.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Баща ви

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Безразлична съм към баща ми. наще са разведени ,но това не го оправдава да не се интересува от мен... Не ми пука за него!
    И при мен е същата картинка Не съм го виждала от години, но и нямам никакво желание. Абсолютно безразличен ми е и не ми пука за него

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Безразлична съм към баща ми. наще са разведени ,но това не го оправдава да не се интересува от мен... Не ми пука за него!
    И аз съм така

s bashta mi.. samo da kaje "aide zmei4o" i na momenta se svurshva tva deto go iska mn`gotin tatko si imam

Повече от фен
    Незнам какво да кажа за моите родители ..
    Някак си винаги когато се скараме,започват да ми казват "Никога не си лишена от нищо,до сега каквото си поискала си го получила" и т.н...
    Независимо за какво се караме винаги ще се каже това...Никога не съм се смяла със родителите ми,никога не са ми казвали "Обичам те",никога не съм получавала целувка,дори една за лека нощ..
    Или може би е така,поради факта,че ги няма,а когато си дойдат за определени дни,става това споменатото по-горе..
    А иначе всеки ден ми се обаждат,за да питат какво правя..или впрочем "правя ли нещо нередно"...т.е. проверяват ме..
    Хора вече незнам какво да си мисля,обичат ли ме или не...аз тях ще ги обичам винаги,въпреки всички обстоятелства..верно е,че ми писна от това,искам поне веднъж да ме попитат - "как си?какво правихте в училище?гладна ли си?как си с момчетата? и т.н."- НЕ!Няма такова нещо..и незнам защо..може би работата ги подтиска,а може би не,наистина незнам и съм много объркана и се чудя какво да си мисля..за мен ще е по-добре да споделя нещо на чужд човек,отколкото на тях..
    Незнам хора..незнам .. но .. и мойто не е много лесно...аз искам да имам морална и духовна подкрепа,а не "материална"..

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Баща ми е страхотен аз много го обичам и е много по-добър с мен отколкото майка ми . Ако майка ми не ми разрешава нещо аз отивам при баща ми и понеже той има 10000 глупости на главата само ми казва "прави каквото искаш" и ми дава пари но аз не го обичам само за това ами защото аз си споделям с него и редовно си говориме за всичко докато майка ми я държа по-изкъсо.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Хах кви страхотни ги изкарвате родителите си!Ако можеха и мойте да са такива,ама..С баща ми особено, хич не се разбираме - постоянно се заяждаме един с друг,с майка ми е по-добре, тя поне понякога ме разбира,докато баща ми никога не ме разбира!Чак понякога се чудя дали някога ще сме в по добри отношения,ама едва ли..

Guest
    Баща ми е номер 1. С него си се разбираме идеално, дори си правим и гонки с колите. Почти нкоига не ми е отказвал за нищо разбирасе ако е от значение. С майка ми също се разбираме ама с бащата сме номер 1

Голям фен
    zavisi za kfo stava na vapros
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Моят баща го няма през половината година,но когато се върне,виждам,че се опитва да прави всичко за мен,да ми угажда и т.н.Но иначе с майка ми повече споделям,не всичко,но все пак... честно казано си харесвам родителите.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Баща ми е точен.И слуша The Clash! И си правим ебавки с него...много се кефя като ми вика "келеш" или "пишлеме"!!!

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

със сълзи на очите ви казвам - завиждам ви
    наистина, радвам се, че има дечица като вас на които родителите им са толкова добри
    моите не са така.. за съжаление на последък, последните няколко месеца нищо не ми позволяват - нищичко.. да не говорим за спане у приятел (имаше нейде такава тема).. нося 6тиците и пак нищо (това както ви казах от известно време) .. според тях не искали да се развалям.. но аз така или иначе ще го направя ако искам и като ме задържат само усложняват нещата, но немога да им го обяснявам, защото ще станат още по-лоши. никога не ме изслушват, винаги аз съм виновен - подчертавам винаги...
    немога да имам приятели . звучи ви странно ли?
    да така е - те не искат да имам приятели и са ми го казвали многократно, т.е. аз нямам приятели, нямам с кой да споделя
    имах едно 'приятелче' наречено сестра, но тя сега е пародия на сестра
    ко да правя, на възраст съм си , а си плача всяка вечер, немога да си избирам прически какви да си правя, каквото кажат те - това е
    гледам как другите момчета от училищата си правят боядисват се, кичури , бодлички.. аз немога, трябва да съм късо постриган ;(
    нямам никакво право на избор, бих .. аз ... бих искал да умря искам родители , които мога да им кажа 'аз ви обичам'
    на дискотека съм ходил веднъж и то училищна до 11:00
    мога да излизам само събота през деня до 17:00 , но като нямам приятели не го правя ;( пожелавам на никой да не се случи това което се случва на мен...
    поздрав с Scorpions - White Dove
    everybody's singin'

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Teen-cho във тежко положение си спор няма но не забравяй че винаги може и по зле Няма да ти казвам аз на какво дереже съм......

Просто радвайте се на това което имате

Teen-cho на колко си не спомена

Голям фен
    ooo opredeleno s tati

AMAN!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Хах кви страхотни ги изкарвате родителите си!Ако можеха и мойте да са такива,ама..С баща ми особено, хич не се разбираме - постоянно се заяждаме един с друг,с майка ми е по-добре, тя поне понякога ме разбира,докато баща ми никога не ме разбира!Чак понякога се чудя дали някога ще сме в по добри отношения,ама едва ли..
    и при мен е така

Здравейте всички, в тази тема прочетох два отговора, от които ми се насълзиха очита, това са отговорите на SinisterDoll и Teen-cho...
    Искам да поздравя и двама ви за смелостта, която проявявата в такива трудни моменти и да ви пожелая за напред в живота да постигнете това, за което мечтаете и от цялото си сърце желаете... Не забравяйте, че на този свят никой от вас двамата не е сам, там някъде далече има някои, които ви очакват...

С поздрави
    Катри-Меи

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Фен
    Град
    Варна

А с майка ми рядко се виждаме макар,че живеем в един и същ апартамент..така ,че май с нея доста добре се разбираме

Баща ми е най-добрия. Много го обичам и не знам какво бих правила без него. Имаме страшно общи интереси и винаги мога да разчитам на него. Винаги когато съм имала нужда от помощ и подкрепа съм я получавала. Обичам те тате!

П.С.
    Много се издразних на последните т. н. "сълзливи постове", в които някои диваненца ревнаха, защото не им давали да си направят прическа или да се мотаят до 2-3 през нощта.
    Не ви ли ви минава през плиткоумния мозък, че родителите ви правят това за ваше добро?! Не ви дават да се правите на плашила, защото ще станете смешни за околните. Не ви дават да се мотаете до сутринта, защото каквито сте загубени, някой може да ви хване и да ви направи нещо. Изобщо много ме изнервихте! Поставете се на тяхно място и преценте дали бихте позволили тези неща на децата си?!

Az sym edno dete i nashte mi ogajdat za vsichko..Razbiram se strahotno i s dvmata e po nqkoga se karame i nogu me draznqt ama tva mislq che e normalno..ako neshto sme se skarali s maika mi bashta mi vednaga opravq neshtata i obratnoto..Maika mi me razbira za vsichko spodelqm vsichko s neq ama nogo se karame a bashta mii e veselqk i e strahoten..Ama az si gi obicham po ravno
    Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    еми аз със тати почти не си говоря , защото като се върне от работа е много изморен и гледам да не му се мяркам пред очите , за да не го ядосам , че като е изморен е направоооо ... ужас. иначе много си го обичам... май по добре се разбирам с него, защото почти не си говорим, а с мама си говорим много и по тази причина доста се караме ... абе готино ми е семейството... много си ги обичам и двамата...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си