.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Град
    Sofia

Преса за коса Elite

Имам въпрос относно моделите преси за коса на Elite:

JR-232
    и
    JR-255S (пише, че е с пара).

Знам, че много хора имат такива преси и затова искам да ви попитам какви са отзивите ви за тези два модела и кой е по добър. Освен това втория модел JR-255S може ли да се използва без пара и въобще има ли някакъв ефект от нея (по принцип би трябвало да има, но това е сравнително евтина преса и някак не ми се вярва парата и да предпазва косата, но все пак)?

П.П. Знам, че бихте ме посъветвали да си взема професионална преса, но в момента нямам излишни 80 лева за да си взема Remington (от която впрочем съм много доволна).

Hi az lichno imam podobna na pyrvata presa!I izob6to ne mi puka i si q izpolzvam kogato mi skimne! moje kosata da mi stane na ni6to posle ama....ko da praa 6te si presada ahahaha
    I Love D.Berbatov!
    www.the-fashions.piczo.com
    ~***98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си***~

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от karina_91
    Hi az lichno imam podobna na pyrvata presa!I izob6to ne mi puka i si q izpolzvam kogato mi skimne! moje kosata da mi stane na ni6to posle ama....ko da praa 6te si presada ahahaha
    Да, ако става въпрос и на мене не ми пука, ще слагам маски, кристали, екстри само да ми е права косата. А иначе изправя ли добре (досега съм се правила само на вафлички с този модел преса)?

mnogo 6e vi nateji na vsi4ki s taq presa elit.....az li4no mislq 4e e super ne prakti4na za ka4estveno izpravqne na kosata.......,no ako na vas vi var6i rabota za6to pak ne?! \/
    be extreme..............

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    ami az imam purvata i moga da kaja 4e e golqm bukluk napravi mi kosata na slama kupih si q ot metro za 12 15 lv nemopnq kolko ako tova moje da ti pomogne :}
    No matter where you go, there they are...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Някои може ли да ми препоръча някаква преса,но не от 80лж,щото не ми се намират такива излишни парички...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    една фр. има 2рата..хи4 не испражя,а даже и не къдри
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    mislq 4e i dvata modela trqbva da otpadnat ot planovete ti za pokupka.........po dobre iz4akai natrupai malko cash i togava si kupi ne6to efektivno i ka4estveno.......(kakto se kazva: ne sam tolkova bogat da si kupuvam eftini raboti......) :P

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Здрасти,преди седмица си купих преса на Rowenta.
    Исках да има приставки и за изправяне и за накъдряне(на вафлички както написа Fr3aky),да е с керамично покритие и се оказа,не толкова лесно да си намеря точно такава.Струва 59 лв. и е с водно резервоарче.Не знам дали е добре или не,но за сега харесвам резултатите.Момичето ми каза,че задължително винаги трябва да се слага вода-такъв бил принципа на тично тези преси.Ползвам я повече за къдренето,понеже косата ми е права и нямам такава нужда за изправяне
    Разгледай из техномаркетите,има доста видове.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Здрасти,преди седмица си купих преса на Rowenta.
    Исках да има приставки и за изправяне и за накъдряне(на вафлички както написа Fr3aky),да е с керамично покритие и се оказа,не толкова лесно да си намеря точно такава.Струва 59 лв. и е с водно резервоарче.Не знам дали е добре или не,но за сега харесвам резултатите.Момичето ми каза,че задължително винаги трябва да се слага вода-такъв бил принципа на тично тези преси.Ползвам я повече за къдренето,понеже косата ми е права и нямам такава нужда за изправяне
    Разгледай из техномаркетите,има доста видове.
    След като видях отзивите се отказах да си взимам Elite.
    Сега ми е грабнала окото една керамична, вярно марката и е някаква безизвестна (SONASHI, много китайско ми звучи), но цената е изключително добра. :

Ето и сайта на който я видях:
    http://www.best.bg/stock.asp?id=3644&cat_id=834

Чак не мога да повярвам, че на толкова ниска цена може да си купиш керамична преса. Надявам се да я има в някой от техномаркетите във Варна. Ако някой я е виждал или има такава моля да каже от къде я е купил.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    ami az imam purvata i moga da kaja 4e e golqm bukluk napravi mi kosata na slama kupih si q ot metro za 12 15 lv nemopnq kolko ako tova moje da ti pomogne :}
    i az q imam pyrvata i naistina e mnogo zle. vyob6te ne moje da izpravq kosa

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi i az imah takava i sum mnogo nedovolna hi4 ne izpravq dobre makar 4e za izpravqne(naistina hubavo)si trqbva i krem za izpravqne!ne si q kupuvai po dobre 4akai i si suberi pari!az pomolih baba i koqto e v italiq da mi kupi i tq mi kupi edna strahotan vqrno e 4e e 60euro no si struva!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз имам втория вид... и съм доволна

Цитирай Първоначално написано от rip_curl_girl_5
    mnogo 6e vi nateji na vsi4ki s taq presa elit.....az li4no mislq 4e e super ne prakti4na za ka4estveno izpravqne na kosata.......,no ako na vas vi var6i rabota za6to pak ne?! \/
    мило мое права си да, но е най-лесно... то всяко изправяне е вредно така че... според мен тва с парата е по добрия вариянт. аз имам като пурвата и ми върши работа но мисля да си взема такава с пара.

Град
    Sofia
    Да ви се похваля днес си купих една на Trisa Smooth & Silky, керамична е, а въобще не е скъпа (35 лв.). Преди малко се изправих с нея, много добре се получи, но да видим дали ще издържи до утре.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Fr3aky
    Да ви се похваля днес си купих една на Trisa Smooth & Silky, керамична е, а въобще не е скъпа (35 лв.). Преди малко се изправих с нея, много добре се получи, но да видим дали ще издържи до утре.
    кирамичните песни изправят страхотно ..незнам твоита коса каква е но на моита държа 2 дена ..и косата става яко на клечки маина ..ае мно яко става с кирамична ! за жалост когато аз си купувах бяха по 50-60 лева и нямах толкова пари

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Аз имам тази втората преса на Elit и съм доста доволна от нея.Има си ваничка за вода и по този начин косата ми не изгаря.Много съм доволна от нея.И я имам от 1 година а още е здрава

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=834&id=7875

МИла ето това е пресата за коса!!! Моята бест френдка има такава и ацки много даржи,тя попринцип е винаги на вафлички и ако не и се намокри косата не спада
    Не е скъпа,30 лв е и е идеална за парите си.Верно не е с пара ама...
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ами пресите с пара са много по-добри от обикновените

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    И аз съм много доволна,вече няма ден дето да не си я направя на вафлички и супер мн се кефя.
    Само да ви питам нещо слагате ли си преди това нещо?Като пяна например?Защото аз си мия косата слагам малко пяна преди да я изсуша,суша я и след това с пресата.Макар,че пише на опътването да не се слагат никакви стилизиращи неща преди пресата аз го правя защото има по-голям ефект..ставам къдрава като негърка

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=834&id=7875

МИла ето това е пресата за коса!!! Моята бест френдка има такава и ацки много даржи,тя попринцип е винаги на вафлички и ако не и се намокри косата не спада
    Не е скъпа,30 лв е и е идеална за парите си.Верно не е с пара ама...
    A тази преса изсушава ли много косата?

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    И аз съм много доволна,вече няма ден дето да не си я направя на вафлички и супер мн се кефя.
    Само да ви питам нещо слагате ли си преди това нещо?Като пяна например?Защото аз си мия косата слагам малко пяна преди да я изсуша,суша я и след това с пресата.Макар,че пише на опътването да не се слагат никакви стилизиращи неща преди пресата аз го правя защото има по-голям ефект..ставам къдрава като негърка
    Ами то не е хубаво редовно да с еправиш с преса защото косата ти се изтощава а не е хубаво с скоро измита коса защото се изсушава

lu4iq
    Guest

za sonashi

znae6 li mili4ka bratov4edka mi si kupi tazi na sonashi sa6tata no ne q polzva i mi q dade .iskam da ti kaja 4e e strahotna,prosto nqma druga kato neq i to na takava cena!nqma da sajalqva6,i imai v predvid 4e moqta kosa e mnogo kaprizna mnogo trudno se izpravq no s tazi presa prosto stava perfektna i to za dalgo vreme mnogo sam dovolna

Голям фен
    Град
    botevgrad

Re: za sonashi

Цитирай Първоначално написано от lu4iq
    znae6 li mili4ka bratov4edka mi si kupi tazi na sonashi sa6tata no ne q polzva i mi q dade .iskam da ti kaja 4e e strahotna,prosto nqma druga kato neq i to na takava cena!nqma da sajalqva6,i imai v predvid 4e moqta kosa e mnogo kaprizna mnogo trudno se izpravq no s tazi presa prosto stava perfektna i to za dalgo vreme mnogo sam dovolna
    Моята коса е някакъв ад....сигурно с ютия ще трябва да я изправям,оба4е с една преса мн добре стана,ама.....пресата е от италия на една фр..........

Град
    В нас!
    Ами то не е хубаво редовно да с еправиш с преса защото косата ти се изтощава а не е хубаво с скоро измита коса защото се изсушава
    Благодаря за отговора,ама докато и се нарадвам още и кажи речи всеки ден си я правя с пресата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си