- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тревата
аз яко мога да си го напра и без нищоПървоначално написано от evil lady in black
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз съм против но не ми пре4и някой от компанията да се напу6ва...стига да не е приятеля ми![]()
това е въпрос на личен избор ина4е аз съм ЗА
И аз,и азПървоначално написано от psycho_girl
![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ne sum tvurdo protiv trevata zashtoto poi4eto mi priqtel4eta i priqtelki si pafkat redovno i ne mi pre4e na men ,apuk i az samata sum pushila poi4e ot 2 godini redovno no ve4e mn rqdko i to trqbva da e nqkoi mn zdrav 4uk za da me hvani kakto trqbva![]()
Veche mnogo rqdko se namira smeshna hava da vi kaja,zatova otgovora mi na anketata e neotralen ,zashtoto sum pushila no predi.
Apuk tova che na kuponi s priqteli e qko da se napushish ili da se nadrysash e vqrno i ne e kazano che bez tova nemojesh da si napravish shou i da ti qko a prosto che tova dopulva neshtata,vse edno da idesh na kupon i da nqma nikukuv alkohol a naturalni sok4eta po sushtata logika.
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Аз съм за - кара ме да се чувствам някак различно.
Stawame 2-maПървоначално написано от macka123
![]()
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
пък аз съм "за"![]()
ставаме трима!
И кво?
1/4 от вси4ки Български Граждани и 2/3 от българските тижнрйджъри нямат нищо против тревата..
какво ще направите с нас? щте ни тикнете в затворите?
Мястото няма да стигне, някой ще трябва да построи нови затвори.. а това няма да сме ние, щото ни мързи да се занимаваме с глупости.
Или ще ни избиете до крак?
А после къде 6те ни погребвате, А???
когато стане така, 4е в парламента пове4е от 50% употребяват дрога(като в Италия), ще разрешат дрогата(като в Италия)
То и алкохола е бил забранен навремето, ама се е налойило да го разрешат.. просто никой не спазвал забраната, дори и куките..
![]()
nooo qsno 4e sum 'za'e v4era bqh predrusala i kvo mislite me opravi-4adel4eto
2 kofi i 1-na 120 i si bqh ok...xaxax
(samo det izqdoh 2-3 plodovi salati(XAXAxax))
LEGALIZE!!!
3-ма.Първоначално написано от Basketball
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
PROTIV
против!Човек може да си прави кефа и без боклуци \/
Против тревата съм.
Незнам обаче сте много тъпи защо въобще в такива теми пишат някакви нешастни селянчета които дори незнаят какво означава и как изглежда това растение.Аз пуша трева от 2 години имам перфектни резултати в училище и не мисля че тревата е това което пречи на нашето общество,просто така ние сме си го направили.Твърдо за тревата съм и нейното легализиране !!!
podpis ?
За...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
awe koi kakto iska da se zabavlqva.i az sum ZA!
"Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"
мии ЗА.И не за легализация,а по-скоро декриминализация.Не може да легализираме нещо,което е дадено от природата.Все едно да легализираме сливите![]()
Luv WeedZ![]()
ЗаЗазаза....действа ми като ред бул...не виждам нищо лошо,никога не е пречела,пък преди години старците са си я пафкали без никфо притеснение
![]()
за трябва да означава Да ли, малко объркващо си го направил
няма любов