- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чия психика е по-стабилната: на мъжете илли на жените
Въпросът е ясен, пишете![]()
Zavisi ot choveka!Nqma znachenie myj ili jena - vsichko e individualno !
И според мен е така!!Първоначално написано от bibonka
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
zavisi ot 4oveka
ina4e mai na majete...![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
До сега съм се убедил че човек с напълно стабилна психика още не се е раждал.....но както и 2та горни поста аз се придуржам кум тях зависи си от човека и средата![]()
![]()
![]()
И аз мисля, че не мъжете в повечето случай е по-стабилна, защото повечето жени много лесно се изкушават и често със своите игрички и интрижки правят глупости![]()
az mislq che pri dvata pola e ednakvo kakto dobra taka i leka razklatenano pri vseki sluchai za vseki chovek si e indivudualno
![]()
pi pi pi
И според мен човекът има по-стабилна психика от жената
Аз мисля, че мъжете. Жените сме мн параонични и на най-малките нещица отдаваме прекалено мн внимание. Докато мъжете май го раздават повече непукисти ..![]()
Жените...макар да са по чуствителни..оф абе зависи от човека...за пример мен .. бившия ми ме изкарава от нерви луда съм по него бих си дала живота да съм с него...но друго момче не моеж да ме досконе даже...акзват че съм доста силна личност със стабила психика...абе при секи е индивидуално
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
оо,Първоначално написано от AngelOfMercy
койот
ееей, Борат Окуджава
кого ще разпитвам за тебе бе
плазмодий с мозък на амеба
бледо копие на лайно
смърдящ цигански чорап
плешива черепна кутийка с гълъбов мозък
да ти еба майката плешива хахаха
не питам сопола си
дали отива на дискотека
ами го изсеквам в кърпичка
на топличко и меко!
ти както знаем си свикнал по селски
праааааааас .. в калта
балък лисав
я разкажи нещо на читателите
да се насерат и те с мене
къв си превъзходител
хахахаха
мърльоооо
Зависи много от 4овека
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
смятам като цяло, че мъжете имат по-здрава психика. може би затова, че именно от неспособноста жените да сдържат емоциите си, те често плачат. докато мъжете владеят това именно поради по-силната си психика
Ами според мен мъжете имат по-стабилна психика и са по-твърди(нали са мъже?).Но и жените в доста отношения са много силни.
Подкрепям идеята ,че зависи от индивида хаха![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
МОЯТА - м съм
Logi4no mujete,no si zavisi ot 4oveka su6to!
Не зависи само от човека но и от обстоятелствата! Аз винаги съм си бил непукист и изобщо не съм ебавал нищо, а едно момиче ме промени тотално през цялата ни връзка. Най-накрая даже ми заяви, че тя винаги е била по-твърда от мен и "по-големия мъж" между нас. (защото аз правих много повече компромиси за нея..)
тъпи путки
е това си е до човека!
Let The BEAT Control Your Body
Tova,4e mujete se vodqt za silniq pol,v nikakuv slu4ai ne zna4i,4e imat po-silna psihika.NAPROTIV,pri dosta slu4ai sum se ubedila,4e mujete sa tvurde slabi,osobeno ako sa obi4ali sitinski i sa bili naraneni,prejivqvat ne6tata mnogo po-tejko otkolkoto mije da go ponese edna jena.Prosto mujete ne obi4at da pokazvat 4uvstvata si!
попринцип мисля че мъжете са с по стабилна психикано си е строго индивидуално
Знаеш ли, че за подобно изказване сред публика можеш да бъдеш обвинен в сексизъм и осъден?Първоначално написано от za3k^dFsG
Следвайки твоята логика жената не е човек.