- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- gadje ot klasa?
Hodili li ste s mom(i)4e ot va6iq klas? Ako da kak be6e?
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
abe 4estno da si kaja ima si i svoite predimstva i svoite adski nedostataci..........![]()
![]()
![]()
![]()
be extreme..............![]()
![]()
Я щтракни е тук за повечко информация![]()
аууууу виктория 9 б пмг кюстендил имаш проблем а?![]()
яко е ,весело е,но после като дойде раздяла е тъпо,започва цепене и делене на лагери и тъпи интриги,ама кво пък трябва да ви пука![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
СЪКС![]()
Повече са недостатъците...Първоначално написано от rip_curl_girl_5
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Мне искало ми се еее..
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
hahah kato znam na6te maje.....ups pikliovci de
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Аз имах в 7 клас за 4 дни....досещате се,че не беше най-успешната ми връзкаИначе няма лошо,щом има любов
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Шибано е тфа,да имаш гадже от класа! Не мо'еш се отървеш от него/нея!
![]()
ne sum imala,ama to4no sa ima edno mom4e v moq klas......i iskam
![]()
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
тва си е чиста проба мазохизъм
So it began...
Според мен е много тъпо.Постоянно сте заедно и само те наблюдава каво правиш ако не ти е от класа можеш спокойно да се натискаш с тея от класа ти без никой да ти се кара \/
Vuob6te ne si hva6taite gadje ot klasa!Tva e nai-tupoto ne6to.Az hodeh s edin ot klasa prespa s men i me zarqza.Kaza prekaleno li4ni ne6ta.Mrazq go adski mnogo.Ve4e 2 godini sme v mnogo lo6o otno6enie.Dobre 4e tazi godina zavur6vame.Nito iskam da go vijdam,nito iskam da go 4uvam nikoga pove4e.![]()
![]()
Ми да ама не сме ходили официално ми целувки и тн..абе като гаджета ама не официално.Ми много беше яко макар ,че още 5 момичета го харесваха и много завиждаха и постоянно се мъчеха да ни скарат особено едната дето аз ако харесам някой и тя веднага го харесва и тя...абе тъпотия са тея патки ама...
hodih s mom4e ot susedniq klas... no ne i ot moq no znam 4e ne e hubavo bratov4edka mi gadjeto i be6e ot klasa i posle kato skusahaa se polu4i mn`skomfuzno![]()
Оф болната ми темаАко го/я познаваш отдавна и си убеден/а, че няма да ти върти детски номерца ако го/я зарежеш... Ми хубаво... Но иначе НЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ужас с една от моя клас в 6 клас после като свърши не можехме да се гледаме
Mnoo e tapo, nedeite