- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- dali q haresva...?
hora mnou iskam da mi kajete...zna4i ima 1 mom4e(da go nare4em bobi) koeto haresvam...no ima 1 momi4e ot moq klas,koqto mnou go haresva i si pi6e s nego i se poznavat!i dneska na6te mom4eta i bqha vzeli 4antata i vlqzoha v mujkata toaletna i praeha ne6to s 4antata...togava doide bobi i priqtelkata mi go pomoli da vleze i da vzeme 4antata...i bobi vlqzul i kazal na mom4eto koeto durjalo 4antata da q dade...i toi otkazal...togava bobi se naprail 4e 6e mu bie 6amar...togava drugiq mu udaril 6amar i bobi mu otvurnal!i toq drugiq go pital"kvo q za6titava6"i bobi kazal"ne moje da q maltretira6 taka" i vzel 4antata i q dal na fr mi!ta mislite li 4e q haresva i ima li smisul da zapo4vam da se borq za nego ili e kusno?![]()
Ami vazmojno e da q haresva no tova ne ti pre4i da se bori6 za nego 6tom i ti si go haresva6. Za6to pak da ne opita6?![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
може просто да е кавалер,пак и не може да и откаже след като го е помолила
m/u drugoto toi e na 12 da znaete..az li4no kavaleri na negovata vuzrast ne poznavamПървоначално написано от кольо
ami...nz govori s nego moj ei da q 4ustva samo kato fr no trqbva da goovrish s negoina4e nqma sshans da razberesh kakvo 4ustva kym teb ii kym neq
Абе момчето може да има обноски! Майка му и баща му сигурно са го възпитали както трябва,а тези момчета - те трябва да му завиждат за това което е направил![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
lelee,men ako pita6 toq qko e hlutnal po mackata..kato se ima v predvid 4e e na 12...mnou rqdko se slu4va 12 godi6no mom4e da postupi taka....mi mislq 4e malko kusno si se setila,pri tfa ne misli6 li 4e e malko nahalno pri polojenie 4e ti e fr da iska6 da i go otmukne6???
ще ти кажа само две неща:
1-во: вземането на чанти на момичета, дърпането на косите им и т.н. ние лично го правихме в 5-6 класбоже какви хора са наводнили форума?!
![]()
и 2-ро: предполагам, че я харесва щом така усърдно я защитава. надали са приятелски отношения, защото ако бяха щяха да имат някакви граници, а тук такива няма
[quote="anito.sl"]ще ти кажа само две неща:
1-во: вземането на чанти на момичета, дърпането на косите им и т.н. ние лично го правихме в 5-6 класбоже какви хора са наводнили форума?!
![]()
и 2-ро: предполагам, че я харесва щом така усърдно я защитава. надали са приятелски отношения, защото ако бяха щяха да имат някакви граници, а тук такива няма[/quote
absolutno suglasen
az mislq 4e ne trqbva da se mesi6 v otno6eniqta im toi qvno q haresva....nali uj si i fr 6tom ima 4uvstva kum tova mom4e i toi kum neq mislq 4e nqma6 pravo da im pre4i6
Ами най-вероятно я харесва.Поне така аз мисля.Ако не се държи по този начин с другите момичета,не ги защитава и т.н. най-вероятно го харесва.Ами виж...най-добре питай приятелката си дали според нея той я харесва.Но си помисли преди да се бориш за него,ако й го отмъкнеш колко приятелка ще си й?
Spored men, ako i ti si bila tam i toi da te e vidql, i da go e napravil, za da ti privle4e vnimanieto.....moje da pomoli6 priqtelkata si da ti kaje nika mu, i ti da si pi6e6 s nego , ili tq da mu govori hubavi ne6ta za teb......i taka da te haresa :} :} :} Ili da go pita , dali te haresva, ili ne6to ot toq sort :}
Детинска история....
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Има шанс,но това не пречи да се бориш
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
da haresva q opredeleno
Първоначално написано от Анонимко
pulni glupostiПървоначално написано от ani4kata
и аз така мисляПървоначално написано от pussycat
pfhahahahahhahahahahhahahhahahahahaa na 12 hahahahhahh ebahti sme6nata istoriq
Bah mu kva si ku4ka!Първоначално написано от anito.sl
![]()
i4 da ne ti puka
prosto dobyr !