Ole,ole mn e zapleto.Taka...zna4itva 4e ste bili na dale4ni raztoqniq moje bi te e nakaralo da go obi4a6 vse po-malko,i kato se e varnal i to o6te po-sladak i gotin to prosto ti e do6lo otvatre.Sqka6 za parvi pat se sre6ta6 s nego i vsi4ko zapo4va otna4alo.Nali znae6 4e v na4aloto ti e interesno,kazva6 si "lele kolko go obi4am",razkasva6 se kogato go nqma,i se raztapq6 kogato e do tebe.A pak pri nego e normalno,kato e stanal po-gotin i negovite priqteli da sa mu kazali 4e e gotin i vsqka macka bi mu varzala,i negovoto samo4uvstvie se vdiga,toi si misli,4e naistina moje da ima vsqka,i ve4e ti mu omrazva6.osobenno kogato ima kandidatki toi prosto barza da vkusi ot novoto.Ostavi go!V smisal ne da go zareje6 napalno.Prosto se pravi 4e ne ti puka,ostavi go sam da se opari,da razbere 4e e imalo momi4e koeto e obi4al mnogo,i 4e tq naistina e unikalno,za6toto ti si takava za nego,6tom kazva6 4e mnogo e bil vluben v tebe.Tva e prosto lo6ata stapka vstrani na tvoeto mom4e,preglatni tazi nepriqtna rabota i si kaji sled vsqko zlo idva ne6to dobro i 4akai s netarpenie tova dobro da doide,i to 6te doide,povqrvai.Znae6 li ima edin film "Igra za dva" s edni negarki,neznam dali si go gledala,no mislq 4e toi 6te ti dade otgovori na nqkoi ot ne6tata koito se 4udi6 za6to sa taka.Prosto te savetvam,kakvoto i da stava,moje dori ot vatre da se razqjda6,no ostani spokoina,u4i si,veseli se v svobodnoto vreme,a kogato ti zvanne,za da izlezete zapazi spokoistvie i se pravi 4e ti super qko.Vemeto 6te pokaje kakvo sledva,a to e samo hubavo,o4akvai hubavoto,i nai-vajnoto - badi tarpeliva.Uspe mili4ka.