.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Ами пресите с пара са много по-добри от обикновените
    И аз съм много доволна,вече няма ден дето да не си я направя на вафлички и супер мн се кефя.
    Само да ви питам нещо слагате ли си преди това нещо?Като пяна например?Защото аз си мия косата слагам малко пяна преди да я изсуша,суша я и след това с пресата.Макар,че пише на опътването да не се слагат никакви стилизиращи неща преди пресата аз го правя защото има по-голям ефект..ставам къдрава като негърка
    Ами то не е хубаво редовно да с еправиш с преса защото косата ти се изтощава а не е хубаво с скоро измита коса защото се изсушава
    Благодаря за отговора,ама докато и се нарадвам още и кажи речи всеки ден си я правя с пресата...

Град
    Sofia

Re: za sonashi

Цитирай Първоначално написано от lu4iq
    znae6 li mili4ka bratov4edka mi si kupi tazi na sonashi sa6tata no ne q polzva i mi q dade .iskam da ti kaja 4e e strahotna,prosto nqma druga kato neq i to na takava cena!nqma da sajalqva6,i imai v predvid 4e moqta kosa e mnogo kaprizna mnogo trudno se izpravq no s tazi presa prosto stava perfektna i to za dalgo vreme mnogo sam dovolna
    Тази Sonashi така и не можах да я намеря из варненските магазини. За сметка на това си взех Trisa (швейцарска уж), също керамична и на ниска цена (35лв.), от която съм много доволна.

Само да ви питам нещо слагате ли си преди това нещо?Като пяна например?Защото аз си мия косата слагам малко пяна преди да я изсуша,суша я и след това с пресата.Макар,че пише на опътването да не се слагат никакви стилизиращи неща преди пресата аз го правя защото има по-голям ефект..ставам къдрава като негърка
    Доколкото знам не е хубаво да се слагат стилизиращи продукти на косата преди пресата. Щом го пише на упътването трябва да има нещо вярно.

Ако наистина искаш косата ти да изглежда добре и да не гори чак толкова много по-добре изчака за да събереш повече пари.Нямя да сажаляв,че си чакала.Първо обикнавенните пресе старшно много изнощават косата и след много време косата ти ще е ужасна и няма за можеж да направиш нищо с нея,сега може да не ти пука,но след време.Второ с керамичните резултата е много по-добър и много по-дълготраен.Керамична преса под 50 лв няма,всички пресе,които сте показали не са керамични,керемичните преси плочките им са едни такива златисти,с тези обикновенни преси,които казвате,че имате само си горите косата и се запазва резубтат,защото косата се изнощатава толкова много,че не можете да си представите.
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от angelche
    Керамична преса под 50 лв няма,всички пресе,които сте показали не са керамични,керемичните преси плочките им са едни такива златисти
    Има, има видях две преси с керамични плочки под 50 лева.
    Даже моята е такава и не отстъпва по нищо на по-скъпите

Guest
    хора трее ми хелп значи моята пресА е парна и има некъф парцал вътре ама нещо я изпуснах и са не излиза пара и нещо парцала се вади некой знае ли как да я опраа щот не е моя.... [-o<

Guest
    Еми мила аз имам от втория вид преса и съм много доволна от нея.. да с пара е.. :P има доста дълготраен ефект и не прави косата на слама както някои успехх

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Fr3aky
    Здрасти,преди седмица си купих преса на Rowenta.
    Исках да има приставки и за изправяне и за накъдряне(на вафлички както написа Fr3aky),да е с керамично покритие и се оказа,не толкова лесно да си намеря точно такава.Струва 59 лв. и е с водно резервоарче.Не знам дали е добре или не,но за сега харесвам резултатите.Момичето ми каза,че задължително винаги трябва да се слага вода-такъв бил принципа на тично тези преси.Ползвам я повече за къдренето,понеже косата ми е права и нямам такава нужда за изправяне
    Разгледай из техномаркетите,има доста видове.
    След като видях отзивите се отказах да си взимам Elite.
    Сега ми е грабнала окото една керамична, вярно марката и е някаква безизвестна (SONASHI, много китайско ми звучи), но цената е изключително добра. :

Ето и сайта на който я видях:
    http://www.best.bg/stock.asp?id=3644&cat_id=834

Чак не мога да повярвам, че на толкова ниска цена може да си купиш керамична преса. Надявам се да я има в някой от техномаркетите във Варна. Ако някой я е виждал или има такава моля да каже от къде я е купил.
    Moga samo da ti kaja che izbora ti e strahoten.Tazi presa ti durpa kosata za nqma i 5 min ... ostanah adski ocharowana ot neq ... Principno imam presa na Elite,tazi purwata koqto si pokazala i ne stawa za nishto,samo bretona uspqwam da si durpam s neq ... ama tyz na Sonashi mi izprawi cqlata kosa ... i btw kakwa cena che nemoga da widq w saita ima li dadena takawa

Повече от фен
    az imam kato parvata i ne mi haresva , no i za vtorata sam chuvala,che ne e hubava .. spored men keramichnite sa po- dobri,no ednakvo iztoshtqvat kosata

Even heaven is hell without you

Голям фен
    аз също имам като първата преса.. имам и една друха на същата фирма която е подобна ..черна.. но не ми върши никаква работа освен това колкото и добре да ми е сресана косата много скуби.. не ти препоръчвам да си я вземеш

moqta e kato vtorata.. pishe 4e ne trqbva da raboti bez voda i ne trqbva vodata da e pove4e ili po malko abe ne e lo6a az prosto nqmam nervi da si q izkudrqm kosata.. \/

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Преса за коса Elite

Аз имам като първата...като за 20 лева е страхотна.Доволна съм от нея изправя си добре къдри добре и косата ми въобще не е изтощена...моята сега е в окаяно състояние(олепена с тиксо , леполо и кво ли още не ) но си работи като нова

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    http://www.elite.bg/bg/products/184-...%B0-jr456.html

Имам от тази и съм супер доволна !
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Защо не спестиш повече пари и не си купиш нещо качествено, макар и да е по-скъпо. По-добре ще направиш, отколкото да си купиш някаква евтина преса, а после да съжаляваш, че не те изправя хубаво.
    Big or small, lies are lies !

Тая преса ,която дадох момичета със супер къдрави коси се изправят и във влажно време не МЪРДАТ!
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Алоо темата е от 2006

Видях бе мацко !Споко на някой може да му е от полза
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си