.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    радо
    Guest

моля помогнете

здравеи те искам да ви попитам едно важно нещо според мене ? начи с моита приателка ходим вече 11 месеца ..правим секс от много време,но аз си имам едни проблем .. първият път като почнем аз свършвам прекалено бързо незнам що е така (от кеф ли е ... просто не мога да си го обесна има хора кадето прават с часове секс и не свършват толкова бързо ( ) чак втория път когат си сложа презерватива чак тогава става по бавно .. 30мин горе долу... защо става така ?? ако може някои да обесни и с кво мога да си помогна ? мерси предварително

Град
    Plovdiv
    pii 2 biri i si 6a stane raotata az za 1 pat kat praih seks i 30 minuti klatih i ne svar6ih ama to onq be6e basi darvoto ama misql 4e ako pie6 2 biri 6a e mn dobre pak i kvo nali si zavtarq6 ai porbvai i mi kaji
    prosto dobyr !

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Ами то не знам проблем ли да го нареча,защото голям процент от мъжката част имат същите оплаквания.
    Мойто гадже и то първия път много бързо свършва,че понякога и се ядосвам,че не се сдържа.Ще сменяте позите по-често,прави паузи като усетиш,че ти идва,има и презервативи,които са имено с този ефект-да забавят изпразването.
    Не знам дали е добре това-да си удариш една бърза преди секса-резултат сигурно ще има,ама някак си се разваля удоволствието от секса.Не знам,честно казано.Въпрос на психика и тренинг.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Ами то не знам проблем ли да го нареча,защото голям процент от мъжката част имат същите оплаквания.
    Мойто гадже и то първия път много бързо свършва,че понякога и се ядосвам,че не се сдържа.Ще сменяте позите по-често,прави паузи като усетиш,че ти идва,има и презервативи,които са имено с този ефект-да забавят изпразването.
    Не знам дали е добре това-да си удариш една бърза преди секса-резултат сигурно ще има,ама някак си се разваля удоволствието от секса.Не знам,честно казано.Въпрос на психика и тренинг.
    подкрепям

и аз подкрепям

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам на колко години си,но все пак не можеш да искаш веднага да надобряваш.Просто след време,като се научиш да се сдържаш ще свършваш по-бавно.Ти се благодари,че вторият път изкарваш 30 минути,защото някои момчета и това нямат...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И аз съм така при по-дълга любовна игра

Бай Иван
    Guest
    Поредната порция идиотщина! Всички сте тъпи копелета - презервативи с лайна, щял да си прави чекии и оная там дето се ядосвала, че свършавало гаджето й първия път бързо! Свършва, щото си куха лейка - ти уста нямаш ли, а? Направи му една свирка и после първия път няма да свърши бързо! Ама от де толкова акъл да се сетиш! Той е виновен за тва, че свършвал 1-я път бързо! То тва си е напълно нормално за 1-я път. Нередовно ще е, ако не свършва!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Подкрепям Бай Иван напълно!!!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Re: моля помогнете

Цитирай Първоначално написано от радо
    здравеи те искам да ви попитам едно важно нещо според мене ? начи с моита приателка ходим вече 11 месеца ..правим секс от много време,но аз си имам едни проблем .. първият път като почнем аз свършвам прекалено бързо незнам що е така (от кеф ли е ... просто не мога да си го обесна има хора кадето прават с часове секс и не свършват толкова бързо ( ) чак втория път когат си сложа презерватива чак тогава става по бавно .. 30мин горе долу... защо става така ?? ако може някои да обесни и с кво мога да си помогна ? мерси предварително
    блъскаш преди тва 1 път и няма да имаш проблем.
    обикновенно след всеки път става по бавно работата
    Real Warrior's Don't Dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си