.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    putkata_
    Guest

Putkata mi smurdi pomognete!!!

Putkata mi smurdi mia si ia vseki den ama si smurdi kvo da pravia niama da hodia na genekolog obache

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    има си кремчета мазила...ала бала мии си я с интимен сапун и така къпи се по често!!!

Мега фен Аватара на quench
    Имаш бактериална инфекция. Иди на гинеколог - трябва да те прегледа,защото инфекцията може да се е качила нагоре към матката,а тогава можеш да загубиш размножителната си функция! И си вземи или Doxiciclin,или друг антибиотик,действащ в коремната кухина. И всяка седмица - по 3 промивки с дамски душ! Задължително къпане всеки ден, с интимен сапун, като внимателно нанасяш и измиваш вагината. И иди питай batkodoki на "Здравни проблеми"! Той ги разбира!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Имаш бактериална инфекция. Иди на гинеколог - трябва да те прегледа,защото инфекцията може да се е качила нагоре към матката,а тогава можеш да загубиш размножителната си функция! И си вземи или Doxiciclin,или друг антибиотик,действащ в коремната кухина. И всяка седмица - по 3 промивки с дамски душ! Задължително къпане всеки ден, с интимен сапун, като внимателно нанасяш и измиваш вагината. И иди питай batkodoki на "Здравни проблеми"! Той ги разбира!
    Точно казано...не разбирам от женска хигиена...но докторчето най добре ще каже

Фен
    Град
    Вкъщи
    Красная Линия и тем подобни

Guest
    awe kva e taq tema na 4ovek da mu se dogadi.........smardi mi putkata mi 6tom smardi mii q redovno 6ot tiq prikazki 4e q mie6 ama smardi ne na mennnnnnnnnnn

Guest
    xaxaxaxaxaxaaxaxax

isi se samoubiii nekade, po vazmoznost da e pybli4no!

xaaxaxa smardi mi puutkata vika

Guest

хкллй

А кво ще стане ако не си лекуваш инфекцията?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    темата наистина е гадничка ама момичето си има проблем...

ако имаш някаква инфекция ние не можем да ти кажем каква е...и за това по добре размисли и отиди на лекар...те какви ли неща не са виждали и няма от какво да се притесняваш

Мега фен Аватара на koalka
    Най-вереоятно е инфекция.Щом се миеш всеки ден...Отиди на гинеколог.

Guest
    a we mii si q po-4esto 6tot momi4etata 6e bqgat nqma da im e mnogo priqtno da smardi na umreli lebedi da znae6 praskai si ne6to protiv lo6 miris ili se mii s du6 gel

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от za3k^dFsG
    Красная Линия и тем подобни

krasnaq liniq i intimen sapun du6ko..tq ako ima infekciq samo podmivane nqma da e dostatu4no
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

pyrvo si kupi intimen du6 gel ili sapun 6toto ne e hubavo da se mie6 s nomalen ... ama ako tva ne pomogne --- genekolog

da zeme6 da se izkape6 li...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Голям фен

Re: p*tkata mi smurdi pomognete!!!

Цитирай Първоначално написано от putkata_
    p*tkata mi smurdi mia si ia vseki den ama si smurdi kvo da pravia niama da hodia na genekolog obache
    pufffffffff ebati zadrastenite temi.. smardi mi putkata vika pff.. chak pak i putkata_ se pisala lelele zemi se skri nekade we.. i si izmi PICHKATA ti ako mieneto na race mu vika6 miene na putka sI E tv0i problemm
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Голям фен

p*tkata mi smurdi mia si ia vseki den ama si smurdi kvo da pravia niama da hodia na genekolog obache
    pffffff ebati.. putka mi smardi vika.. tctctctc lelee fani si q izmi we,chak pak i putkata_ se e pisala off.. ti ako mieneto na race mu vika6 da si iZMIE6 PICHKATA si e tv0i pruublemm
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Голям фен
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    pffffff ebati.. p***a mi smardi vika.. tctctctc lelee fani si q izmi we,chak pak i putkata_ se e pisala off.. ti ako mieneto na race mu vika6 da si iZMIE6 PICHKATA si e tv0i pruublemm
    и аз такам викам

Guest
    vie maloumni li ste kvi ste ? ne vijdate li che e napisala, che se podmiva chesto pff

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    az nemoga da trazbera kak se vurzvate na teq gluposti. ako tova beshe naistina momi4eto nikog nqmashe da pishe takava tema ima dostatu4no materiali i temi vuv fforuma kudeto moje da pro4ete vsi4ki tezi neshta koito kazahte do momenta.NE SE VURZVAITE NA GLUPOSTI!!!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    infekciq spored men...
    Love you Kris !!!

pi44ara
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a we mii si q po-4esto 6tot momi4etata 6e bqgat nqma da im e mnogo priqtno da smardi na umreli lebedi da znae6 praskai si ne6to protiv lo6 miris ili se mii s du6 gel
    iska6 da kaje6 mom4etata...

абеееее миеш се ти сещайте се колко се мие или се миеш със сперма ? има едно чудо на техниката на 20век - нарича се сапун...пробвай с него ако пак не стане...освен да се самоубиеш друго решение на проблема ти не виждам...

Guest
    Ей дееба гнусните путки,които са някой момичета.Малко хигиена бе,ебаси.Познавах една,която след като я шиба един се шиба с друг и после другия ми вика - като я шибах беше..."хлъзгава",оная свиня дори не се е подмила,след като първия се е изхвърлил в нея и след малко джаснала и втори.Нормални ли сте?Някои от вас са такива отвратителни кикимори,че нямам думи.Подмийте се малко бе,толкова ли е трудно да се къпете всеки ден?

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ей дееба гнусните путки,които са някой момичета.Малко хигиена бе,ебаси.Познавах една,която след като я шиба един се шиба с друг и после другия ми вика - като я шибах беше..."хлъзгава",оная свиня дори не се е подмила,след като първия се е изхвърлил в нея и след малко джаснала и втори.Нормални ли сте?Някои от вас са такива отвратителни кикимори,че нямам думи.Подмийте се малко бе,толкова ли е трудно да се къпете всеки ден?
    hm 4ove4e vijdam 4e si malko neorientiran da ti poqsnq 4e kogato tq e `hlazgava` tova zna4i 4e e vazbudena a ne 4e go e pravila s drug! i vtoro v temata momi4eto e kazalo 4e se mie vseki den !
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си