- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vapros4e?
Taka na4i predi sedmica mi napraviha operaciq,mahnahami apandisita i nekvi kisti okolo qi4nika ili ne6to takova,be6e ujasno,sega se vazstanovqvam i tai kato idvat praznici dali moga da piq alkohol, i moga li da pravq nqkoi drugi raboti ...,6toto tva nemoga da pitam doktorite,6e me izgledat dosta stranno,mn e kofti.Neka tiq ne koito sa im pravili operaciq da mi otgovorqt pls.
Ne sa mi pravili operaciq,no ne mislia che trqbva da se pie alkohol pone ne pyrvite nqkolko sedmici do mesec.No ne mislq che sled tozi mesec edna chasha shampansko shte ti navredi.No ne trqbva i da se ylivash mnogoAide i da se opravqsh byrzichko {}
След какфато и да е операция Алкохола е напусно забранен поне за месец...а колкото до секса може да го правите ама тряя се внимава да не ти се утвори операцията..ако си шита е малка вроятноста ама ако си лепена е голяма...Да уздравяваш бързо[-o<
ne e za toq razdel temata....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
die_die_my_darling таз пък!Вместо да се опиташ да помогнеп сао намираш косури по хуу нищо да не беше писала!И аз мисля че
трябва да рискуваш!Виж в някоя книга или някаде в интернет не може да не пише!Но внимаваи за един месец увлечение да не направиш някоя грешка и после да съваляваш цял живот! =D> с теб сме!!!
значи салдур...алкохола пий но само малко...а не да си мъртво пияна...а за секса препорачително след месец два...инак хем мн ще те боли хем там дет са те шили може да се разважи нещо...изчкай просто да отмине времебила съм в твопето положение и за двете неща
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
хах, веднъж да съм съгласна с тебПървоначално написано от die_die_my_darling
![]()
И мене миналия петък ме оперираха и ми махнаха апандисита.....но мисля 4е подобре да не пиеш...една две 4ашки може но не прекаляваи за секи слу4аи пак за секса из4акаи месец два
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Един месец без алкохол и 2-3 месеца без секс до колкото знам,ама за секса може и да се пробваш,ама по внимателно
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
ami na men ne sa mi pravili no ... mai shte e po dobre da ne piesh shtoto moe neshtu da stane...znam 4e e kofti ama....
ami na men ne sa mi pravili no ... mai shte e po dobre da ne piesh shtoto moe neshtu da stane...znam 4e e kofti ama....
Какво ще стане ако поне 1-2 месеца не пиеш и не правиш секс?Приятеля ти ще те остави?Най-важно е здравето!Като нещо се получи инфекция или друго тогава още по бавно ще се възстановиш!!!Ама ти си знаеш!Съвет от мене по-добре да не пиеш и да не правиш секс поне 1-2 месеца!!!
В живота няма РЕСТАРТ бутон!!!