.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: My story... help

Guest

My story... help

Като за начало аз и това момче сме от различни градове, доста отдалечени. Запознахме се в един форум и почнахме да си чатим. И така вече няколко месеца. Чатим си почти всеки ден с часове. Пишем си смс-и... Приличаме си страшно много във всяко отношение. Имаме еднакви мечти и стремежи, харесваме еднакви филми, музика.. с една дума - все едно сме създадени един за друг. Толкова много съвпадения са си съдба за мене. Идеален е... Като принца от приказките. Не съм си и мислила, че може да съществува такова момче, точно като за мене. Толкова е мил и винаги ме подкрепя... Без него едва ли щях да се престраша да направя толкова много неща.. Той промени мен и живота ми и се чувствам направо страхотно само от мисълта ,че го има.
    проблема е следния - мислех си да го поканя за няколко дни на гости, обаче нз как ще реагира, дали ща се притесни, дали ще се съгласи , как ще го приеме като цяло. Ние сме много добри приятели и мисля, че ще си изкараме супер, но се чудя дали да го поканя? И как би реагирал? Не искам да му става кофти и тн. Какво да правя? толкова мислих и вече съвсем се оплатох и нищо нз...

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Значи имаш 2 варианта
    1.Покани го..кажи му го без да се стесняваш..ако тои ти е добър приятел както ти казваш ще доиде независимо кфо му коства..тва го казвам то личен опит

2.Така питай го ако примерно го поканиш дали ще доиде да си копунясвате забавлявате и така на такък....ю

А едно да знаеш от мен...един е човек зад маската на ПЦ-то друг е на живо...така че внимавай!!!

Mila,az sa6to se zapoznah s edno mom4e,samo 4e v 4ata,ne 4e ima golqmo zna4enie,i trqbva6e da mi spirat neta i mu kazah 4e pove4e nqma da mojem da si pi6em i toi kaza 4e togava 6te doide v moq grad da se vidim,i taka sega hodim i toi vseki pat idva,problema mi e 4e nz kak da ogovorq na6ite toi da spi v nas,a ti 6tom ima6 takav 6ans kaji mu 4e iska6 da se sre6nete,da otidete na kafence tva onova i go zapitai dali iska da doide v tvoq grad i da nqma problema 4e 6te moje da spi u vas i gotovo,4isto priqtelski,apak toi kato doide 6te si pokaje kak 6te varvqt ne6tata po-natatak.

Град
    Plovdiv
    DEISTVAI !
    prosto dobyr !

Голям фен
    Nqma kakvo da se 4udi6,6tom ne ti pravi nikoi problemi...VIKAI go i da ne ti puka.A i predpolagam,4e 6te se suglasi,a ako ne iska moje da ima problemi,ili da ne e tozi 4ovek za koito se predstavq(no ne mi se vqrva,dano ne e taka)...DEISTVAI
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    pokani go kakto kazaha vsichki,pyk da vidish dali taka shte se dyrji i na jivo...no nishto ne se znae...nedei da gybish vyzmojnostta si da go pokanish,zashtoto naistina moje toi da e tvoiq princ

Мега фен Аватара на iiirish
    ако наистина сте толкова близки колкото твърдиш, не вярвам да има проблем да дойде ако зависи от него. за съжаление обаче предполагам, че като всеки човек и той има родители, които не се знае дали биха имали възможноста да му позволят да дойде при теб. наистина е жалко, че го казвам, но тук парите наистина играят роля, особено както казваш, че градовете ви са доста отдалечени.
    така че покани го, защото нищо не губиш, и после виж какво ще излезе но помни, че не винаги обстоятелствата зависят от нас

Мега фен Аватара на koalka
    Ами трябва да рускуваш,ако толкова много се интересуваш от него.Покани го на гости.

Фен
    Град
    София
    Действай смело-ПОКАНИ ГО!!!
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си