- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво искате тази годита от дядо Коледа
Искам здраве най-вече,искам да намеря истинско приятелство и любов,искам родителите ми,макар и малко да се променят,хубави оценки,нов телефон,абе тва е. \/
ti puk,kakvo ima da si prikazvame,6te si go probiq i gotovo! nqma kakvo da se komentira! \Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
/
кецовете на etnies-annyx
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
iskam samo edno DVD na nightwish...![]()
искам 2 самолетни билета до Бразилия или Египет или Португалия...искам нов гсм,нов комп..искам най-сладкото коледно джудже да ми стане гадже хахаха![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Да бе...аз пък какво ли се обаждам като няма да забележа....като нямам достъп до там...нит съм пипал, нит съм виждал...та тъй...тъкмо само специалните за теб хора ще мога да я видятПървоначално написано от lady_bird
![]()
Недей й разбива детската мечта. Тя не носи кубинкиПървоначално написано от exploitedteen
iskam lubov i podkrepa ot semeistvoto mi i priqtelite mi iskam da sme jivi i zdravi i da sme zaedno! a su6to taka iskam i da namerq 4oveka koito me obi4a i 6te e s men vinagi!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Искам по - малко злоба около мен, повече обич и разбиране, искам по - малко маски и повече истински хора...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Живи здрави, да нямам много проблеми, а за материално mp3-pleyer [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Любовта на любимия човек![]()
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Любов, човек който да ме обича, цени, уважава и да знае какво има до себе си..
хехе искам да съм по-толерантен
Наистина здравето е най - важно. Искам семейството ми, най - добрата ми приятелка и гаджето ми да са добре, да са здрави и весели. Иска ми се да постигна нещо значимо тая година, да я запомня с нещо хубаво![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Покой
He who runs with aggression walks with no dignity
На първо място искам мн здраве..другото само 6те дойде.Искам любов,по малко завист покрай мен и проблеми.ИСкам 6тастие за семейството ми и любомите хора...Искам .. да намеря човека който истински ме обича..Това е!![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Не искам нищо материално - мисля, че имам възможност да си го подаря сама.
Но може би искам нещо, което не може да се изпълни с вълшебна пръчица... искам човек, който да ме обича и такива работи. Може би изглежда банално? Няма значение, това е нещото, което желая от все сърце.
ами освен да сме живи и здрави... любовта на кико![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Аз не искам Дядо Коледа,а Дядо Мраз! Искам да донесе и монтира на комшийката отдолу една добра звукоизолация - и ние,метълите,трябва да имаме къде да правим наркоманските си сборища,за да са друсами с аспирин на дражета венозно!![]()
искам от ДедО Кольо ...ми.....искам да ме приемат некъде...ама да е яко ...ей....да си намера нова компанийка,ама яка ей....,искам ЗДРАВЕЕЕ....ей...
,искам любоФФФ ..... бее ей...
. и на на последно място .....ИСКАМ ХУАВИ ОЦЕНКИ ШОТ МАЙКА МИ ШЕ МА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АКО НЕМА ХУАВА ДИПЛОМ-а.....(е ся и аз ше со постярая...ама и дедо Колюо да помага)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
iskam samo liubovta na horata okolo men,iskam da se nau4a da sym malko po-otgovorna 4e ne6to po4nah da pravq mn glupostitova e