- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тревата
еии повечето хор за дали да ...тв асигурно означава за ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
protiv @
нека я има а който иска да пуши който неиска да не го прави![]()
Nqmam ni6to protiv cigarite , pu6a si gi vseki den , edin put sum pu6il treva i posle beh kato utrepan.Tvurdo protiw.
Ми значи...аз съм ПРОТИВ понеже никога не бих опитала щото има опасност да се пристрастиш и тя е доста голяма, поне това съм забелязала покрай хората които пушат!Първоначално написано от GanJa7a
...Иначе си прав/а ... тревата не пречи на нащо общество! Смятаме,че тревата прави хората пропаднали, а това не е така. Просто повечето от хората, които са пропаднали пушат! Ама все пак..всеки да си прави квото си иска, където си поиска, когато си поиска, с когото си поиска и както си поиска!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
protiv cigari i treva,naqsno sum kvo e...no thanks.predpo4itam ne6to po-stoinostno ot tva da se hilq kato poburkana i da degradiram,tiq deto dunqt treva redovno 4estno kazano spored men baq sa zatupeli i osven tva se priu4vat nqkvo podsuznatelno qvno 4e kato idat na kupon4e i trqa da ima trevi4ka.moje da e po-malko vredna ot cigarite,da .. ama tva ne kompensira zatupqvaneto..vikate 4e nqma takova ne6to,ama to ZASEGA moje da nqma,a sled izvestno vreme ne se znae koe 6te si kaje dumata.
A ne moje li da se usmihva6 i bez treva? a za bolkata..da vqrno 4e 4ovek v toq moment zabravq za neq ama ne e li po-dobre taq bolka da q spira 4ovek,a ne treva? az ne bqh tolkova protiv predi ama to na vseki kupon mi omruzna da se muknat s treva polovinata hora.. mnoo grozna kartinka sa ve4e s tva da 4akat weed da im naprai kefa.to tva sum sigurna 4e ne e samo tuk,a po4ti navsqkude tai 4e .. vie si znaete
за за за за за за.. хиляди пъти за..
Whisskas, едва ли повечето ще осмислят това което искаш да кажеш.. и да го разбирам по тоя начин, а и повечето които пушат също, ама тия ограничените коне с капаци никога няма да го разберат.. те си живеят в една реалност и умът им не може да възприеме и осмисли това че съществуват мн повече светове и реалности, защото съзнанието на масата не е отворено към онова което е отвъд.. те виждат само себе си и живеят с предразсъдаци и обществено наложени норми.. остави ги.. колкото сме по-малко толкова по-добре за нас.. та Не на дрогата!!, нали така.. хахах
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
аз съм против,но нека който реши да си лети в различните му светове и да си се кефи
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
kato te zakliuchat buferite dano ne ti se nakrivi shapkata; masata e tejko manipuliranaПървоначално написано от ABSOLUT`me
Нищо лошо няма в чадела
Който не иска да не пуши
Никой не го кара
Ама нека да си трае и да не се изказва по теми за които не знае нищо
Бива ли така?
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
az sam tvardo ZA trevata i za legaliziraneto i v bg no sig 6te mi e malko starno v na4aloto da ida v magazina i da re4em da kaja "daite mi edna kutika treva" sig 6te padna ot smqh v na4aloto ama nq zna4enie Za trevata sam i po4ti vsi4ki koito pi6at 4e sa protiv sig ne sa opitvali i ne znaqt kakvo e i sa slu6ali nekfi izmisleni gluposti kato primerno 4e moe6 ot terva da omre6 i t.n....
Първоначално написано от i az nz koi sam :D
![]()
![]()
![]()
тва с магазина ще е много яко ! ... то ще има някви годинки смисал 18 , но да не забравяме че това няма да стане скоро ...декриминализация пак е далавера ..няма да сме алчни ся ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз съм ЗА това всеки да е достатъчно информиран за да може сам да прецени и да направи своя личен избор. Който е лишен от решителност и здрав разум Господ да му е на помощ. А и помислете за НАРКОТИЧНИТЕ вещества АЛКОХОЛ и НИКОТИН, които свободно се продават по магазините. Как може да сте против тревата това само покачва цената и.
Аз съм твърдо ЗА
Много е тежко!
аз същто съм твърдо ЗА тревата,който иска да пуши, който неиска няма да пуши и т'ва е според мен![]()
Много ясно, че за. Колко пъти ме е спасявала в тежък момент..![]()
Ами по скоро ПРОТИВ ноооо до пробвош 1 2 пъти да ти стане весело не е толко лошо, но за постоянно пушене ПРОТИВ!!
SD !!!!