- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да предложим на момиче?
"Много си сладка, винаги съм мечтал за гадже като теб."Сама не си вярвам, даже...Щастлива съм,че съм момиче!
![]()
Нещо оригинално трябва, да е нито прекалено лигаво,нито много сериозно.
Първоначално написано от moneycomeme
![]()
мястото го избери няма значение какво е може и кенеф да е от една страна е романтично![]()
важни са репликите нестава с едно обичам та ма ол
ето пример
седна ли сте някъде сами навън е тъмно нищо не се чува освен вятъра в клоните на дърветата вие си говорите нещо и идва момента
ТУКА СИ ТИ ПИЧ
-искам да ти кажа нещо влюбих се в едно момиче нз дали ме харесва но аз нея да и искам да и кажа че вече нямам сърце защото тя го взе и неискам да ми го връща то вече е нейно и ако мога да обичам 2 пъти ще обичам нея ако тя се окаже грешка ще обичам грешката си вече няма какво да крия истината е че ти си това момиче аз ОБИЧАМ ТЕБ
ЯКО А
ПРОБВАЛ СЪМ ГО ДА ЗНАЕТЕ РАБОТИ![]()
КАЖИ И НЕЩО ПОДОБНО![]()
Първоначално написано от haritov
оо определено това щеше да проработи при мен![]()
и според мен наистина е по-яко целувката да е началото на връзката ви а не аи да хоим много си ми сладка и след това... така ми е ужасно скучно....![]()
И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]
[quote="NullByte"]Как да предложим на момиче? Моля всеки от вас да си изкаже мнението[/quo
Уговаряте се да излезете когато и 2мата можете завеждаш я някаде и малко по малко стаа работата .. ама треа да имаш кинти приятелю щото така сме ние преебани момичетата винаги треа да ги черпим:Д
![]()
Защо трябва да и предлагаш ?Заведи я на някакво романтично място.Може някое заведение където обстановката е по романтична,в сми с тези плаващите свещи,или просто свещи.Седни до нея,прегърни я ..и така постепенно я селъни.Ако има чъвства към тебе,няма да те отблъсне.Импровизираи малко.Тфа с предлагането е отживелисаПървоначално написано от bibonka
![]()
![]()
![]()
ха ха ха !!!
Да не си 1ви клас?Ще и предлагаш?-Искаш ли да ходим?-Добре
Това да не ти е сделка![]()
Утиваш поглеждаш я разтреперан и казваш "Аж много те хауесвам искаш ли да си станем гадженца???" и гледаш с отворена уста и чакаш да падне тавана или тя да ти каже "да/не"....![]()
![]()
![]()
Ебавам се....лесно : Отивате някъде прекарвате си добре и когато дойде момента (сам ще усетиш) я целуваш дискретно с надежда да схване дискретния намек.Аиде успех.Ако не се получи по тоя начин пробвай с горния - 100% ефентивен е![]()
![]()
Действията са по - важни от думите ; )![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
По пощата, прати и писмо с антракс, така и да ти откаже, поне ще знаеш, че ще умре.Първоначално написано от NullByte
the only way...Първоначално написано от sunny_girl16
![]()
Това с предлагането е демоде.Излезте си някъде само двамата и ти ще си избереш момента в който да я целунеш.Повярвай ми в днешно време няма как да не се разбере намека от една целувка.В крайна сметка нищо не губиш.Е,ако те отреже ще ти е кофти,но не е единствена.Всичко зависи от момента.Айде и успех,хах. :P
точно и ясно :PПървоначално написано от smiirnoff
И спря да се върти за миг земята..
ами като излезете няколко пъти и се държите като гаджета се предполаа че ходите без да трябва някой да го казва. Изведи я няколко пъти изкрайте си хубаво и е твоя![]()
А що трябва да се ръсиш тапашки "айде да си станем гаджета",като в детската или "харесвам те,може ли да тръгнем" ... водиш я на вечеря,кино,целувки и то си стават нещата...
Хахх ако всеки ни водеше на романтично място това щеше да е по-добър святПървоначално написано от bibonka
шегувам се, но и това разбира се не е задължително
![]()
първо поразпитай приятелките и дали те харесва поне малко ( защото ако не те харесва е възможно здравата да се презакаш, да разкаже на всички и подобни ситуации) и ако те харесва просто излезнете заедно, и я целуни. Ако не те харесва по-добре не опитвай![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Първоначално написано от bibonka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
най-лесно става постепенно, без "Ай да ходим" или "Харесвам те , ще се получи ли нещо?", дрън-дрън.. някои се стряскат и става неловко, затова например на изпращане я целуваш и нататък е лесно![]()
В днешно време нещата са много относителни. Веднъж една моя приятелка излезе с момче и настояваше и аз да дойда. Естествено , когато усетих,че съм излищна казах,че отивам до магазина и така на няколко пъти. Преждевременно разбрах,че са се целували през цялото време. От следващия ден нататък нито й е звънял , нито й е казвал здрасти като се срещнат.
![]()
Така , че според мен е по-сигурно първо да си покажеш чувствата,да целунеш въпросния човек и на края на срещата да попиташ " Желаеш ли да си с мен ? " , поне да ти е сигурно. :P
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you trough it all
Even If saving you sends me to Heaven ...
Може и да го праснешПървоначално написано от TheDarknessAngel
Така ще е още по-сигурно
![]()
ако не сте с детски акъли, това дето си описала не би се случилоПървоначално написано от TheDarknessAngel
![]()
но ако чувстваш, че е взаимно и този е Човекът, въпросите са излишни![]()
ako e za gadjeta ne za svatba mojesh da kajesh 4e q cenish adski mnogo i e vajna za teb no iskash da badete pove4e ot priqteli a sled tova q pitai tq dali iska sashoto i ako kaje DA q celuni a ako kaje NE kaji 4e se izvinqvash i posle pravi kakvoto ti e na um
Какво да й предложим? Ябълка, пари, секс...![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!