.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Подарък

Подарък

Какво ще подарите на своита любима или на своя любим за коледа и нова година?

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Za6to ne potursi dali ima takava tema a poburza da q napravi6...... po 7447575867567846 ednakvi temi.... sumnqvam se 4e nqkoi 6te ti otgovori tuk
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Za6to ne potursi dali ima takava tema a poburza da q napravi6...... po 7447575867567846 ednakvi temi.... sumnqvam se 4e nqkoi 6te ti otgovori tuk
    ОК.Може и да има такава тема,ама аз от къде да знам.Н евиждаш ли че съм НОВАК?

Мега фен Аватара на iiirish
    предполагам, че някой по-скъп парфюм. до колкото го познавам мисля, че ще се зарадва, особено на марката (ама да не правим сега реклама ) пък и такъв подарък е получавал само веднъж и то за миналата коледа, ама ще го преживее
    не знам защо, но когато избирам подарък за някой приятел това какъв ще е точно подаръка малко ме вълнува. важното е да отбия номера поне в повечето случеи. но когато се отнася за пиленцето ми е имало моменти когато съм откачала от мислене какво да му купя, което хем ще му е от полза, хем ще го хареса

п.п. между другото никак не съм привърженичка на сувенирте

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    nie s nego si imame edno albumche sus snimki,koeto ima da zapylvame i az tam slagam snimki,kolaji i t.n. ...mislia sega da pochna malko po nestandarten album,v smi ako uspeq da namerq myzikalen...koito kato se otvori se pyskat nqkfi romantichni pesni ako nqkoi znae nqkakyv takyv da svirkfa..posle shte cherpq

pri parva vazmojnost sex

:(

ujas i az sega se chudq...no nishto ne mi idva na um...
    ...is just too little too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си