- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса Elite
Първоначално написано от ultra
![]()
Тази Sonashi така и не можах да я намеря из варненските магазини. За сметка на това си взех Trisa (швейцарска уж), също керамична и на ниска цена (35лв.), от която съм много доволна.Първоначално написано от lu4iq
Доколкото знам не е хубаво да се слагат стилизиращи продукти на косата преди пресата. Щом го пише на упътването трябва да има нещо вярно.Само да ви питам нещо слагате ли си преди това нещо?Като пяна например?Защото аз си мия косата слагам малко пяна преди да я изсуша,суша я и след това с пресата.Макар,че пише на опътването да не се слагат никакви стилизиращи неща преди пресата аз го правя защото има по-голям ефект..ставам къдрава като негърка
Ако наистина искаш косата ти да изглежда добре и да не гори чак толкова много по-добре изчака за да събереш повече пари.Нямя да сажаляв,че си чакала.Първо обикнавенните пресе старшно много изнощават косата и след много време косата ти ще е ужасна и няма за можеж да направиш нищо с нея,сега може да не ти пука,но след време.Второ с керамичните резултата е много по-добър и много по-дълготраен.Керамична преса под 50 лв няма,всички пресе,които сте показали не са керамични,керемичните преси плочките им са едни такива златисти,с тези обикновенни преси,които казвате,че имате само си горите косата и се запазва резубтат,защото косата се изнощатава толкова много,че не можете да си представите.
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Има, има видях две преси с керамични плочки под 50 лева.Първоначално написано от angelche
Даже моята е такава и не отстъпва по нищо на по-скъпите![]()
хора трее ми хелп значи моята пресА е парна и има некъф парцал вътре ама нещо я изпуснах и са не излиза пара и нещо парцала се вади некой знае ли как да я опраа щот не е моя....![]()
[-o<
![]()
Еми мила аз имам от втория вид преса и съм много доволна от нея.. да с пара е.. :P има доста дълготраен ефект и не прави косата на слама както някоиуспехх
![]()
Moga samo da ti kaja che izbora ti e strahoten.Tazi presa ti durpa kosata za nqma i 5 min ... ostanah adski ocharowana ot neq ... Principno imam presa na Elite,tazi purwata koqto si pokazala i ne stawa za nishto,samo bretona uspqwam da si durpam s neq ... ama tyz na Sonashi mi izprawi cqlata kosa ... i btw kakwa cena che nemoga da widq w saita ima li dadena takawaПървоначално написано от Fr3aky
![]()
аз също имам като първата преса.. имам и една друха на същата фирма която е подобна ..черна.. но не ми върши никаква работа освен това колкото и добре да ми е сресана косата много скуби.. не ти препоръчвам да си я вземеш![]()
![]()
moqta e kato vtorata.. pishe 4e ne trqbva da raboti bez voda i ne trqbva vodata da e pove4e ili po malkoabe ne e lo6a az prosto nqmam nervi da si q izkudrqm kosata.. \
/
http://www.elite.bg/bg/products/184-...%B0-jr456.html
Имам от тази и съм супер доволна !![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Защо не спестиш повече пари и не си купиш нещо качествено, макар и да е по-скъпо. По-добре ще направиш, отколкото да си купиш някаква евтина преса, а после да съжаляваш, че не те изправя хубаво.![]()
Big or small, lies are lies !
Тая преса ,която дадох момичета със супер къдрави коси се изправят и във влажно време не МЪРДАТ!![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Видях бе мацко !Споко на някой може да му е от полза![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3