- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да споделя...
Тъпо е.
И аз съм зле.
С приятеля ми сме 10 месеца заедно,той твърди,че страшно много ме обича и така нататък,но постоянно ме наранява с думите си и ме кара да плача.Казва,че мрази,когато плача и все пак ме разплаква.Каква е тази обич?Преди не беше така...аз не показвах когато ми ставаше кофти и той беше много доволен.Сега....през 2-3 дена скандали,цупения за тотални глупости,винаги се сдобряваме и винаги си казваме ,че се обичаме.Обаче..не е същото..
Вие какво мислите-дали връзката ни не върви към зле?
Ami spored men vrazkata vi varvi na zle 6tom te naranqva i te kara da pla4e6. Trqbva da si pogovorite i da se izqsnite ina4e nqma smisal ot podobna vrazka - postoqnno da se karate i da se sdobrqvate to stava bezinteresno.![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
Ами не знам дали връзката ви върви на зле,но определено той прави така,че да не върви на добре.За това най-добре поговори с него,защото може на теб в един хубав момент да ти писне постоянно да те наранява,да се карате за глупости и така.Кажи му да не говори такива неща,защото те наранява.Няма смисъл заради глупости да си разваляте връзката.А и много тъпо се получава,защото хем те кара да плачеш,хем не иска да плачеш.Леко невъзможно е...
nqma vruzka bez karanici... prosto nqma liubov,koqto da proti4a gladko... greshkite,koito se pravqt,sa naizbejna 4ast... vse pak 4ovek se u4i,dokato e jiv... na vseki se e slu4valo nesuznatelno da narani skup 4ovek,a i ne samo... no problemut idva,kogato naranqvash nqkogo napulno suznatelno... togava prosto ne moje da stava duma za liubov... ne iskam da te plasha... no ako toi napulno suznatelno pravi vsi4ko tova-to po-dobre da ne si s nego...
mi...4esno da ti kaja nz no sled kato ste 10 meseca zaedno moje bi ve4e otnoshenqta vi sa istinali ne 4e iskam da te karam da se 4ustvash zle no ovori s nego toi nai dobre shte ti kaje..
Проблема не е в това,че не говорим.
Хиляди пъти съм го питала какво става,какво правим,заедно ли ще сме.. и така нататък.Отговорът винаги е един и същ-да,ако аз искам и ако не искам и не ме прави щастлива,по-добре било да ме оставел...
И не знам вече,много си го обичам,дори бих казала ,че това е човекът с който искам да прекарам остатъка от живота си..
не е задължително връзката ви непременно да "върви на зле". вие самите казвате, че се обичате, а това е по-важно от всичко. може би и ти и той имате странични проблеми, които колкото и дребни да изглеждат, в един момент дотолкова се натрупват, че започваш да ставаш раздразнителен и конфликтен с хората около себе си.
помисли над това![]()
според мен се получава така,защото той иска да си каже това което му е на душата но,не осъзнава че по тоя начин те наранява и те кара да плачеш,кажи му да се замисли дали трябва абсолютно всичко което мисли да го казва.
аиде и успех
sam ne moga :P
Благодаря на всички ви.![]()
Ами?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Щом се оби4ате..на4и си4ко е наред
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
абее педал плешивПървоначално написано от BeBcHeTo
да не си изкарал книжка за валяк и да бързаш с него да си донесеш ебания гъз
при батковците
да го напляскат
и да ти напълнят устата ?
на баба ти , дето те е светнала за клетвите
и кое къде отива
и напиши писмо:
бабо,
бай ми за коса, че нямам
Vsqka vruzka si ima trudni momenti i moje bi i vie prejivqvate takav.Zatova ne se pritesnqvai,a govorete,badete zaedno,zabavlqvaite se i 6te vidi6,4e vsi4ko 6te e ok.Uspeh![]()
Щом те наранява-да върви доста зле![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Нали знаеш който заслужава сълзите ти не би те разплакал...Добре обичкате се ... тва е страхотно с тея караници...Дам знам,че ебз каране и малко ревност не може да има връзка,но се пак говори с него постави му олтиматон..ако продължава така да те наранява кажи му че най-добре е да се разделите ако те обича ще промени тея свои думи дет те нараняват.А какво толкова казва,че чак да плачеш ид а се карате толкова често?Дано се оправите...Успех
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Странно е.
Кара ме да плача,защото на единия ден всичко е толкова романтично,смеем се,гушкаме се,а на следващия ме гледа на кръв и ми мълчи или пък се държи много студено и отделечено...
Не знам...отвратително е. И то стана като навик вече-2 дена всичко ОК,една седмица главоболия.![]()
Ти кака мислиш. Критичен случей.
Черен Принц
Кое му е критичното?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up