Можете ли да спрете цигарите?
правил съм го веднъж
последно ги спрях за 5 дни, през лятото не издържах пове4е, защото не бях го планирала, а някой ми каза, 4е не мога да ги спрае така е - не мога или ще е мн трудно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
имаше нещо подобно ..
"не е трудно да отказваш цигарите ,лично аз съм го правил хиляди пъти " ако почнеш пак цигарите ...то вобще спирал ли си ги ... просот не си пушил определено време ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Вие сте мн интересни всички , и темите за наркотиците и темите за цигарите . Та значи конкретно по тази тема :
Как да не можете бе хора , просто си казваш стига и това. Това с никотиновите дъвки и тн е толко тъпо измислено и тн. Когато искаш да откажеш нещо - то да е пред теб и да не ти липсва без да го ползваш , въпрос на воля просто. Ако сте толкова слабохарактерни и безволеви се лекувайте от това
Майка ми пуши от 22 години и не може да ги спре. Гаджето ми и то пуши от известно време и казва че "ги намаля и ще ги спре..." Спирайте ги докато сте млади щото после ...ще има да се биете по главата че сте ги почнали и не сте се отказали навреме.
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
Emi mnogo pyti sym se probwala.Az sym na 19 i pusha ot 6 godini veche.
S hap4eta kato probvam mi staba losho ot cigarata i mqtam hapovete.
Izchetah edna kiniga i togava ne pushih 2 dni, ama samo tolkoz.
Inache prejdevremenno sym se opitvala mn mn mn pyti i pak uspeh nqma.
Ama to si e vsichko do volq i psihicheska naglasa!!!
Ae uspeh na tiq koito se mychat da gi sprat \/
Аз мога да спра когато си искам . Аз не съм зависима от цигарите !! Но просто неискам да спра
доста пъти съм се мъчила.. и не успявам.. 1-2 дена най- мнда не пуша и после пак..
надяваи се маина !!!Първоначално написано от evil lady in black
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Кво да се надявам така е !!!! Аз мога да спирам когато искам и да почвам когато ми е кеф все пак едни цигари не са по-силни от мен и не мога да съм зависима от тях !!!!!!
Първоначално написано от evil lady in black
заблуждавай се, заблуждавай се
![]()
Робинята на Quench
Аз не се заблуждавам , мила то си е така !Първоначално написано от SINDEL
доскоро си мислех, че не мога, че тфа е нещо, което просто ми трябва...Сега разбрах, че мога, но просто нямам стимул...![]()
Успях да ги спра за 3 месеца, но пуста работа, като нямам воля пак ги почнах...![]()
Kogato sym probvala do sega ... izdyrjam 2-3 dni i se otkazvam ... a vsyshtnost moga i poveche ... no prosto spiram nai-veche poradi glavnata prichina che stavam ujasen draznitel za ostanalite ! Principnite si mi kaprizi i s tezi na nerven otkazvasht cigarite ... ne mersi, sled vreme niama da me iskat za kompania axhahxhaInache ne pusha shta ne shta kogato sym imala tejka pianska nosht ili kogato sym bolna ... togava mi stava zle ... no inache kak mi mine malko i si mi se dopushva
) Zle e rabotata ... ama ne sym pushachka ot koi znae kolko vreme i znam che moga da gi spra, no oshte ne e doshyl momenta, v koito tvyrdo shte kaja KRAI i shte go sloja naistina
Kato doide shte vi kaja ahha
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...