hodih s edno mom4e edna godina,mn go obi4ah,a i se o6te go obi4am i toi go znae!razdelihme se za6toto toi mi izneveri s edna "priqtelka"!sled kato skasahme toi prodalji da hodi s "priqtelkata",a az prodaljih napred s zabludata,4e ako se vpusna v novi vrazki 6te go zabravq,no NE GO ZABRAVIH!ot okolo mesec s tova mom4e zapo4nahme da izlizame po kafeta i da se obajdame edin na drug!az mu priznah,4e go obi4am,a i toi mi kaza,4e me obi4a.no taka i ne tragvame pak!prez poslednata sedmica moq mnogo dobra priqtelka mi kazva,4e toi e govorel pred bratov4ed si ,4e ne mu puka dali 6teee s men ili s drugata,pitah go dali vsi4ko,koeto govorqt za negovoto mnenie za men e vqrno,a toi OTRI4A!bratov4ed mu sa6to otri4a da e kazval podomno ne6to,no az ne moga da povqrvam,4e moqta priqtelka moje da me izlaje!naistina neznam kakvo da pravq,mnogo sam obarkana!neznam da se borq li za nego ili da prekratq vsi4ko!molq vi pomogneti v tova re6enie!6te 4akam s netarpenie va6ite mneniq!blagodarq vi predvaritelno! :cry:
draft seved nov28.
i az nz kakvo da vi kaja!za sega ne6tata se razvizat v mnogo dobra posoka za men!az sprqh da mu se obajdam i toi sam me potarsi,izlizah me o6te nqkolko pati!vse pak o6te ne sme tragnali,no vseki edin ot ob6tite ni priqteli kato ni vidqt zaedno,kato vidqt darjanieto ni edin kam drug i vednaga ni pita dali hodim!nz mnogo sam obarkana i vse o6te ne6tata sa ot edna strana v zastoi!molq vi daite mi nqkakav savet! :(
draft seved dec3.