- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SUPER INTERESNA TEMA ZA 4lena
az pomnq 4e kato bqh mejdu 5 i 7 klas me 6ibna mn zdravo rasteja i ot frykna na 15...sega ne znam.. A kolkoto do pi4a s biolojkite naklonnosti - mi DNK be, tva go znaeh o6te togava ...
Мн е яко кат човек сам се затапва и дори и не се усеща ..Първоначално написано от AngelOfMercy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Хаха ми да!Тва за киселината го учихме в 6-ти клас...И кат задаваш въпрос го задай коректно!Първоначално написано от Drak'thul
![]()
оффф...накажи глупаците с мълчание...![]()
![]()
Нормално да - за 11 годишен виетнамец.Първоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
Samo Quench li e seriozen da mi otgovori ,to kato napishe nqkoi neshto i ostanalite po4vat da se izkazvat po mnenieto na dr.....
Nqkakva IDeq nqkoi ?>
prosto si go pogledni pred ogledaloto
Каква е тая жалката комплексарщина относно размера на песниса бе?
Колкото - толкова... ако ще да умрете от яд, че ви е малък няма да порасне, така че за къф чеп го мислите? Ебати тъпите!
аз съм на 19 и ми е 19![]()
![]()
Pi4 az sum na 15 godini i onaq mi raboto e 18 sm nz kvo da ti kajaПървоначално написано от Mozuka !
oba4e ne se pritesnqvai 17 sm e extra duljina nqma ot kvo da se sramuva6
![]()
когато бях на 15 години ми беше 17 см сега сам на 17 години и ми е 17 см ..много странно![]()
бе тва за колко може да влезе хич не е точно така........ама хич !Първоначално написано от Анонимко
работата е там че при всеки е индивидуално. 2 еднакви човека да е имало досега ? не. на едно момче ще му расте до 20, на друго до 22, на трето до 25. тез години дет всички ги казват - всеки го чул от някой друг, който пък го бил чул от трети, той от 4-ти.......тва са само разни стандартни размери. а такива по принцип няма.
така че......към автора.....ми пич - ще поживеем, па ще видим докога ;щ
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Това е тийнфорум по принцип и са малко тези, които са доживяли 25-тата си годишнинаПоради тази причина и не получаваш точни отговори, защото никой не знае в бъдещето как ще се развие
.
А това за 10-те см е вярно, но само тогава, когато жената не е възбудена т.е. Вагината е еластична, при достатъчно възбуда и 20 см си побира и без проблем![]()
mi tyi si e, tq vaginata gorkata mn raoti pobira ko da sa prai ;]Първоначално написано от shadow4e
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Da to hubavo da dojiveq ,ama kato ne mi e rastql ve4e 3ta god. s mm ,kakvo shte re4e tva 4e e sprql na 15 cm lOLZ ? tva dosta izmisleno bix kazal az...Първоначално написано от WindWaker
Da tva v deistvitelnost e interesno mnenieto na pi4a po gore ?!