.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Просто един МЪЖ
    Guest

Ах тези жени...

Според вас възможна ли е едно момиче на 14 и едно момче на 21 да се обичат истински и да не изглежда, че момчето се възползва от момичето? На мен ми се струва много странно и винаги ми е било интересно защо момичетата се целят винаги на по-високо. Явно природата им е такава, и психиката им е с някой по-странни отклонения. Мъжката ни психика е доста по стабилна според мен. Кажете и вие своето мнение

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    На тва му се вика педофилия..Една от бившия ми клас ходише с 38 годишен който има деца и жена!!!!Доста тупо

Moga da ti kaja 4e e to4no obratnoto va6ata psihika e tolkova nastabilna,4e kato videte nqkoe stegnato dupe i qki cici,i malki vi se sabujda,v takiva momenti i vie neznaete kade ste.Vob6te daje ne go otri4aite.A i prestanete da obvinqvate jenite.Verno e 4e si padame po igri4kite no za da gi vartim igri4ki ne moje da sme sas slaba psihika.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    vij ne vsichki momicheta sa takiva...men lichno mi e adski otvratitelno ako priatelqt mi e s nad 5-6-7 godini i nagore po golqm.. prosto ne mi e komfortno..a i da tova e pedofiq ot momchetata i neorientaciq v momichetata...vse oshte sa malki i ne znaqt kakvo iskat ...

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Цитирай Първоначално написано от mimi_gothica
    Moga da ti kaja 4e e to4no obratnoto va6ata psihika e tolkova nastabilna,4e kato videte nqkoe stegnato dupe i qki cici,i malki vi se sabujda,v takiva momenti i vie neznaete kade ste.Vob6te daje ne go otri4aite.A i prestanete da obvinqvate jenite.Verno e 4e si padame po igri4kite no za da gi vartim igri4ki ne moje da sme sas slaba psihika.
    Аиде по полека а?!?!Никои не обвинява жените просто то си ви е заложено!!!като видите некои 30 годишен батко с мусколи и готино облече и ведгана "Муци виж го тоя къф е я"аре сиктир

Просто един МЪЖ
    Guest
    Ами точно за това говоря-заложено им е. Все гледат по-големите "батковци". Психиката може да ви е силна, но е многоооо изкривена За мен нормално е + -2 години, не повече!

dam...malkite momi4enca napadat GOLEMIITE BATKOVCI ...prodaljavaite v sa6tiq duh i 6te si povqrvate...te MALKITE MOMI4ENCA taka sa napadnali gorkite GOLEMI BATKOVCI,4e te ne mogat da se za6titqt....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling
    dam...malkite momi4enca napadat GOLEMIITE BATKOVCI ...prodaljavaite v sa6tiq duh i 6te si povqrvate...te MALKITE MOMI4ENCA taka sa napadnali gorkite GOLEMI BATKOVCI,4e te ne mogat da se za6titqt....
    hahaha da vi kaja spored men momichetata si padame po po golemite zashtoto vie poprincip [ dokazano e] che ozrqvate po -bavno ot momichetata... taka che nie obichame zrelite muje

PS : i oshte neshto ... spored men lubovta nqma granici...
    pi pi pi

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от mimi_gothica
    Не ни вартите а ние ви го набиваме.Ако да ходиш със два пъти по-голям не е признак на слаба психика то тогава не съм сигорен дали имаш способността да мислиш

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от pilenceto_f
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling
    hahaha da vi kaja spored men momichetata si padame po po golemite zashtoto vie poprincip [ dokazano e] che ozrqvate po -bavno ot momichetata... taka che nie obichame zrelite muje

PS : i oshte neshto ... spored men lubovta nqma granici...
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на iiirish
    каквито и да са отношенията ви, при такава разлика в годините, подобна връзка едва ли би издържала дълго време. може и да има любов, но различията във мисленето, във начина по който виждате света, в отношението ви към заобикалящото ви ежедневие... е толкова различна, че все ще дойде момент, когато това ще ви раздели

Мега фен Аватара на koalka
    Ами възможно е да се обичат,но повечето такива връзки не са основани на любов,а на нещо друго...това баткото да има кола,да й купува всякакви неща и в замяна естествено получава секс.Аз например никога не бих се хванала с момче на 20 години,освен ако не го обичам адски много.

Фен
    Град
    София
    Тва според меене е наистина ХИПЕР изкуствено,но може би има и нещо истинско,но рядко
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си