.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    hkloa
    Guest

Имам пъпки по главата!

Значи,работата е там,че от година-две ми растат пъпки на главата Имам един специален крем,с който ги мажа и се махат,но на тяхно място след няколко дни излизат нови!
    Как да ги спра?!

Guest
    с какъв крем ги мажеш, щото може точно крема да го поражда...

hkloa
    Guest
    Ами едва ли е от него,защото е изписан от лекарката

Guest
    не не за това, просто мой приятел го иам същия проблем, и е кофти, за това да ми кажеш как се казва крема...

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами говори с лекарката че не се махат. или отиди направо при друг лекар че квито са некадърни повечето..

hkloa
    Guest
    Ами има две кремчета за пъпки-едното е Fucidin,а другото е Gentamicin!

Guest
    az imam baneocin, koito e na syshti qprincip kaot gentamicin-a antibiotik, shte porbvam s nego ;]

Град
    Plovdiv
    bate Vika MU SE POBERTET !!! mai e normalno. ..
    prosto dobyr !

Guest
    Здрасти имах твоя проблем. Слушай сега купи си едно кремче казва се СКИНОРЕН и едно друго казва се ЗИНЕРИТ първо мажеш със скинорена и след като засъхне час два мажеш с зинерита. Ако не помогне отиди на лекари му кажи че не се махат

Crazy_Sweet_Devil
    Guest
    Zna4i edna priqtelka ima6e su6tiq problem i tova e ot sriv na nervnata sistema.Tq pie6e Imunobor i gi maje6e sus specialen mehlem i i minavat.Trqbva da q pitam kauv e gela.V nikakv slu4ai ne davai na nqkoi da se re6e s tvoita 4etka ili greben.

hkloa
    Guest
    А какъв шампоан ползвате?
    ПП:Зинерита не е ли само за лице?

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    пол&години?!

от всичко прочетено и от това което твоята лекарка ти е предписала стигам до определен извод. мисля, че само едно нещо може да ти помогне но струва около 100 лева. казва се "орунгал" и са хапове. всичко друго ще дава само временен ефект.

hkloa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    пол&години?!
    15,момче

100лв

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    за жалост да - орунгала гравитира около 100те лева за опаковка , но пък дава приличен ефект.
    съдейки по написаното - ако наистина Fucidin&Gentamicin ти помагат да решиш проблема, то предполагам орунгала би го решил радикално. всичко друго ще е палиатив /временно само докато го вземаш/.

един приятел лекувах след орунгал със "сульсен" и ефекта е повече от добър.

Guest
    Глей са,повечето мазила отгоре са за акне.Твой така,като гледам не е акне а бактерии.Те са същите,които причиняват и пърхута,начи купуваш си шампоан Низорал,къпеш се два три пъти в седмицата с него,около 5-6 месеца за да се махнат напълно.Един месец се мажи с крем Фуцидин и има един развор Далацин Т.Мажеш с далацина и след 2-3 минути отгоре на пъпките с Фуцидина.Така два три пъти на ден...И си готов!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си