Като за начало аз и това момче сме от различни градове, доста отдалечени. Запознахме се в един форум и почнахме да си чатим. И така вече няколко месеца. Чатим си почти всеки ден с часове. Пишем си смс-и... Приличаме си страшно много във всяко отношение. Имаме еднакви мечти и стремежи, харесваме еднакви филми, музика.. с една дума - все едно сме създадени един за друг. Толкова много съвпадения са си съдба за мене. Идеален е... Като принца от приказките. Не съм си и мислила, че може да съществува такова момче, точно като за мене. Толкова е мил и винаги ме подкрепя... Без него едва ли щях да се престраша да направя толкова много неща.. Той промени мен и живота ми и се чувствам направо страхотно само от мисълта ,че го има.
проблема е следния - мислех си да го поканя за няколко дни на гости, обаче нз как ще реагира, дали ща се притесни, дали ще се съгласи , как ще го приеме като цяло. Ние сме много добри приятели и мисля, че ще си изкараме супер, но се чудя дали да го поканя? И как би реагирал? Не искам да му става кофти и тн. Какво да правя? толкова мислих и вече съвсем се оплатох и нищо нз...