НЕ Е НА ВСИЧКИ !
пич аз ие така си изпатих с една мацка преди време трагнах с език ам неззнам какво стана и като ми хубна един а момата 6 светула надрусана мома яка кака бе6е ау сега ме е яд 4е я изпуснах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мойта 1ва целувка беше мн хубаваи си имах мерак после да се целувам с език
но яено тя си мисли че не може или знам ли.. говори с нея
![]()
хах моята първа целувка немога да кажа каква беше,ама си умирам за диви целувки с ези4е...мммммм![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Ето една естинска момаПървоначално написано от SeXy-AdrenaLinka
![]()
![]()
![]()
na kolko godini si?
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Според мен, момичето се е претеснило.Все пък и е било първата целувка.Да си призная и при мен се случи същотоБеше супер неочаквано и много се стъписах, колкото и да знаех, че момчето наистина държи на мен.Но сега всичко си е нормално де
Просто поговорихме и всичко си дойде на мястото
![]()
Според мен, момичето се е претеснило.Все пък и е било първата целувка.Да си призная и при мен се случи същотоБеше супер неочаквано и много се стъписах, колкото и да знаех, че момчето наистина държи на мен.Но сега всичко си е нормално де
Просто поговорихме и всичко си дойде на мястото
![]()
Da,be .....otiva6 i pita6,4ak tolkova iskrenost e v izli6na!Moje da q popita6 dali si q pritesnil ne6to akoima ne6to da ti kaje,pookrasi go malko i 6te vidi6 kak 6te se opravqt ne6tata!
celuvkata s ezik e mnogo sladka prosto q ubedi v tova!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
хмм...може да я е гнус...знам лиПървоначално написано от OSTATA
![]()
ХахаахХ.......ти пак мн си бил груб треше по нежно
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Slava Bogu, che sum padala samo na "talanti", che takiva kato tebe mogat da otkajat jenata ot tova prekrasno neshto celuvkata!!--ne si li chuval za nastroeniq ve!!? Ako e razgoreshteno puhai go toq ezik, ama ako ste spokoini i i se nahvurlish kato Jack Nicolson vuv "Vulk", kakvo ochakvash osven da izbqga!? Ei, tva mujete ste mnogo neorientirani, vuobshte li ne razbirate kakvo iskame? Ei, male..dobre se posmqh. Mersi za zabavlenieto![]()