- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Воала и моите драсканици
Ето ви и моите произведения...пускам ги за да се посмеем заедно не рисувам хубаво само любител съм![]()
Angelina Jolie
Drakon
Lara-Croft
Mercedes
Seat
=D> =D> =D>
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Hey bravos mnogo si dobyr!Az kogato gi narisuvam taka ela mi se obadi
I Love D.Berbatov!
www.the-fashions.piczo.com
~***98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си***~
Ммм благодаря ви много!![]()
![]()
![]()
haha cool nikii![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Имаш талант! Развивай го![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Според мен тез рисунки на нищо не блъскат,Анджелина е като травестит...мое мнение.
/rossa./
Епа дай нещо и ти да те видим ти за кво ставаш?Първоначално написано от midian
ami az ne moga da risyvam a si pozvolqvam da kritikyvam samo kogato moga da napravq ne6to po dobro ot tova koeto podlagam na kritika..... 6te si pozvolq tuk da kaja ne6to haresa mi samo andjelina ama o4ite i sa mnogo razli4ni... imash talant koito trqbva da razvivash sega po4vash ot risynki na listi ot tetradka s himikal i moliv posle ne6to po dobro nablqgai na detailite ina4e kato cqlo osnovite na samite risynki ne sa loshi...sy6to taka i cvetovete sa mnogo vajni v risynka ili ako ne svetlosenki
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Анджелина е най-яка, ама не като кака Лара![]()
Брао брао!
![]()
Робинята на Quench
Хм, има още много какво да се желае - като оформяне на стил на рисуване, пък и нещо очертаниятя/формите не са много хармонични някак. Ето една моя рисунка на Лара Крофт,неособено добра, (пускам за сравнение просто): Angelina Jolie as Lara Croft.
Всъщност не знам дали съм много права в съжденията си, защото зависи и от годините на автора, дали е ходил на курсове или не, и т.н. На колко си?
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Дракона като че ли е станал най-добре, колите не ме кефят толкова. Имаш някакъв талант, развий се и ще стане добре ;PP
Имаш още мнооооого да работиш , но иначе някои от рисунките стават
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
лелеееее майкоооооо много си добра =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> нямам думи да ти опиша колко се кефя на рисунката ти... даже си я свалих...Първоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Най-накрая и аз ще ви го върна,като публикувам нещо мое.....
Драконът най-много ме кефи. =D>![]()
Чакаме нови творби.![]()
това не е анджелина джоли, защото не си приличат въобще![]()
иначе прав си, че другите са драсканици.
а на лара крофт защо не й направи циците по-големшки![]()
Dobyr si!Ima kakvo o6te a se jelae.Men sy6to me kafe drakona nai-mnogo
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
A be donekyde si prili4at ne mnogo deПървоначално написано от drawers
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
I don't like it.Наистина са драсканици.Само дракона става.
midian, 6to si tolkoz zlobna be , ni6to ne ti haresva zna4i, samo zlobee6 po ne4ii adres
Kato nachalo imash osnovata za niakoi neshta, no imash dosta da razvivash oshteNe te kritikuvam za losho, prosto si davam mnenieto ... mislia che za tova si gi postnal tia kartini da gi gledame i da si davame mnenieto
Inache kato cialoooo ..... ne sa loshi no ne bih kazala che sa nai-dobrite
[/b][/quote]
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Вие сте ебало си и хората. Казва си нейното мнение, а вие всичките предпочитате да ахката и охкате колко е яко. Я погледнете нещо наистина добре нарисувано за да разберете какво е хубаво. Дракона само е що=годе хубав оттук. Има още да се развива. Дееба и някаква критика не можеш да напишеш вече, ще те изядат. Не ги пускайте тогава тея теми, като искате само шибани положителни оздрави. Ламери.Първоначално написано от Анонимко
ne sa lo6i naistina...ima6 talant,no trqa da go razvie6![]()
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
Eто ми го и БМВ-то
BMW