- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък
Какво ще подарите на своита любима или на своя любим за коледа и нова година?
Za6to ne potursi dali ima takava tema a poburza da q napravi6......po 7447575867567846 ednakvi temi.... sumnqvam se 4e nqkoi 6te ti otgovori tuk
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
ОК.Може и да има такава тема,ама аз от къде да знам.Н евиждаш ли че съм НОВАК?Първоначално написано от LSD^Lady
предполагам, че някой по-скъп парфюм. до колкото го познавам мисля, че ще се зарадва, особено на марката(ама да не правим сега реклама
) пък и такъв подарък е получавал само веднъж и то за миналата коледа, ама ще го преживее
![]()
не знам защо, но когато избирам подарък за някой приятел това какъв ще е точно подаръка малко ме вълнува. важното е да отбия номера поне в повечето случеи. но когато се отнася за пиленцето ми е имало моменти когато съм откачала от мислене какво да му купя, което хем ще му е от полза, хем ще го хареса![]()
п.п. между другото никак не съм привърженичка на сувенирте![]()
nie s nego si imame edno albumche sus snimki,koeto ima da zapylvame i az tam slagam snimki,kolaji i t.n. ...mislia sega da pochna malko po nestandarten album,v smi ako uspeq da namerq myzikalen...koito kato se otvori se pyskat nqkfi romantichni pesniako nqkoi znae nqkakyv takyv da svirkfa..posle shte cherpq
![]()
ujas i az sega se chudq...no nishto ne mi idva na um...
...is just too little too late...