.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OSTATA
    Преди да ида на даскало си бях мил зъбите със Colgate MaxFresh Cooling Crystals + Colgate 360 (За мен това е най-добрата комбинация в света ) а преди да я целуна бях дъвкал 2 дъвки Orbit Sweet mint и дори и на нея и бях дал да дъвче такава дъвка Просто според мен няма как това да е пречината
    разби ме хаха ако си мислиш че за да е хубава една целувка трябва да си ползвал Colgate MaxFresh Cooling Crystals + Colgate 360 (За теб това е най-добрата комбинация в света) =D> и дъвкал 2 дъвки Orbit Sweet mint и и и дори и на него/нея да дадеш да дъвче същата дъвка" " \/ Да ти кажа чесно преди моята първа целувка и Аз и Той бяхме яли наденички на огън и доматчета но усещането за целувката беше истински хубаво не за друго миличък просто чувствата които изпитваш и които влагаш те играят главната роля)))) незнам дали е измислена дъвка или паста за зъби придаваща такъв дъх

Guest

Re: Защо не иска с език?

Едно момиче не се беше целувало и аз и бях първата целувка.Обаче я целунах по най-перверзния начин като директно си напъхах езика в устата и Тя една такава се намръщи малко и сега иска да се целува само с устни без език Според вас защо така се получи и евентуално сега как да я настроя психически да се целунем с език Предполагам,че повече ще и хареса само с върха на език(тези флегматичните целувки,които действат преспиващо )
    целувайте се с пениси

Я по-добре остави момичето на мира ! Първо постъпваш мн глупаво като
    "по най-перверзния начин като директно си напъхах езика в устата" вместо да си по мил и внимателен ! И след като се целуваш със цялото училище .....по добре 1 и целувка (с език) да е с момче което да я харесва и да НЕ Е НА ВСИЧКИ !

пич аз ие така си изпатих с една мацка преди време трагнах с език ам неззнам какво стана и като ми хубна един а момата 6 светула надрусана мома яка кака бе6е ау сега ме е яд 4е я изпуснах

Голям фен
    Град
    Бургас
    мойта 1ва целувка беше мн хубава и си имах мерак после да се целувам с език но яено тя си мисли че не може или знам ли.. говори с нея

хах моята първа целувка немога да кажа каква беше,ама си умирам за диви целувки с ези4е...мммммм

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SeXy-AdrenaLinka
    хах моята първа целувка немога да кажа каква беше,ама си умирам за диви целувки с ези4е...мммммм
    Ето една естинска мома

na kolko godini si?
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

real f
    Guest
    Според мен, момичето се е претеснило.Все пък и е било първата целувка.Да си призная и при мен се случи същото Беше супер неочаквано и много се стъписах, колкото и да знаех, че момчето наистина държи на мен.Но сега всичко си е нормално де Просто поговорихме и всичко си дойде на мястото

Real f
    Guest
    Според мен, момичето се е претеснило.Все пък и е било първата целувка.Да си призная и при мен се случи същото Беше супер неочаквано и много се стъписах, колкото и да знаех, че момчето наистина държи на мен.Но сега всичко си е нормално де Просто поговорихме и всичко си дойде на мястото

Повече от фен
    Da,be .....otiva6 i pita6,4ak tolkova iskrenost e v izli6na!Moje da q popita6 dali si q pritesnil ne6to akoima ne6to da ti kaje,pookrasi go malko i 6te vidi6 kak 6te se opravqt ne6tata!

Супер фен
    Град
    sofiq
    celuvkata s ezik e mnogo sladka prosto q ubedi v tova!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: Защо не иска с език?

Едно момиче не се беше целувало и аз и бях първата целувка.Обаче я целунах по най-перверзния начин като директно си напъхах езика в устата и Тя една такава се намръщи малко и сега иска да се целува само с устни без език Според вас защо така се получи и евентуално сега как да я настроя психически да се целунем с език Предполагам,че повече ще и хареса само с върха на език(тези флегматичните целувки,които действат преспиващо )
    хмм...може да я е гнус...знам ли

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    ХахаахХ.......ти пак мн си бил груб треше по нежно
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    Pleven
    Slava Bogu, che sum padala samo na "talanti", che takiva kato tebe mogat da otkajat jenata ot tova prekrasno neshto celuvkata!!--ne si li chuval za nastroeniq ve!!? Ako e razgoreshteno puhai go toq ezik, ama ako ste spokoini i i se nahvurlish kato Jack Nicolson vuv "Vulk", kakvo ochakvash osven da izbqga!? Ei, tva mujete ste mnogo neorientirani, vuobshte li ne razbirate kakvo iskame? Ei, male..dobre se posmqh. Mersi za zabavlenieto
    Blame the sin, not the sinner.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си