.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    "Много си сладка, винаги съм мечтал за гадже като теб." Сама не си вярвам, даже...Щастлива съм,че съм момиче! Нещо оригинално трябва, да е нито прекалено лигаво,нито много сериозно.

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    ..Една приятна вечерна разходка със завършек от нежна целувка ;]

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    мястото го избери няма значение какво е може и кенеф да е от една страна е романтично
    важни са репликите нестава с едно обичам та ма ол
    ето пример
    седна ли сте някъде сами навън е тъмно нищо не се чува освен вятъра в клоните на дърветата вие си говорите нещо и идва момента
    ТУКА СИ ТИ ПИЧ
    -искам да ти кажа нещо влюбих се в едно момиче нз дали ме харесва но аз нея да и искам да и кажа че вече нямам сърце защото тя го взе и неискам да ми го връща то вече е нейно и ако мога да обичам 2 пъти ще обичам нея ако тя се окаже грешка ще обичам грешката си вече няма какво да крия истината е че ти си това момиче аз ОБИЧАМ ТЕБ

ЯКО А

ПРОБВАЛ СЪМ ГО ДА ЗНАЕТЕ РАБОТИ

КАЖИ И НЕЩО ПОДОБНО

iskash li da mi stanesh gadje

Цитирай Първоначално написано от haritov
    мястото го избери няма значение какво е може и кенеф да е от една страна е романтично
    важни са репликите нестава с едно обичам та ма ол
    ето пример
    седна ли сте някъде сами навън е тъмно нищо не се чува освен вятъра в клоните на дърветата вие си говорите нещо и идва момента
    ТУКА СИ ТИ ПИЧ
    -искам да ти кажа нещо влюбих се в едно момиче нз дали ме харесва но аз нея да и искам да и кажа че вече нямам сърце защото тя го взе и неискам да ми го връща то вече е нейно и ако мога да обичам 2 пъти ще обичам нея ако тя се окаже грешка ще обичам грешката си вече няма какво да крия истината е че ти си това момиче аз ОБИЧАМ ТЕБ

ЯКО А

ПРОБВАЛ СЪМ ГО ДА ЗНАЕТЕ РАБОТИ

КАЖИ И НЕЩО ПОДОБНО

оо определено това щеше да проработи при мен
    и според мен наистина е по-яко целувката да е началото на връзката ви а не аи да хоим много си ми сладка и след това... така ми е ужасно скучно....
    И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]

Re: Как да предложим на момиче?

[quote="NullByte"]Как да предложим на момиче? Моля всеки от вас да си изкаже мнението [/quo
    Уговаряте се да излезете когато и 2мата можете завеждаш я някаде и малко по малко стаа работата .. ама треа да имаш кинти приятелю щото така сме ние преебани момичетата винаги треа да ги черпим

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Zashto trqbva da i predlagash ?Zavedi q na nqkakvo romantichno mqsto.Moje nqkoe zavedenie kydeto obstanovkata e po romantichna,v smi s tezi plavashtite sveshti,ili prosto sveshti.Sedni do neq,pregyrni q ..i taka postepenno q celyni.Ako ima chyvstva kym tebe,nqma da te otblysne.Improvizirai malko.Tfa s predlaganeto e otjivelica :P
    Защо трябва да и предлагаш ?Заведи я на някакво романтично място.Може някое заведение където обстановката е по романтична,в сми с тези плаващите свещи,или просто свещи.Седни до нея,прегърни я ..и така постепенно я селъни.Ако има чъвства към тебе,няма да те отблъсне.Импровизираи малко.Тфа с предлагането е отживелиса

ха ха ха !!!

Да не си 1ви клас?Ще и предлагаш?-Искаш ли да ходим?-Добре
    Това да не ти е сделка

Град
    В думите на хората ;)
    Утиваш поглеждаш я разтреперан и казваш "Аж много те хауесвам искаш ли да си станем гадженца???" и гледаш с отворена уста и чакаш да падне тавана или тя да ти каже "да/не"....

Ебавам се....лесно : Отивате някъде прекарвате си добре и когато дойде момента (сам ще усетиш) я целуваш дискретно с надежда да схване дискретния намек.Аиде успех.Ако не се получи по тоя начин пробвай с горния - 100% ефентивен е

Действията са по - важни от думите ; )
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.

Re: Как да предложим на момиче?

Цитирай Първоначално написано от NullByte
    Как да предложим на момиче? Моля всеки от вас да си изкаже мнението
    По пощата, прати и писмо с антракс, така и да ти откаже, поне ще знаеш, че ще умре.

Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Лесно - просто й казваш, че я харесваш
    the only way...

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    съглана

Мега фен Аватара на vagarious
    Това с предлагането е демоде.Излезте си някъде само двамата и ти ще си избереш момента в който да я целунеш.Повярвай ми в днешно време няма как да не се разбере намека от една целувка.В крайна сметка нищо не губиш.Е,ако те отреже ще ти е кофти,но не е единствена.Всичко зависи от момента. Айде и успех,хах. :P

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    точно и ясно :P
    И спря да се върти за миг земята..

ами като излезете няколко пъти и се държите като гаджета се предполаа че ходите без да трябва някой да го казва. Изведи я няколко пъти изкрайте си хубаво и е твоя

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    А що трябва да се ръсиш тапашки "айде да си станем гаджета",като в детската или "харесвам те,може ли да тръгнем" ... водиш я на вечеря,кино,целувки и то си стават нещата...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Zashto trqbva da i predlagash ?Zavedi q na nqkakvo romantichno mqsto.Moje nqkoe zavedenie kydeto obstanovkata e po romantichna,v smi s tezi plavashtite sveshti,ili prosto sveshti.Sedni do neq,pregyrni q ..i taka postepenno q celyni.Ako ima chyvstva kym tebe,nqma da te otblysne.Improvizirai malko.Tfa s predlaganeto e otjivelica :P
    Хахх ако всеки ни водеше на романтично място това щеше да е по-добър свят шегувам се, но и това разбира се не е задължително
    първо поразпитай приятелките и дали те харесва поне малко ( защото ако не те харесва е възможно здравата да се презакаш, да разкаже на всички и подобни ситуации) и ако те харесва просто излезнете заедно, и я целуни. Ако не те харесва по-добре не опитвай
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

най-лесно става постепенно, без "Ай да ходим" или "Харесвам те , ще се получи ли нещо?", дрън-дрън.. някои се стряскат и става неловко, затова например на изпращане я целуваш и нататък е лесно

Град
    У дома :Р
    В днешно време нещата са много относителни. Веднъж една моя приятелка излезе с момче и настояваше и аз да дойда. Естествено , когато усетих,че съм излищна казах,че отивам до магазина и така на няколко пъти . Преждевременно разбрах,че са се целували през цялото време. От следващия ден нататък нито й е звънял , нито й е казвал здрасти като се срещнат. Така , че според мен е по-сигурно първо да си покажеш чувствата,да целунеш въпросния човек и на края на срещата да попиташ " Желаеш ли да си с мен ? " , поне да ти е сигурно. :P
    I will never let you fall
    I'll stand up with you forever
    I'll be there for you trough it all
    Even If saving you sends me to Heaven ...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от TheDarknessAngel
    Така , че според мен е по-сигурно първо да си покажеш чувствата,да целунеш въпросния човек и на края на срещата да попиташ " Желаеш ли да си с мен ? " , поне да ти е сигурно. :P
    Може и да го праснеш Така ще е още по-сигурно

Цитирай Първоначално написано от TheDarknessAngel
    В днешно време нещата са много относителни. Веднъж една моя приятелка излезе с момче и настояваше и аз да дойда. Естествено , когато усетих,че съм излищна казах,че отивам до магазина и така на няколко пъти . Преждевременно разбрах,че са се целували през цялото време. От следващия ден нататък нито й е звънял , нито й е казвал здрасти като се срещнат. Така , че според мен е по-сигурно първо да си покажеш чувствата,да целунеш въпросния човек и на края на срещата да попиташ " Желаеш ли да си с мен ? " , поне да ти е сигурно. :P
    ако не сте с детски акъли, това дето си описала не би се случило
    но ако чувстваш, че е взаимно и този е Човекът, въпросите са излишни

ako e za gadjeta ne za svatba mojesh da kajesh 4e q cenish adski mnogo i e vajna za teb no iskash da badete pove4e ot priqteli a sled tova q pitai tq dali iska sashoto i ako kaje DA q celuni a ako kaje NE kaji 4e se izvinqvash i posle pravi kakvoto ti e na um

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Какво да й предложим? Ябълка, пари, секс...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си