- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SUPER INTERESNA TEMA ZA 4lena
Vuprosa e sreshtan ima go i v dr. temi ,no tui kato se nablqgat na otgovori ot sorta na : 15 cm stigat li 14 sushto 19 malko li sa 18 mnogo li sa i tui natatuk, i sled tova vuprosa Malko ili mnogo sa po 1000 puti i 4e shte raste do edikakva si vuzrast .....Iskam da pitam Nqkoe mom4e ili ako ima opitno momi4e Da kaje ot opit NO samo ot Opit DO KAKVA vurzarast mu e rastql PENISA i po-tono da kajem : na 16 god. mi beshe 15 cm ,sq sum na 25 i ve4e mi e 17 ! Celta na tazi tema e da Razbera I pove4eto deto se kompleksirat na tema 4len ,koeto ne trqbva, da Vidqt ot opit 4e shte im porasne,ako izobshto porastva kolko CM ?
ne che neshto ama oshte ti e maluk :P~
malak ama kat ti go nabie 6a vidim kolko e malak !
prosto dobyr !
Ти си най-големия педерас в тоя форум , члена не му е малък,но за сметка на това твоя гъз е с най-голямата дупка !!! ... Щото те скъсват от ебане ....Първоначално написано от TikiraYang
Нормално дължината на половия орган във възбудено състояние е 10-11см, а дебелината-около 3см. Външно пенисът се уголемява до 25 годишна възраст.
хора не разбрахте ли, че това което може да влезе в жената са само 10тина см. другите седат отванка да ги вее ветаа та значи няма значение 14 15 20см ли ти е важно да не е по малко от 10,че тогава става лека излагация. важна сащо така е дебелината не далжината. леле вие книги и некфа литература по тая тема зели ли сте да прочетете преди да пишете.
извинявам се за правописните грешки но просто барзам че иам работа аре това от менПървоначално написано от Анонимко
Az ne sum kazal kolko e moqt ,Kazvam AKO IMA PO-golemi v tozi forum ot sorta na 21-25 da kajat kato sa bili na 16 primerno kolko im e bil i sega dali se e promenil tova iskam da vidq s tazi tema,shtoto tva " ugolemqvane do 25 god. vuzrast " ne sum siguren i iskam da razbera s kolko CM ,ne e slojno !
Абе батка,на мен ми е голям,дебел и дълъг,на 23 съм и мамка му - продължава да расте! Което е всъщност вече проблем,а не е за хвалене...
Неведнъж саъм казвал,че да имаш голям член не винаги е бонус...
А за 10-те см - хаха,аз вкарвам на различни жени почти целия,как става тая работа,а?![]()
Малко селско ми стана изказването и сега ме е срам![]()
Сигурно им е мн кеф да им бъркаш в яйчниците и маточните тръби а? ..Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Първоначално написано от Drak'thul
Вие сте луди хора!!!Хаха маточни тръби яицници...ами напрао и стигни до простатата ве![]()
![]()
ne stana malko selsko a mnogo selskoПървоначално написано от quench
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Без коментар...
shte se usetish..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Само мъжете имат 'простата' бре .. боже .. колко злета имало боже .. мъкаааа ..Първоначално написано от AngelOfMercy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AngelOfMercy
Личи си колко си изучил/а ..Първоначално написано от AngelOfMercy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zashto podqvolite nikoi ne pishe po tema,quench pi4 ti si na 23 i ti raste ,kato si bil na 16 kolko ti e bil i sega kolko ti e porasnal ILI PROSTO KAJI KOLKO E RAZLIKATA da razbera ot opit 4e raste v deistvitelnost?
Tema obsujdaite ,a ne se karaite edin na dr. i samo slagate tupi postove ,tva e seriozen problem !
Около 3-4 санта за 6 години - все пак тялото ти се задъхва на хормонално равнище на 23... Растеше ми повече на дебелина де - тва не съм мерил...
Малка патка няма - има мизерен любовник!
![]()
kuro ti rasne do 20-25 godiniПървоначално написано от Mozuka !
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Shh zna4i ot 17 god. do 23 god . ti e porasnal s 3-4 cm TVA PERFEKTNO we napravo e nerealno de da beshe pri vseki edin taka...Nqma li drugi xora da kajat mnenieto si bez repliki ot sorta " do 20-25 god " e huu de ama kolko cm shte ti porasne ako si primerno na 17do edi kolko si kakto pri quench!Първоначално написано от quench
Abe po taq tema prochetoh edno izkazvane 4e samo 10sm vlizali v jenata ,a drugoto "go vee vqtura"Spored men tva e super tupo izkazvane .... ne che neshto ama na priqtelq mi izobshto ne e 10 sm i vliza absolutno celiq
![]()
Сега ще се присмиваме ли...аиде кат си толко начетен кажи ми кфо еПървоначално написано от Drak'thul
ДЕЗОКСИРИБОНУКЛИНОВА КИСИЛИНА![]()
![]()
Po temata mislq 4e raste ,no tui kato sum maluk nemoga da kaja ,za tva mislq 4e v deistvitelnost temata e interesna MNOGO za po-malkite koito se kompliksirame na tazi tema,neka da se pishe pls !!!