.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: 1vata lubov

M{}H
    Guest

aide bez...

az v momenta karam moita p1rva liubov ii s1m sigyrna 4e nikoga nqma za zabravq za tozi 4ovek za6toto s nego za p1rvi p1t s1m se 4ystvala obi4ana i za p1rvi p1t s1m obi4ala moje i da s1m na 15....no ne s1m malka za da obi4am kakto se kazva za liubovta nqma granici...

естесвено всички знаем отговора на този въпрос - първата любов никога не се забравя...Лично аз винаги ще си помня чокева който толко обичах и разни спомени, моменти изживени с него... но това е нормално но както се казва... първата любов не винаги е истинската...
    --== LoVe Me 0r HaTe Me That's ThE quEsTioN!? If YoU LoVe Me ThaN... ThaNk YoU! If YoU HaTe Me ThaN... FuCk You ! ==--

Оооо моята 1ва любов бих казала 4е колкото и хубава толкова и лоша беше!Бяхме заедно 8 месеца но аз се преместих да живея другаде и трябваше да се разделим Имахме си и нашите караници които бха почти всеки ден но си имахме и нашите прекрасни моменти и винаги ще го помня даже лошите неща бих казала ги забравихВинаги ще си спомням за него
    Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!

da..purvata liubov naisitna ne se zabravq moqta be6e spodelena,bqhme zaedno 2 meseca (ne 4ak tolkova dylgo no e ne6to) i mn se obi4ahme, no nakraq vsi4ko svyr6i neo4akvano,be6e mi kofti meseci nared no sviknah s tazi misul 4e pove4e nqma da sme zaedno i sega sme mn dobri priqteli.po dobre priqteli otkolkoto da se mrazim..nqma smisul.. no vypreki vsi4ko o6te ne sym prestanala da si go obi4kam,prosto toi vinagi 6te ima mqsto v syrceto mi s kogoto i da sym no si gledam napred,se pak jivotyt prodyljava
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

ММММММммм.... да . Наистина хубави спомени. Топлят душата.
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    казват че ръжда не хващала. тук ще използвам един друг израз. Дойдох, видях, разбрах. : Първата любов ръжда не хваща

Parvata lubov tova e ne6to mnogo hubavo.No az nemoga da razbera koq e to4no moqta.Kolebaq se mejdu dvama.Imala sam si i drugi gadjeta,no sas tqh ne e imalo trapka.Tova e mnogo gadno,da 4ustva6 po4ti edni i sa6ti 4ustva kam dvama.
    {{{PAPI}}}
    Усмихни се,утре ще баде по зле!

zlatoto
    Guest

mm

moiata purva lubov be6e mn istinska i po detski 4ista biah na 15 vse pak,no biahme na razstoianie zapoznahme se v atina ,toi si ostana tam a az se pribrah v pleven idva6e ponqkoga prodalji 2 godini mn trudni i nakraia az se otkazah.prosto niama6e smisal no i do sega go obi4am

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Според мене пък няма голяма любов!всяка любов си е сама по себе си уникална!
    Let The BEAT Control Your Body

Дзъркел
    Guest
    Моята първа любов е сегашна и много я обичам.Без нея няма смисъл живота за мен

Guest

[Fr33land3R]

Първата любов никога няма да я забравя... виждам се с тва момиче от време на време... сега сме само приятели, но ако трябва да съм честен супер много ревнувам като ми заговори за гаджето си...

GABIIIIIII
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Първата ми любов-това е нещото,което никога през целия си живот няма да забравя!Беше споделена и за 2-та месеца (знам че не са много,но..),в които бяхме заедно,изживях една приказка..Но после след като всичко свърши,бях на другата крайност..направо умирах,сега уж съм по-добре,но това момче винаги ще има място в сърцето ми..което никой друг не може да заеме,винаги ще е много специален за мен..Първата любов е хубаво нещо :P
    e i az SAM TAKA MN SI GO OBI4AM O6TE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си