- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сте такива момичета?
Писна ми от такива като някой индивиди. Прави ти намеци, ти се запознаваш с нея, излизах с нея на кафе, тя ти се усмихва и едва ли не не те целува още на първата или втората среща и ти след като я хванеш за ръката тя те изгледа мръсно и ти казва " ама аз си имам приятел ". Добре ве, малоумни ли сте ? (не обиждам никого, но само тези които правят така). Искат нещо, ще го получат и когато другия индивид предприеме действия вие се отдръпвате и се правите на недостъпни. Мислите се за интересни ли? Не, не сте интересни, даже напротив - трагично смешни сте ! ! !
Има ги и такива.Момиче съм ама и аз не мога да ги разбера![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Tva sa taka nare4eni kompleksarki!!
In dreams there are no rules...
Mм да ти кажа и при момчетата е така.Тоест една фр мн харесваше едно момче и излизаха и тои я целунал и й казал,съжелявам,но си имам сериозна прятелка и не мога да бъда с теб!Ми на тея хора им е кеф да си играят с теб и с чувствата ти.
Да но момичетата го прават масовоПървоначално написано от Анонимко
za jalost gi ima i takiva momicheta...ama ne samo momicheta de i momcheta...zavisi si ot haraktera...spored mene...no da opredeleno tova sa kompleksirani hora...
Тази специално,със която вероятно си излизал,е такава.Това означава ли,че всички са такива?Ами не,тя просто не е честна с приятеля си и по този начин го лъже.А какво търси в друго момче само тя си знае?Тя не ти се е правила на недостъпна,според мен това няма нищо общо със случилото се.![]()
ДА ле има ги секви![]()
Ахахаха
Тваа са така наречените "интерестни" момичета!Тее ти се натискат и после те нараняват...е не точно нараняват но те правят на глупак от скука!![]()
Бе нека си го кажем от вътре ви идва да се ебавате с нас
Зарежи тия комплексарки са ми пределно ясни..намеци намеци и ти като намекнеш нещо и ами..аз ...ааа имам си френд..аре бегай ве ходи чисти на некои друг насрания задник........![]()
ПРОБЛЕМЪТ Е И В ДВЕТЕ СТРАНИ: значи тя е кучка ти трябва да се научиш че като излизаш с маце на кафе да и обясниш защо аджеба излизаш точно с нея
Първоначално написано от NaSkO_
Напълно съгласна съм..
Това са комплексирани момичета, които като видят, че могат да имат почти всеки си вдигат самочувствието...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mm...nz az ne sym ot tqh ama i takiva gi ima .... ne se vprqgai tolkova
mm...nz az ne sym ot tqh ama i takiva gi ima .... ne se vprqgai tolkova
spored men pyk tezi momi4eta sa naranqvani mn, i ve4e gi e strah da obi4at, zatva i izlizat s poredata broika, za da si go vyrnat na tozi, koito gi e naranil, da te poomotaqt malko, ili pone da ti dadat nekvi nadejdi i da te reznat, tva e za syjalqnie sa dosta 4esto qvlenie
абсолютно мноого ме дразнят такива "мацки" кадето търсят как да си избиват комплекситеПървоначално написано от miloto_girl-4e
засрамват ни
![]()
но не всички сме такива![]()
emi otgovora e mnogo prost......ili ti ne gi use6ta6 ne6tata ili prosto vaprosnoto momi4e pla4e za VNIMANIE I INTRIGI.............![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
be extreme..............![]()
![]()
ILI TI ne gi use6ta6 ne6tata......ili vaprosnoto momi4e pla4e za VNIMANIE i INTRIGI..................![]()
\
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
be extreme..............![]()
![]()
Zashtoto momichetata obichat da se fykat,che mogat da vyrtqt nqkolko momcheta navednyj...Vsqko momiche e imalo takiva periodi,kogato se e chyvstval velik,kogato nqkolko momcheta go haresvat i pochva da si vdiga samochyvstvieto do neyznavaemost..Hybavoto pone che na nqkoi byrzo im minava i prodyljava nqkolko sekyndi :P
Lichno i az se radvam kato me haresvat poveche ot edno momche,no ako si imam priatel ne bih trygnala da se svaliam s drygi i da im davam prazni nadejdi.Tova sym go pravila (s dve momcheta da hodq),kogato bqh na 14godini (sa sravnenie sega sym na 19) i opredelqm povedenieto si kato na edno dete,koeto ne e znaelo kakvo iska..Vsichko minava s vyzrastta,no kakto kazah na nqkoi im minava po-byrzo,otkolkoto na drygi...
Първоначално написано от Анонимко
Ами да пълни комплексарки!!! с този селски манталитет какво искаш!!!!
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
Към автора: А възможно ли е толкова много да си харесал това момиче, че да си се залъгвал, че тя те желае (защото така ти се е искало)? Не знам...може и да е така, както казваш, но помисли дали не си се заблудил. Иначе да ... повечето момичета са недоебани малки курвета, койо се чудят чий х*й да докопат, или кого да прецакат. Свиквай пич.
П.С. За справка - момиче съм, че тука феминистките ще се разпищят.
Не, бяха пределно ясни намеците. Намерила ми беше телефона от някой, кликва ми, усмихва ми се и т.н. и сега 5 дена по късно като заебах абсолютно всичко тя ми презвънява пак, а аз ест не й връщам. Затова говоря. След като тя види, че си изгубил интерес към нея за малък период от време тя веднага тичка обратно при теб. Много малоумни същество е.Първоначално написано от HyPoCRiSy^
Edit : и към 200-тата смс-а е трябвало и да си представя. И всичктие намеци през часовете, погледите и закачките..
Ami kogato momiche i momiche se zapoznavat i zapochvat da izlizat na kafe ,gore dolu e qsno kakvo iska momcheto.Sigurna sam che tq go e razbrala,no prosto e iskala da se izgavri s teb ,da se dokaje i t.n.(lapeshka postypka ,na momiche s nisko samuchuvstvie,koeto iska da se dokaje che e haresvano ).Taka che sledvashtiq pyt prosto izbirAI Po vnimatelno![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .