.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Guest

Защо сте такива момичета?

Писна ми от такива като някой индивиди. Прави ти намеци, ти се запознаваш с нея, излизах с нея на кафе, тя ти се усмихва и едва ли не не те целува още на първата или втората среща и ти след като я хванеш за ръката тя те изгледа мръсно и ти казва " ама аз си имам приятел ". Добре ве, малоумни ли сте ? (не обиждам никого, но само тези които правят така). Искат нещо, ще го получат и когато другия индивид предприеме действия вие се отдръпвате и се правите на недостъпни. Мислите се за интересни ли? Не, не сте интересни, даже напротив - трагично смешни сте ! ! !

Голям фен
    Има ги и такива.Момиче съм ама и аз не мога да ги разбера
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Tva sa taka nare4eni kompleksarki!!
    In dreams there are no rules...

Guest
    Mм да ти кажа и при момчетата е така.Тоест една фр мн харесваше едно момче и излизаха и тои я целунал и й казал,съжелявам,но си имам сериозна прятелка и не мога да бъда с теб!Ми на тея хора им е кеф да си играят с теб и с чувствата ти.

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mм да ти кажа и при момчетата е така.Тоест една фр мн харесваше едно момче и излизаха и тои я целунал и й казал,съжелявам,но си имам сериозна прятелка и не мога да бъда с теб!Ми на тея хора им е кеф да си играят с теб и с чувствата ти.
    Да но момичетата го прават масово

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    za jalost gi ima i takiva momicheta...ama ne samo momicheta de i momcheta...zavisi si ot haraktera...spored mene...no da opredeleno tova sa kompleksirani hora...

Мега фен Аватара на koalka
    Тази специално,със която вероятно си излизал,е такава.Това означава ли,че всички са такива?Ами не,тя просто не е честна с приятеля си и по този начин го лъже.А какво търси в друго момче само тя си знае?Тя не ти се е правила на недостъпна,според мен това няма нищо общо със случилото се.

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    ДА ле има ги секви
    Ахахаха
    Тваа са така наречените "интерестни" момичета!Тее ти се натискат и после те нараняват...е не точно нараняват но те правят на глупак от скука!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Бе нека си го кажем от вътре ви идва да се ебавате с нас

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Зарежи тия комплексарки са ми пределно ясни..намеци намеци и ти като намекнеш нещо и ами..аз ...ааа имам си френд..аре бегай ве ходи чисти на некои друг насрания задник........

Супер фен
    ПРОБЛЕМЪТ Е И В ДВЕТЕ СТРАНИ: значи тя е кучка ти трябва да се научиш че като излизаш с маце на кафе да и обясниш защо аджеба излизаш точно с нея

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от NaSkO_

Напълно съгласна съм..
    Това са комплексирани момичета, които като видят, че могат да имат почти всеки си вдигат самочувствието...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    mm...nz az ne sym ot tqh ama i takiva gi ima .... ne se vprqgai tolkova

Голям фен
    mm...nz az ne sym ot tqh ama i takiva gi ima .... ne se vprqgai tolkova

Guest
    spored men pyk tezi momi4eta sa naranqvani mn, i ve4e gi e strah da obi4at, zatva i izlizat s poredata broika, za da si go vyrnat na tozi, koito gi e naranil, da te poomotaqt malko, ili pone da ti dadat nekvi nadejdi i da te reznat, tva e za syjalqnie sa dosta 4esto qvlenie

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от NaSkO_

Напълно съгласна съм..
    Това са комплексирани момичета, които като видят, че могат да имат почти всеки си вдигат самочувствието...
    абсолютно мноого ме дразнят такива "мацки" кадето търсят как да си избиват комплексите засрамват ни
    но не всички сме такива

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ami na mom4eto prosto mu se e doe**lo s neshto razlichno na mom4eto
    a po temata...flirta e neshto kato narkotok vidish li , 4e mojesh da go napravish go pravish i ne se zamislqsh za posledstviqta...
    spored men e taka az neobicham takiva raboti

emi otgovora e mnogo prost......ili ti ne gi use6ta6 ne6tata ili prosto vaprosnoto momi4e pla4e za VNIMANIE I INTRIGI............. \/ \/ \/
    be extreme..............

ILI TI ne gi use6ta6 ne6tata......ili vaprosnoto momi4e pla4e za VNIMANIE i INTRIGI.................. \/ \/ \/
    be extreme..............

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Zashtoto momichetata obichat da se fykat,che mogat da vyrtqt nqkolko momcheta navednyj...Vsqko momiche e imalo takiva periodi,kogato se e chyvstval velik,kogato nqkolko momcheta go haresvat i pochva da si vdiga samochyvstvieto do neyznavaemost..Hybavoto pone che na nqkoi byrzo im minava i prodyljava nqkolko sekyndi :P
    Lichno i az se radvam kato me haresvat poveche ot edno momche,no ako si imam priatel ne bih trygnala da se svaliam s drygi i da im davam prazni nadejdi.Tova sym go pravila (s dve momcheta da hodq),kogato bqh na 14godini (sa sravnenie sega sym na 19) i opredelqm povedenieto si kato na edno dete,koeto ne e znaelo kakvo iska..Vsichko minava s vyzrastta,no kakto kazah na nqkoi im minava po-byrzo,otkolkoto na drygi...

Re: Защо сте такива момичета?

Писна ми от такива като някой индивиди. Прави ти намеци, ти се запознаваш с нея, излизах с нея на кафе, тя ти се усмихва и едва ли не не те целува още на първата или втората среща и ти след като я хванеш за ръката тя те изгледа мръсно и ти казва " ама аз си имам приятел ". Добре ве, малоумни ли сте ? (не обиждам никого, но само тези които правят така). Искат нещо, ще го получат и когато другия индивид предприеме действия вие се отдръпвате и се правите на недостъпни. Мислите се за интересни ли? Не, не сте интересни, даже напротив - трагично смешни сте ! ! !

Ами да пълни комплексарки!!! с този селски манталитет какво искаш!!!!
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

HyPoCRiSy^
    Guest
    Към автора: А възможно ли е толкова много да си харесал това момиче, че да си се залъгвал, че тя те желае (защото така ти се е искало)? Не знам...може и да е така, както казваш, но помисли дали не си се заблудил. Иначе да ... повечето момичета са недоебани малки курвета, койо се чудят чий х*й да докопат, или кого да прецакат. Свиквай пич.
    П.С. За справка - момиче съм, че тука феминистките ще се разпищят.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HyPoCRiSy^
    Към автора: А възможно ли е толкова много да си харесал това момиче, че да си се залъгвал, че тя те желае (защото така ти се е искало)? Не знам...може и да е така, както казваш, но помисли дали не си се заблудил. Иначе да ... повечето момичета са недоебани малки курвета, койо се чудят чий х*й да докопат, или кого да прецакат. Свиквай пич.
    П.С. За справка - момиче съм, че тука феминистките ще се разпищят.
    Не, бяха пределно ясни намеците. Намерила ми беше телефона от някой, кликва ми, усмихва ми се и т.н. и сега 5 дена по късно като заебах абсолютно всичко тя ми презвънява пак, а аз ест не й връщам. Затова говоря. След като тя види, че си изгубил интерес към нея за малък период от време тя веднага тичка обратно при теб. Много малоумни същество е.

Guest
    Edit : и към 200-тата смс-а е трябвало и да си представя. И всичктие намеци през часовете, погледите и закачките..

Голям фен
    Ami kogato momiche i momiche se zapoznavat i zapochvat da izlizat na kafe ,gore dolu e qsno kakvo iska momcheto.Sigurna sam che tq go e razbrala,no prosto e iskala da se izgavri s teb ,da se dokaje i t.n.(lapeshka postypka ,na momiche s nisko samuchuvstvie,koeto iska da se dokaje che e haresvano ).Taka che sledvashtiq pyt prosto izbirAI Po vnimatelno
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си