- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1vata lubov
kvo za vas e 1vata lubov? ne mislite li 4e tq ostavq golqam otpe4atajk v saznanieto ni? no pak i mn opit dava(za sledva6tiq/ta). emi vapreki 4e ne zavar6i s heppy end ,az ne sajalqavam za moqta.a vie?
Моята беше несподелена и сигурно няма да я забравя никога...![]()
Първата ми любов-това е нещото,което никога през целия си живот няма да забравя!Беше споделена и за 2-та месеца (знам че не са много,но..),в които бяхме заедно,изживях една приказка..Но после след като всичко свърши,бях на другата крайност..направо умирах,сега уж съм по-добре,но това момче винаги ще има място в сърцето ми..което никой друг не може да заеме,винаги ще е много специален за мен..Първата любов е хубаво нещо :P
f@nt@zi@
Парвата ми любов...беше споделена само 5 месеца и до сега е несподелена,преживях я мн трудно с мн съвети,плачене,безсъни нощи в продължение на година и полувина.Не крия,че още го обичяам и има част от емн която се още се надява да ме потърси и да сме заедно...ама просто осъзнах че е невъзможно да ме обикне отново...Може би ще остави завинаги отпечатък в моето сърце и до ся не се е намерил мъж да го замени дори съвсем малко...е всичко с времето си научих се да търпя и да чакам...хубавите неща стават бавно![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
разбира се, че първата любов винаги оставя траен отпечатък в съзнанието на човек. но според мен, колкото и невероятна да е тя за нас, то нищо от нея не може да се сравни със чувствата от последната любов![]()
Еми мойта парва любов е споделена 10 месеца връска.....много оби4ам това мом4е ништо 4е сега не сме заедно.....но той ми показва 4е има още 4увства кам мен..така 4е скоро пак може да се саберем... :P
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
az kato bqh muni4ka dulgo vreme jivqh v zabludata,4e sum vliubena v 1 priqtel(tva govorim za perioda 1-6klas).i tui kato prez tozi period,a i sled tova o6te okolo 3g. si sportuvah aktivno i imah slednata dnevna programa :8h trenirovka,6-7h daskalo,ostanaloto doma6ni,relax,tv i spane..ujas be6e)..taaa nqmah mn mn vreme i interes da se zaglejdam po mom4eta..sled tova,ve4e v gimnaziqta,se zapoznah s moq 4ovek - otna4alo nqma6e ni6to,bqhme si prosto poznati face ot klasa(kato se zamislq,dori ne sme bili i priqteli
)..sled izvesno vreme,nqkude okolo godina-2(ama sme burzi,a
) stanaha ne6tata..i dosega sme zaedno,vupreki nqkolkoto 'po4ivki edin ot drug',trae6ti po 4-5meseca..sega gledaiki nazam,smeq da tvurdq,4e tova e istinskata mi purva liubov..a onova e bilo samo po-silno izrazeni priqtelski 4uvstva(nie i dosega sme mn dobri priqteli)
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
...
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Eми аз пък не съм имал и нямам![]()
Ами моята първа любов беше на 15 и все още съм с най-прекрасното момче за мен.И ако трябва да съм честна не искам никога тази история да свършва,искам винаги да съм с този човек,не искам да си спомням за него и да ме боли,че сме се разделили,не искам никога да се разделяме.![]()
Първата лъбов е едно от най-важните неща в живота на човек и винаге оставя невероятен спомен. Какво повече да кажа![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
moje da sam malka(na 15),no prejivqh parvata lybov i vaob6te ne sajalqvam vapreki da ne zavar6i s happy end!daje o6te obi4am mn mom4eto!
ako nqkoi ti kaje,4e sled vreme lubovtasi otiva,NE NE VQRVAI ela i pitai MEN!!!!!!
моята първа лиубов беше на 14 и все още сме заедно!Скоро ще станат 2 години!
но за съжаленое всяко хубаво нещо има своя край
надявам се да не е скоро няма да го преживя!
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
Моята първа любов беше на 13, когато аз бях на 14, наистина само за един месец бяхме заедно, но бяхме много раздалечени и сигурно това е била причината, тя да ме изостави.![]()
Всички ние плуваме по вълните на океана; разумът ни служи като компас,
а страстите - като вятър, който ни тласка.
ami moqta pyrva lubov nebe6e spodelena, az mn si go haresvah, no vsi4ko svar6i, sega sme kato brat i sestra mn si go obi4kam, spodelqme si absolytno vsi4ko i mn si pomagame![]()
Първата ми любов?Хмм,беше несподелена и беше малко кофти,щото момчето тръгна с най-добрата ми приятелка,но сега си имам гадже и не съжалявам,защото от всяка любов остава по нещо хубаво
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Purvata mi lubov shte zapomnq s mn bolka i salzi..nishto 4e beshe mn kratka-vse pak e purvata mi istisnka takava...mislq 4e nikoga nqma da zabravq vaprosnoto mom4e no nikoga nqma da zabravq i bolkata koqto mi pri4iniTOI nqma da ostane v saznanieto mi s dobro no shte go pomnq..sega daje sajaliavam 4e se vlubix taka silno v takuv bez4uvstven nedorasal idiot!!!
![]()
mi i az ne syjalqvam za pyrvata lubov shtoto me nau4i kvo da praq za nepred....
Moqta pyrva liubov hem beshe spodelena :P hem neNIKOGA nqma da q zabravq sys sigurnost!
...is just too little too late...
emiii zna4i purvata mi lubov...kvo za neqbe6e nespodelena...moje bi bqh mnoo malka nz...ina4e vuprosnoto mom4e sum go obi4ala 1godina i nai-nakraq osuznah 4e e tupak...kvo da se pravi ne sum ot nai umnite i po4ti vinagi osuznavam ne6tata(situaciqta)posledna
![]()
Feel my pain
Ami i moita be6e nespodelena,daje ne sym sigyrna 4e lubovta be6e "istinska"....moje bi vse o6te 4akam!
ОООооо първата ми любов хаха няма такова нещо.Вече не сам с този човек,но наи-интересното е че разбрах че го обичам страшно много чак когато го загубих.Все още го обичам,въпреки че сега сам с друг човек и нокога няма да го забравя никога.Еи тва е първата любов да пазиш спомена за някои цял живот ,никога да не го забравяш и тайничко да го пазиш в сърцето си и да го обичаш.Поне аз пазя такъв спомен за човека когото обичах някога и винаги ще обичам (сега малко се просълзих)
оо първата ми пурвата ми любов беше у 5-ти клас една много готина мацка дето я сфалях 1 месец с некфи любовни писма но се пак успях....в последствие ходих с най-добрта и приятелка после пак с нея и ся нафинала учим отново в едно даскало но здр не си казваме....На тва му се фика съдба![]()
За първи път се влюбих преди 3 години и след много случки днес отново сме заедно ( това е истинско,нищо че съм на 17 години) иии съм много щастлива ( пу пу да не ми е уроки )
Пожелавам на всеки да се събужда до,човека когото обича ... Не съжаляеам нито за миг,за това че се влюбих и съм готова на всичко за моето момче
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .