- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс..без свирка?
Абе...от много време се чудя има ли момиче което е правило секс ( поне повече от 5-6 пъти) и никога до сега не е правила свирка![]()
има некой девойки дет си пазят устичките само за папане и не пускат нищо вътре
Има и такива. Аз лично преди да започна да правя секс, почнах със свирки. Мисля, че този вариант е далич по-добър за някоя желаеща да се пази девствена по-дълго време например. Но да се чукаш, а да не правиш свирки ми се вижда някак тъпо. Поне мен ми доставя удоволствие когато виждам партньора си щастлив.
Ми аз в на4алото ме беше срам да правя свирки щот не знаех как то4но става и първите 3-4 пъти правихме само секс. След тва се престраших така да се каже и видях 4е няма нищо страшно![]()
![]()
Робинята на Quench
една приятелка ходеше дълго време с гаджето си,правеха секс и не му духаше..въпрос на избор.то се някога ти идва музката да го направиш.аз като почнах да правя секс,почти в началото започнах и това..не ми пречи,хубаво ми е да виждам приятеля ми да се кефи![]()
Има,естествено.Просто някои момичета не обичат да правят свирка и това е.Но могат да водят полов живот.Въпрос на предпочитание.
ахам и най-добрата ми приятелка е такава прави секс а свирки не.. и си викам аз ли сам толкова развратна че ги правя или тя е "ограничена" на тема секс (знам че ограничена не е точната дума ама не мога да се сетя за по подходяща) или просто си е въпрос на избор...хмм
лелее извинявам се за правописните си грешки![]()
![]()
![]()
Много правилно си я определи - ограничена. Не виждам абсолютно никаква основателна причина една жена да не прави свирки. Винаги са ми били странни такива момичета, опитвал съм се да разбера мотивите им, но така и не съм получавал еднозначни и логични отговори за това. Явно страдат от някакви комплекси или просто са си, както и ти каза - ограничени.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
хмм ...някои момичета имат по голяма рефлексност или нещо такова ..не знам как се казва и чувството им за повръщане е по голямо ..или демек мно лесно могат се изповръщат ...Първоначално написано от Kulio Gangstera
но както и да е това няма особено голямо значение ..всичко си е въпрос на принципи и лично мнение ... секи сам решава какво да прави и какво не и никои няма право да му казва или да го съди заради това ... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
унизително и било..Първоначално написано от Kulio Gangstera
ии гадното е че аз не мога да и споделя че сам правила такива неща защото знам какво и е мнението. Ужас като каже за някое момиче "аууууу ужас тая ква е гадна...лапа пишки.." или нещо подобно...е как да кажа на такъв човек (ее иначе си е много готинка де..)
Първоначално написано от koalka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Има,има.......![]()
Ами дааа,аз си имах вече 2 гаджета и чак на третото му направих свирка за сефте.Сега като се замисля ми беше срамно някакво...Те ми правеха на мен,ама аз на тях не.Към третото ми гадже изпитвах по-особенни чувства и май пред него се отпуснах и така...То не е казано,че трябва да почнеш винаги със свирка,ама я виж на сегашното ми втория път като си легнах с него и го почнах със подобно нещо.
Като се върна 5,6 години на зад и осъзнавам,че съм била куха лейка по отношение на секса...![]()
![]()
всеки в началото е бил кух...е не всеки де...ама по-голямата частПървоначално написано от ultra
ami neznam az parvite 3 4 pati ne sam mu pravila posle 4ak sam pravila no mn malko za6toto az neiskah i tova moje da e golqm minus ot kmoq strana toi da go razbere kato eoizam i poprincip samo sex![]()
![]()
![]()
E pa sq k`vo,zagubeni sa tiq koito ne dyhat!Dryg put pravim li sex,pravim,ocelqvame li bez da dyhame-Qvno da!Em togava 6to tolkova 6um za ni6to!
Има, има...Да и това е вариянт, но не само за да се "пазиш" както ти каза. И на мен ми се вижда тъпо това...дружко си е да видиш партньора си щастлив.Първоначално написано от готина мацка
Да...въпрос на избор е...ако има изборПървоначално написано от Jenninka
То вярно че и муза се иска, но и желание. Хубаво е че не ти пречи![]()
"кеф" е турска дума
Е не съм съгласен че оралната любов е до развратностПървоначално написано от malka_sladuranka
Да не много интерсен въпрос, на който никой не отговаря логично и без недомлъвкиПървоначално написано от Kulio Gangstera
Да бе...искат, харесва им да си пуснеш езичето там долу, но те не го правят...дали и на нейният партньор не й е приятно? Ако и той го прави само заради нейно хубаво?Първоначално написано от Kulio Gangstera
ПохвалноПървоначално написано от tedinkata_
![]()
а спермата каква е на вкус ?Първоначално написано от SINDEL
Има и такива ама са малко според мен![]()
![]()
Естествено , че има всякакви двойкиТова е въпрос на лични възгледи и предпочитания
![]()
k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!