.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    нямам регистрация
    Guest

Имам проблем помогнете моля ви !

На 14 момче съм
    запознах се в чата с едно момиче и тя е на 14 тя е от саседния град около 30 км нз маи 40км
    аз много я харесвам ама тя си има приятел и незнам какво да направя
    аз и пратих пик и каза 4е сам бил готин и нещо такова, после си разменихме телефоните номера аз и се обадих и гожорихме малко, дали ме харесва да и кажа ли че я харесвам ?
    как да и кажа 4е я харесвам нз помгонете
    Мисля че сега сме нещо като приятели аз искам нещо повече
    да рискувам ли като и кажа 4е я харесвам пак и може да харесва гаджето си да го обича нз ходят от 2 седмици нз нз
    тя не от другия град и нз до ся не сам имал приятелка нз как трябжа да се дърйа точно
    опитвам се да и направя някаф намек 4е я харесвам но нещо не ме бива с намеците даите идеи моля ви как точно да стане вси4ко
    че нз мн е готина и сладка ама нз има приятел

благодаря предварително на всички ви

Guest
    izwinete ama nqmam registraciq sory ako ima problem nov sam edin fr mi kaza saita

Guest
    pi6ete de
    moql wi deeeeeeeee
    ae pi6ete plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

vij kvo,po dobre i kaji bez nameci.napi6i i v 4ata 4e q haresva6 i 4e iska6 da rtazbere6 dali i tq te haresva.moje6 naprimer dali ima silni 4uvstva kum priqtela si i tq moje i da te pi6e za6to mq pita6 i togava i go kaji.emi tva e -USPEH \/
    Po-dobre da pu6a i da letq,
    otkolkoto da piq i da padam!

На 14 момче съм
    запознах се в чата с едно момиче и тя е на 14 тя е от саседния град около 30 км нз маи 40км
    аз много я харесвам ама тя си има приятел и незнам какво да направя
    аз и пратих пик и каза 4е сам бил готин и нещо такова, после си разменихме телефоните номера аз и се обадих и гожорихме малко, дали ме харесва да и кажа ли че я харесвам ?
    как да и кажа 4е я харесвам нз помгонете
    Мисля че сега сме нещо като приятели аз искам нещо повече
    да рискувам ли като и кажа 4е я харесвам пак и може да харесва гаджето си да го обича нз ходят от 2 седмици нз нз
    тя не от другия град и нз до ся не сам имал приятелка нз как трябжа да се дърйа точно
    опитвам се да и направя някаф намек 4е я харесвам но нещо не ме бива с намеците даите идеи моля ви как точно да стане вси4ко
    че нз мн е готина и сладка Smile ама нз има приятел Sad Brick wall
    Неможеш да харесваш снимка.
    Много си малък за да искаш нещо повече.
    Но опитай дръж се естествено и бъди себе си.Кажи и, че я харесваш но само ако се видите на живо.
    Така по чата е пълна безсмислица.
    Всички ние плуваме по вълните на океана; разумът ни служи като компас,
    а страстите - като вятър, който ни тласка.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Щом си има приятел имаш много малки шансове... Според мен първо трябва да се видите лично ,преди да й заявяваш, че я харесваш. Дай й малко време да се опознаете.
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами трябва да рискуваш.Много е възможно да те отхвърли,но така и така,ако не й кажеш може и нищо да не стане.Просто бъди искрен с нея и й го кажи в очите.

Фен
    Град
    София
    Не знам дали ще се получи,но опитай,ама и кажи без заобикалки
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

На 14 си осъзнай се!Гадже о друг град...от де ще намираш пари да ходиш при нея да се виждате и така натак и ко ще се вижадате веднъж дваж в седмицава...замисли се остави я като си има гадже/за 2 седмици не вярвам да го обича/.Останете си приятели...връзките от различни градове е за малко по големи момчета дет осъзнават какво да правят и как да го правят...Казала ти че си готин и кво аз на всеки го казвам тва в чата ама тва не значи че го харесвам и ще тръгна с него!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си