- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тревата
Какво мислите за тревата?Прави ли ви удоволствие да пушите трева?Има ли сисъл от това?За мен не!
и аз съм твърдо против тревата
Против
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
анкетата е малко странна ..мисля че не е мно в ред ..не е написан вярно вапроса ..както и да е
аз съм за !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от IdiOtKa
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Зависи от ситуацията... Понякога ми прави удоволствие да пуша трева, понякога не. Но понеже от доста време не виждам смисъл да индуцирам удоволствие чрез наркотични в-ва не пуша.
по принцип против.
wtf?! пореедната смислена анкета...
Ае осъзнайте се бе хора тфа е лично право ако ще сичките да сте против на никой няа му накриви шапката!
Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
![]()
imenno![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
xax ama az ne go kazvam za 1vi put ama nikoi ne me 4uva...
хм, " За или против тревата - Да или Не"
Да - За, Не - Против, така де, за съм си
до авторката - не вси4ки имат еднакво разбиране за удоволствие, а какъв верно е смисъла на тая анкета![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тези които ги кефи нека си пушат тревицата, а аз ...
За декриминализацията съм.![]()
ЗА
трева...ооо дайте на сам..каде има ллелеле пуши ми се изпитвам тревясал глад даите трева беден съм немам пари даите треве....спри се бе...тва беше ами болен съм от шизофрения и другото аз...той е тревпман и за тва ама......абе кой тревоман ЗААААА![]()
![]()
аз съм за треавата няма ни6то ло6о в тва,дори е по безвредно от алкохола и цигарите........![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
Za![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
\
/
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Аз съм ЗА и никой не може да ми каже че на някакъв купон не иска да се напуши или да се надруса.
надрусването не е далавера ! не че съм пробвала .. ..Първоначално написано от evil lady in black
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
az sum ''DA"![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Е да ама то наеш ли какво е яко на купон с приятелиПървоначално написано от IdiOtKa
бати тъпия довод.Първоначално написано от evil lady in black
Първоначално написано от IdiOtKa
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Аз съм ЗА ... Много по-добре е да пафкаш,от колкото да се друсаш .Яко ти е,смешно ти е ( е понякога можеш и да забиеш ,но все пак.. ) ,мислиш си някакви работи,като те пусне хапваш и лягаш да спиш.. Деня ти минава супер бъзо... Яко е![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .