- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ми става
Снощи се напих и си легнах не знам какво съм правил.но днеска като станах ми беше над 25 сантиметра и расте и със сяка минута стигна до 30 кво да права ? да го остава ли да си расте ?!?
режи го целия...и без тва като гледам къв си прост едва ли ще ти потрябва
xqxqxq WOW...ebati i filma xqxq
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Остави го, явно ще си имаме Българин в книгата на Гинес.Снощи се напих и си легнах не знам какво съм правил.но днеска като станах ми беше над 25 сантиметра и расте и със сяка минута стигна до 30 кво да права ? да го остава ли да си расте ?!?![]()
![]()
![]()
Всички ние плуваме по вълните на океана; разумът ни служи като компас,
а страстите - като вятър, който ни тласка.
Еми режи бате и тва е, ако си мислиш, че некой ще се възхити на изтълканата ти дицка ебавка си сбъркал форум0.
Don't hate the player , hate the GAME!
колко жалко че мозъкът ти никога няма да порасте !Първоначално написано от ton1
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
можеш да режеш и продавашххаха все има теми "малък ли ми е" и ще си присаждат от твоя..
хахах че и пари ще вадиш
uf nai-zabavniq si ...6tom raste tolko 6to ne si go zavresh otzad i da go ostavish da raste a?
Love you Kris !!!
hahah kato stane dostata4no golqm .. ve4e 6te moje6 da se ebe6 i sam![]()
Кое ти расте? Виж колко тъпо си написал самата тъпа тема
Като гледам си и мъдър..първо има доста българи в гинес и 2ро--темата е ебати илигофренската като тоя който е пуснал темата наври си го в устата да не миришиПървоначално написано от МЪДРЕЦ
Сега, щи кажа какво да направиш, изчакай го да порастне, ама много и си направи 1 минет сам.
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love