- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сте такива момичета?
Ами тогава просто я отеби тая. Само си играе с теб. Такива пачаврички заслужават яко да ги гавриш. Тия курвенски номерца са ми адски противни. Хвани си някое свободно и готино маце, а не пикла, която не знае какво иска. Успех и не се впрягай. Доста такива ще срещнеш докато намериш точен човек, но и това ще стане. Всичко хубаво![]()
4esno kazano vsqko momi4e si ima po malko ot toq harakter koito ti opisa,i dori da otri4a,vse nqkoi den 6te i se slu4i i za da go napravi qvno si ima pri4ini.I mislq 4e vob6te ne sme sme6ni,ami naistina sme interesni,ina4e za6to 6te6e da ni pita6 za6to se darjim taka.Kakto i da e.Na momi4eto qvno mu se e iskalo samo za momenta da bade ku4ka,tva e,badi i ti nedostapen i ne se poddavai lesno.
Tva sa taka nare4eni kompleksarki!!
E TVA E
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Верно, горкото мило и честно момиченце..как се нахвърлихме срещу нея. Много сме лоши. Та тя милата НИЩО не е направила. Ебаси.
А на мен ми е много чудно как за 20 години не съм имала такива проявиБожа работа
![]()
И дано не ти се случи.Първоначално написано от HyPoCRiSy^
mimi_gothica .. оо не тя нищо не ми е направила .. не не. Просто сигурно си играе с мен и аз тярбва да бъда послушен, че тя да си прави гаврата..вярно, аз съм виновен. ТИ ОСЪЗНАВАШ ЛИ КОЛКО СИ ЗЛЕ БЕ ? СЛЕД КАТО ТЯ МИ ПРАВИ НАМЕЦИ И НА МЕН ТЯ МИ ДОПАДА ОЧЕВИДНО Е ЧЕ ЩЕ СИ ПОМИСЛЯ НЕЩО И ЩЕ ПРЕДПРИЕМА ДЕЙСТВИЯ. КОЛКО СИ ЗЛЕ САМО.. ЗАМЪЛЧИ
Гадни кучки сме...а...як номер,доста пъти съм го правила на надути тъпанари дет си мислят че могат да имат всяка!Мили очички,2-3 кафета,изпращане до вкъщи и като поискат дори и целувка и "ама аз исакм да сме просто приятели"...направо класика...сори пич .. и не слагай под общ знаменател всички момичета...едва двеса те заебали...голяма работа ...пак и мн по хубва от гаджета е приятелството не мислиш ли
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
сигурно нямат пари за кафе та си търсят такива като тебе да ги черпат...![]()
иначе и на мене една ми го погоди тоя номер лятото...и щях да я счупа![]()
Не разбрах защо смятате,че само едно комплексирано момиче (или момче) прави такаТва какво общо има???
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Има ги секфи..Ма е тъпо тфа дет правят
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
не глупавПървоначално написано от TeditoOoo
е тоя
а .... лисав и много го притеснява
понякога си пуска дъълга къдрава коса
отзад на тила
щото на темето е плешив и не може
ама
веднага го взимат за мериносова овца
и го стрижат с къртлигите - хахаха
ОГРОМНИ НОЖИЦИ ЗА ОБЕЗКОСМЯВАНЕ НА ВЪЛНЕСТ ДОБИТЪК
За жалост има и такива,но както момичета ,така има и такива момчета смея да отбележа![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Awe za mene tuka ima edno qsno i to4no opredelenie :EMOCIONALNI ebavnici!!!(sorry za dumata)....
Taq macka ili ne znae kakvo iska ili prosto si ostavq vrati4ka kam tebe za da e podsigurena za vseki slu4ai!Awe neam dumi ,no i na men mi se slu4i ne6to takova de:
Ima6e flirt,ima6e dori sre6ta ,na koqto toi me pokani ,a az mu dadoh edno talisman4e za izpita mu!Ima6e i za6to ?Za da razbera 4e toi e imal gadje za koeto e propusnal da mi kaje....Tva e ..nekakva boles brat4e!
ахахах!ше се сетиш,ама късно!Първоначално написано от za3k^dFsG
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Има ги и при това не са малко за съжаление
Човече попаднал си на някоя тъпа п***а...Аз определено не съм такава!!!Има момчета ,които са ме сваляли и просто,ако няма да стане с тях им го казвам и така е по-лесно и на двама ни!!!Първоначално написано от Анонимко
Ako tozi vid momi4eta sa naranqvani,te nqma da pokazvat,4e vuob6te iskat ne6to.Te sa prosto kompleksirani.Moje bi pove4eto sa imali problemi s mom4etata i kato im se oburne malko vnimanie,ve4e se mislqt naistina za interesni.Ne moga da gi razbera tezi hora,no kakvo da vi kaja"Ima gi vsqkakvi"!![]()