.

Виж резултатите на анкетата: За или против тревата?

Гласували
124. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

76 61,29%
  • Не

48 38,71%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72

Тема: Тревата

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еии повечето хор за дали да ...тв асигурно означава за ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    София
    protiv @

Град
    somewhere over the rainbow...
    твърдо ЗААА!!

Голям фен
    нека я има а който иска да пуши който неиска да не го прави

Nqmam ni6to protiv cigarite , pu6a si gi vseki den , edin put sum pu6il treva i posle beh kato utrepan.Tvurdo protiw.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GanJa7a
    Незнам обаче сте много тъпи защо въобще в такива теми пишат някакви нешастни селянчета които дори незнаят какво означава и как изглежда това растение.Аз пуша трева от 2 години имам перфектни резултати в училище и не мисля че тревата е това което пречи на нашето общество,просто така ние сме си го направили.Твърдо за тревата съм и нейното легализиране !!!
    Ми значи...аз съм ПРОТИВ понеже никога не бих опитала щото има опасност да се пристрастиш и тя е доста голяма, поне това съм забелязала покрай хората които пушат!
    ...Иначе си прав/а ... тревата не пречи на нащо общество! Смятаме,че тревата прави хората пропаднали, а това не е така. Просто повечето от хората, които са пропаднали пушат! Ама все пак..всеки да си прави квото си иска, където си поиска, когато си поиска, с когото си поиска и както си поиска!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

protiv cigari i treva,naqsno sum kvo e...no thanks.predpo4itam ne6to po-stoinostno ot tva da se hilq kato poburkana i da degradiram,tiq deto dunqt treva redovno 4estno kazano spored men baq sa zatupeli i osven tva se priu4vat nqkvo podsuznatelno qvno 4e kato idat na kupon4e i trqa da ima trevi4ka.moje da e po-malko vredna ot cigarite,da .. ama tva ne kompensira zatupqvaneto..vikate 4e nqma takova ne6to,ama to ZASEGA moje da nqma,a sled izvestno vreme ne se znae koe 6te si kaje dumata.

Голям фен
    Град
    Stz
    Аз съм ЗА!
    А мнението ми за тревата,ми който го влече да пуши!Мен по едно време мн ме кефеше,ама вече не е интересно!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

против

A ne moje li da se usmihva6 i bez treva? a za bolkata..da vqrno 4e 4ovek v toq moment zabravq za neq ama ne e li po-dobre taq bolka da q spira 4ovek,a ne treva? az ne bqh tolkova protiv predi ama to na vseki kupon mi omruzna da se muknat s treva polovinata hora.. mnoo grozna kartinka sa ve4e s tva da 4akat weed da im naprai kefa.to tva sum sigurna 4e ne e samo tuk,a po4ti navsqkude tai 4e .. vie si znaete

Супер фен
    за за за за за за.. хиляди пъти за..
    Whisskas, едва ли повечето ще осмислят това което искаш да кажеш.. и да го разбирам по тоя начин, а и повечето които пушат също, ама тия ограничените коне с капаци никога няма да го разберат.. те си живеят в една реалност и умът им не може да възприеме и осмисли това че съществуват мн повече светове и реалности, защото съзнанието на масата не е отворено към онова което е отвъд.. те виждат само себе си и живеят с предразсъдаци и обществено наложени норми.. остави ги.. колкото сме по-малко толкова по-добре за нас.. та Не на дрогата!!, нали така.. хахах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    на плажа =)
    DoLu TrEvAtaAaAaa!!!!

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    аз съм против,но нека който реши да си лети в различните му светове и да си се кефи
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

твърдо ЗА

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    wtf?! пореедната смислена анкета...
    Ае осъзнайте се бе хора тфа е лично право ако ще сичките да сте против на никой няа му накриви шапката!

imenno
    kato te zakliuchat buferite dano ne ti se nakrivi shapkata; masata e tejko manipulirana

Нищо лошо няма в чадела

Който не иска да не пуши
    Никой не го кара
    Ама нека да си трае и да не се изказва по теми за които не знае нищо
    Бива ли така?
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

i az nz koi sam :D
    Guest
    az sam tvardo ZA trevata i za legaliziraneto i v bg no sig 6te mi e malko starno v na4aloto da ida v magazina i da re4em da kaja "daite mi edna kutika treva" sig 6te padna ot smqh v na4aloto ama nq zna4enie Za trevata sam i po4ti vsi4ki koito pi6at 4e sa protiv sig ne sa opitvali i ne znaqt kakvo e i sa slu6ali nekfi izmisleni gluposti kato primerno 4e moe6 ot terva da omre6 i t.n....

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от i az nz koi sam :D
    az sam tvardo ZA trevata i za legaliziraneto i v bg no sig 6te mi e malko starno v na4aloto da ida v magazina i da re4em da kaja "daite mi edna kutika treva" sig 6te padna ot smqh v na4aloto ama nq zna4enie Za trevata sam i po4ti vsi4ki koito pi6at 4e sa protiv sig ne sa opitvali i ne znaqt kakvo e i sa slu6ali nekfi izmisleni gluposti kato primerno 4e moe6 ot terva da omre6 i t.n....
    тва с магазина ще е много яко ! ... то ще има някви годинки смисал 18 , но да не забравяме че това няма да стане скоро ...декриминализация пак е далавера ..няма да сме алчни ся ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Аз съм ЗА това всеки да е достатъчно информиран за да може сам да прецени и да направи своя личен избор. Който е лишен от решителност и здрав разум Господ да му е на помощ. А и помислете за НАРКОТИЧНИТЕ вещества АЛКОХОЛ и НИКОТИН, които свободно се продават по магазините. Как може да сте против тревата това само покачва цената и.
    Аз съм твърдо ЗА
    Много е тежко!

Guest
    аз същто съм твърдо ЗА тревата,който иска да пуши, който неиска няма да пуши и т'ва е според мен

Град
    Варна
    Много ясно, че за. Колко пъти ме е спасявала в тежък момент..

Ами по скоро ПРОТИВ ноооо до пробвош 1 2 пъти да ти стане весело не е толко лошо, но за постоянно пушене ПРОТИВ!!
    SD !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си